Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(hifi @ 2010 09 20, 15:48)
Sveikos merginos, gal galit parašyti apie akių pieštukus atisiliepimus. Domintų juodas išsukamas  55psl. o kitas yra juodas su kempinėle 57psl. Kaina abiejų po 9,90lt. Ar gerai braukiasi, nekieti. Nes niekat nesidarius pravedimų o taip norėtūsi pabandyti  smile.gif .Dėkui uz atsakymus

sveika,
turiu ne vieną avon akių pieštuką, tiek išsukamų, tiek su kempinėle. mano pastebėjimas toks, kad išsukamas labai minkštas ir man greitai nusitrina, tas su kempinėle šiek tiek kietesnis, bet ne per kietas. kol kas geriausias iš avon smile.gif beje, nebandžiau tų gelinių pieštukų, kur dabar kataloge yra nėrinių kolekcijoj. kokie atsiliepimai apie juos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2010 09 20, 15:53)
sveika,
turiu ne vieną avon akių pieštuką, tiek išsukamų, tiek su kempinėle. mano pastebėjimas toks, kad išsukamas labai minkštas ir man greitai nusitrina, tas su kempinėle šiek tiek kietesnis, bet ne per kietas. kol kas geriausias iš avon  smile.gif beje, nebandžiau tų gelinių pieštukų, kur dabar kataloge yra nėrinių kolekcijoj. kokie atsiliepimai apie juos?  g.gif

Ąčiū už atsakymą, aš ir kažkaip linkstu prie pieštuko su kempinėle.
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 09 20, 15:35)
Gal zinote, kada bus Fergie kvepaliukai pardavime? smile.gif

Nuo 15kampanijos 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

Gal kas matete gyvai ar turite rankine is 13 kamp. DARCY? ar ji visai nieko, verta demesio smile.gif nes noriu pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2010 09 20, 17:11)
sveiki,

Gal kas matete gyvai ar turite rankine is 13 kamp. DARCY? ar ji visai nieko, verta demesio smile.gif nes noriu pirkti ax.gif

As seile varvinu del jos. Turbut pasiimsiu rolleyes.gif . Ziurejau biure, tai nebloga atrodo 4u.gif
Atsakyti
man ir pieštukai su kempinėle mieliausi. Bet ruda spalva minkštesnė nei plum, ilgiau laikos ir spalva intensyvesnė.

Fergie Outspoken 15kompanijoj kainuos 76 litus, greta už litą galėsite gauti kūno losjoną ir purškiamą dezodorantą. Kvapas superinis, pati turiu namie juos.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 09 17, 17:40)
Ar kuri matete gyvai kaip atrodo auskariukai "Laurelle"? is 13 kampanijos 75psl.??  blink.gif Ar labai pigiai atrodo?ir kuri spalva graziau?
ir kitas klausimelis:
15psl. kaip atrodo rankine "Dolores", nes ofise maciau auskarus ir apyranke tai ispudzio nepaliko, apyranke kataloge atrodo puosniau, o auskarai nera tokie dideli kaip 14 psl. foto  g.gif
mačiau ir aš gyvai tuos auskariukus,tai vistai nieko, bet ir kažko ypatingo nėra rolleyes.gif o 'Dolores' rankinė tai man labai patiko, tokia pakankamai puošni, nes papuošaliukai nėrinių,tai realiai prastai atrodo unsure.gif

[quote=Little angel,2010 09 20, 18:58]
o tu pati kartais ne avon konsultantė mirksiukas.gif labai jau daug info apie gaminius žinai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 09 20, 23:48)
o tu pati kartais ne avon konsultantė  mirksiukas.gif  labai jau daug info apie gaminius žinai  bigsmile.gif  4u.gif

Tikrai ne biggrin.gif tiesiog duomiuosi tuom, ką naudoju, o 15 katalogą ir kvepaliukus čia išparduotuvėj nusipirkau mirksiukas.gif

O ir mano konsultantė daug žino ir daug pasako smile.gif Ką bandžiau tą aprašyt galiu.
Atsakyti
Turiu klausimą skubų smile.gif Kaip nešiojasi GEORGE vyriškas laikrodis? Nori draugė užsakyti, o aš girdėjau, kad visi AVON laikrodžiai apsitrina, greit plyšta apyrankės... g.gif Kas turėjo, ar žino - SOS ax.gif smile.gif Nenoriu įkišti niekalo, kaip sakant... unsure.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2010 09 20, 14:48)
Sveikos merginos, gal galit parašyti apie akių pieštukus atisiliepimus. Domintų juodas išsukamas  55psl. o kitas yra juodas su kempinėle 57psl. Kaina abiejų po 9,90lt. Ar gerai braukiasi, nekieti. Nes niekat nesidarius pravedimų o taip norėtūsi pabandyti  smile.gif .Dėkui uz atsakymus

Tas su kempinėle man labai patiko wink.gif Šiaip minkštas jis.. Labiausiai dėl tos kempinėlės ir patiko blush2.gif

O gal kas žinot, iki kalėdų kurioj kampanijoj bus geriausia akcija kvepalams "today TOMORROW always"? Kiek dar iš viso katalogų iki kalėdų bus? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Indre~: 21 rugsėjo 2010 - 18:36
o kokie atsiliepimai apie Avon plauku šepečiuis, nes neblogos kainos, tai proga įsigyti wink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amliv213 @ 2010 09 21, 20:06)
o kokie atsiliepimai apie Avon plauku šepečiuis, nes neblogos kainos, tai proga įsigyti  wink.gif blush2.gif

Man superinis yra vienas - tokios formos kaip minkštas šepetys kur dabar yra, bet su kitokiais šereliais, kažkada buvo, o dabar tai nematau kataloge jo.. ax.gif Šukos dar geros, o visi kiti - man nelabai smile.gif Bet pvz. mano mamai su sese - patinka.
Atsakyti