Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Viva7 @ 2010 09 04, 10:19)
cia ne man reikia, bet kliente nori uzsisakyti ir klausia patarimo, jinai nori, kad prailgintu ir nesulipintu blakstienu  4u.gif

Na tai tas ilginantis visai neblogas, mano kolegė naudoja. Aš ir buvau pasidažius, tai prailgino. Bet kai man to ilginimo nereik, tai ir netiko efektas.

Kas dėl ANEW serumų, tai žinau kad kolegės dukra naudoja tą skaistinąmą, tai išties suvienodino veido spalvą.

Emulsijos, tai gėris. Jų poveikis stipresnis nei serumo. Net anytai mėgini paėmiau, žinau kad geras dalykas. Man dar nei vienos negalima, bet kas mėgino, labai gyrė. Skalsus metams užteks. Beje jos tepamos nakčiai.

Beje, ar žinot kaip veikia SPA linija su baltąja arbata? Ogi balina odą. Aš Egipte buvau ir sąžiningai dukart dienoj naudojau prausiklį, toniką ir kremą. Tai visai saulė neėmė. Vėliau kelias dienas nenaudojau, įdegiau, bet pradėjus naudoti, visą įdegį nuplovė. Tad atkreipkit dėmesį. Bet man patinka kaip nuskaistino. Jau beveik pabaigiau tą rinkinuką.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie (Senses serijos) Vonios pienelį? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 09 03, 17:24)
Ir aš norėčiau sužinoti atsiliepimų apie SPA serijos veido ampules  bigsmile.gif  ar greit pamatėt poveikį? kokį? Ar patiko?  4u.gif  Nusipirkau pati,jau dvi sunaudojau,be kažkaip didelių pasikeitimų nepastebiu  blush2.gif  tai norėčiau išgirst ir kitų patirtį  4u.gif

As jas esu pirkusi kelis kartus. Oda gaivesne po ju, bet kazko ypatingo nepastebejau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2010 09 03, 16:24)
Ir aš norėčiau sužinoti atsiliepimų apie SPA serijos veido ampules  bigsmile.gif  ar greit pamatėt poveikį? kokį? Ar patiko?  4u.gif  Nusipirkau pati,jau dvi sunaudojau,be kažkaip didelių pasikeitimų nepastebiu  blush2.gif  tai norėčiau išgirst ir kitų patirtį  4u.gif

Mano teta sias ampules yra naudojusi,tai jai labai patiko! Sake,kad jau po pirmo karto jai veidas lygesnis atrode ir skaistesnis g.gif sako toks jausmas,kaip oda patempta,ir rauksles ne tokios gilios,jai labai patiko ir efektas ir veido spalva.
Atsakyti
Kažin ar galima kur pavartyti 13 katalogą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creiza @ 2010 09 06, 18:17)
Kažin ar galima kur pavartyti 13 katalogą? smile.gif

galima - pas konsultantus hihihi.gif O jei rimtai, manau, ryt turėtų atsirasti internete wink.gif "Sek spaudą" biggrin.gif
Atsakyti
ne ryt, o ketvirtadienį, kadangi jis 09-10 įsigalioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 07, 10:02)
ne ryt, o ketvirtadienį, kadangi jis 09-10 įsigalioja mirksiukas.gif

Šiandien - pamatysi wink.gif Po pietų jau būna naujas. Aš jau žinau, nes ketvirtadieniais - pirmąją kampanijos dieną užsakymus darau smile.gif cool.gif
Atsakyti
Sveikos turiu 14 ir 15 kat.jei kas domina klauskit.
Atsakyti
13 katalogas jau onlaine mirksiukas.gif
Atsakyti
gal galima nuoroda?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2010 09 07, 16:18)
13 katalogas jau onlaine  mirksiukas.gif

taip taip taip thumbup.gif , jau vyksta copy paste lotuliukas.gif Siunciam klientemsss bigsmile.gif

O cia nuoroda mamytei, kuri prase:
http://www.avon.lt/P...mpgnYrNr=201013
Atsakyti