Reikia info apie šias pudrytes:
Avon Magix Cashmere (maskuoja mažai) riebiai? Kokiam odos tipui tinkama labiau?
Avon Perfect Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui tinkama labiau?
Avon Magix face perfector (maskuoja mažai) Kokiam odos tipui tinkama labiau?
Avon Ideal Shade Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui tinkama labiau?
Avon Shimmer blizgi riebiai Kaip maskuoja ir kokiam odos tipui tinkama labiau?
Aš galiu tik apie pirmą parašyt. Tinka tiek riebiai, tiek mišriai, tiek normaliai ar sausai odai. Pasidengia itin gražiai, svarbu nepadaugint. Jei kakta linkusi blizgėti, tai po penkiu valandų blizgis išlys. Tam turiu kompaktinę presuotą, kurios paskirtis nuimti blizgį.
Beje pirmąją naudoju jau gal pora mėnesių, per tą laiką nei oda pleiskanot pradėjo, nei koks spuogelis iššoko. Mano oda mišri.
Beje pirmąją naudoju jau gal pora mėnesių, per tą laiką nei oda pleiskanot pradėjo, nei koks spuogelis iššoko. Mano oda mišri.
panos, gal kuri turit Herve Leger rankinę kur duoda prie kvepalų būtų įdomu pamatyt realią foto
QUOTE(Krisanta @ 2010 09 18, 07:05)
Reikia info apie šias pudrytes:
Naudojau ją anksčiau ir visai patiko. Mano oda mišri. Nepasakyčiau, kad gerai maskavo, bet natūraliai atrodė, netepė rūbų... Iš Avono, manau, jei rinkčiausi - tai tik šitą.
QUOTE(Little angel @ 2010 09 18, 10:13)
Aš galiu tik apie pirmą parašyt. Tinka tiek riebiai, tiek mišriai, tiek normaliai ar sausai odai. Pasidengia itin gražiai, svarbu nepadaugint. Jei kakta linkusi blizgėti, tai po penkiu valandų blizgis išlys. Tam turiu kompaktinę presuotą, kurios paskirtis nuimti blizgį.
, aš tą patį apie ją galiu pasakyt, mano oda daugiau riebi nei mišri, tai tikrai gražiai ir lengvai dengia.
Labas mergaitės . Gal galit apšviest apie Naturals veido kremus. Vienas yra su arbatmedžiu ir agurkais, o kitas su alavijais ir avokadu. Kokiai odai jie skirti: mišriai, riebiai, normaliai??? Ar gerai susigeria? Ar nepalieka lipnios plėvelės ant veido? Ir ar jie tinkami naudot žiemą, ar labiau vasarai skirti?
Avon psl neradau apie tai info, tai klausiu čia. O gal galima dar kur būtų paskaityt apie gaminius?
Ačiū
Avon psl neradau apie tai info, tai klausiu čia. O gal galima dar kur būtų paskaityt apie gaminius?
Ačiū
agurkai sausina, tad labiau riebiai odai tinka, na o kitas tai maitinantis labiau.
Kar dėl rankinės, kur su kvepalais duoda, tai ten labiau pirkinių krepšys. Net foto kataloge tai matos, tad jei jum reikia Rankinės, šis variantas netiks.
O va laikrodį iš 14 kampanijos galiu pagirt. Tinka itin smulkiai rankai ir gyvai atrodo net geriau. Gavau netikėtai dovanų, nes tie kremai man dar per anksti. Aišku, jei ranka labai stambi gal ir netiks...
O gal kas gyvai matėt 14 kampanijos rankinę Eveline? Na tą kur juodai violetinė krokodilo odos imitacijos...
Kar dėl rankinės, kur su kvepalais duoda, tai ten labiau pirkinių krepšys. Net foto kataloge tai matos, tad jei jum reikia Rankinės, šis variantas netiks.
O va laikrodį iš 14 kampanijos galiu pagirt. Tinka itin smulkiai rankai ir gyvai atrodo net geriau. Gavau netikėtai dovanų, nes tie kremai man dar per anksti. Aišku, jei ranka labai stambi gal ir netiks...
O gal kas gyvai matėt 14 kampanijos rankinę Eveline? Na tą kur juodai violetinė krokodilo odos imitacijos...
QUOTE(Little angel @ 2010 09 19, 20:25)
agurkai sausina, tad labiau riebiai odai tinka, na o kitas tai maitinantis labiau.
Agurkai sausina?
su agurkais ir arbatmedziu - gaivina ir drekina:
"Lengvos konsistencijos, švelnina ir drėkina odą. Su arbatmedžio ir agurko ekstraktais tai natūralūs komponentai, vertinami dėl naudingų savybių.
Arbatmedis turi antiseptinių savybių, valo ir ramina.
Agurkai drėkina, tonizuoja ir gaivina odą."
su alavijais ir avokadu:
"Sodri formulė, kuri drėkina ir ramina odą, gerina jos būklę, maitina ir švelnina. Su alavijais, kurie ramina ir drėkina, turi gydomųjų savybių. Su avokadais, kurie drėkina ir stiprina odą"
na pėvėzė kaukė su agurkais nulupama, tai tikrai sausina odą ir net mano odos tipui linijos su agurkais naudoti nepatarė
čia gal arbatmedis gaivina ir drėkina...
QUOTE(Little angel @ 2010 09 20, 11:03)
na pėvėzė kaukė su agurkais nulupama, tai tikrai sausina odą ir net mano odos tipui linijos su agurkais naudoti nepatarė
na nezinau cia klause ne apie kauke o apie krema tai ir pacitavau ka avon raso savo puslapelyje Pati Naturals kremu nenaudoju tai kaip realiai yra......
Siaip jei apie kaukes nulupamas, nebutinai is Naturals serijos, tai bent jau man irgi kazkiek dziovina oda
Sveikos merginos, gal galit parašyti apie akių pieštukus atisiliepimus. Domintų juodas išsukamas 55psl. o kitas yra juodas su kempinėle 57psl. Kaina abiejų po 9,90lt. Ar gerai braukiasi, nekieti. Nes niekat nesidarius pravedimų o taip norėtūsi pabandyti .Dėkui uz atsakymus
Gal zinote, kada bus Fergie kvepaliukai pardavime?