man asmeniskai isvis nieko nesidare plaukams po kiekvieno karto panaudojus...net nepasakytai,kad isvis kazka tepei ar purskei man jis per silpnas buvo
Aš jį ir balzamą nuplaunamą užsisakiau, tai kai išmėginsiu parašysiu. Bet va balzamas su makodamijos riešutais, tai stebuklingas Tai va turbūt ir šie stebuklus darys,. Bet mano plaukai šiaip nėra problematiški, ne šiurkštūs, tai čia minimalios tiek pagalbos reikia, tai ir užtenka... O jei intensyvesnei priežiūrai, tai kažko stipresnio reiktų. Visgi čia Naturals linija...
Mergaites, kaip jums AVON lupu blizgesiai? ar patinka? kurie geresni?
gal kuri tuos naujus isbandet, kur 15 mg?
QUOTE(UgNeliuke @ 2010 09 14, 10:37)
Mergaites, kaip jums AVON lupu blizgesiai? ar patinka? kurie geresni?
Kelis esu išmėginus, man labai patinka "Glazewear Sparkle", labai gražiai blizga ant lūpų, maloniai kvepia ir laikosi man neblogai..
O dukrai užsakiau tokį, kaip Jūs minit, tai iš karto pasakau, kad jis lipnus yra. Yra klienčių, kurioms tas nepatinka... Bet kvapas!!! Superinis !
gal kad gali pasakyti, kaip naudoti ANEW 45+ kompleksinę priemonę akims ir eliksyrą? Ar Eliksyras tinka paakiams? Nuprikau mamai, o ji nepaskaičius išmetė info lapelį Ačiū
QUOTE(Edukas82 @ 2010 09 14, 22:37)
gal kad gali pasakyti, kaip naudoti ANEW 45+ kompleksinę priemonę akims ir eliksyrą? Ar Eliksyras tinka paakiams? Nuprikau mamai, o ji nepaskaičius išmetė info lapelį Ačiū
Ryte tepam kremuku paakius ir "zasies kojeles" (galima ir vokus), vakare kremuku paakius ir "..kojeles" ir eliksyru (tuo vazelinu) paakius ir "..kojeles" po kremo. Ar suprantamai surasiau?
QUOTE(LaraV @ 2010 09 15, 09:03)
Ryte tepam kremuku paakius ir "zasies kojeles" (galima ir vokus), vakare kremuku paakius ir "..kojeles" ir eliksyru (tuo vazelinu) paakius ir "..kojeles" po kremo. Ar suprantamai surasiau?
Supratau - ačiū
O Eliksyras tas tikras? Ne paakių pakuotėje, o kur yra atskiras produktas, kaip serumas ir t.t. Kaip su juo - tepti akių sritį, ar negalima? Man mama sakė, kad jai peršti akis, kai jį ilgiau tepė Tai sakiau - ar pasiskaitei instrukciją? Sako - išmečiau tai va, dabar ir graužia akis
QUOTE(Edukas82 @ 2010 09 16, 20:50)
Supratau - ačiū
O Eliksyras tas tikras? Ne paakių pakuotėje, o kur yra atskiras produktas, kaip serumas ir t.t. Kaip su juo - tepti akių sritį, ar negalima? Man mama sakė, kad jai peršti akis, kai jį ilgiau tepė Tai sakiau - ar pasiskaitei instrukciją? Sako - išmečiau tai va, dabar ir graužia akis
As surasiau viska apie paakiu kompleksa. Eliksyru tepam veida ir kakla ryte ir/arba vakare. Prie akiu tepti nereikia. Nes visi paakiu kremai tepasi palei "paakiu kaula'.
QUOTE(LaraV @ 2010 09 17, 11:52)
As surasiau viska apie paakiu kompleksa. Eliksyru tepam veida ir kakla ryte ir/arba vakare. Prie akiu tepti nereikia. Nes visi paakiu kremai tepasi palei "paakiu kaula'.
ačiū
Ar kuri matete gyvai kaip atrodo auskariukai "Laurelle"? is 13 kampanijos 75psl.?? Ar labai pigiai atrodo?ir kuri spalva graziau?
ir kitas klausimelis:
15psl. kaip atrodo rankine "Dolores", nes ofise maciau auskarus ir apyranke tai ispudzio nepaliko, apyranke kataloge atrodo puosniau, o auskarai nera tokie dideli kaip 14 psl. foto
ir kitas klausimelis:
15psl. kaip atrodo rankine "Dolores", nes ofise maciau auskarus ir apyranke tai ispudzio nepaliko, apyranke kataloge atrodo puosniau, o auskarai nera tokie dideli kaip 14 psl. foto
aš mačiau tuos pilkus perliukus, simpatiški, bet patarčiau neskubėti, nes 15 kataloge bus rinkinukas 3 porų auskarų, apyrankių už 29.90. Ten tokie pat perliukai: balti, panašūs į tuos rausvus ir kapučino. Ir kas dėl papuošalų, tai čia kokybė išvaizdos prasme skirsis.