kadangi niekas taip issamiai ir neaaiskino apie tusus tai dedu savo atsiliepima. Siuo metu turiu zydru sepeteliu ir geltonu sepeteliu. Roziniu sepeteliu turi kliente. Taigi, zydru sepeteliu - tikrai neblogai patankina, tiesa, tepant daugiau sluoksniu galimi gumuliukai, cia jo minusiukas, taip pat gerai butu po jo pasukuoti blakstienas, nes jei jos susivele, tai gali sulipti, bet kieno blakstienom reikia tankumo tikrai neblogas, vienas is geriausiu mano isbandytu tusu. Sepetelis labai didelis, dazantis tikrai galima apsiterlioti akis, taciau tankinamasis efektas tai kaip ir atperka.
Geltonu sepeteliu. Kol kas geriausias. Bent jau is avon bandytu. Tikrai ilgina, nesulipina, nera jokiu gumuleliu, blakstienos atrodo naturaliai, minusas, kad tankina menkai, bet negaliu teigti, kad netankina isvis. Pliusas tas, kad galima tepti ne viena sluoksni ir blakstienos vistiek atrodo nesulipe.
Roziniu sepeteliu tusas rieciamasis. Apie ji atsiliepimu savo neturiu, klientes juo nesiskundzia, bet ir per daug negiria. Na jo efektas toks - jis blakstienas riecia, tad tankumo ar labai jau didziulio ilgumo butu naivu tiketis, bet, kiek zinau, savo funkcija neblogai atlieka, ir kiek maciau juo padazytos blakstienos atrodo neblogai, bet mano subjektyvia nuomone, jis prasciausias is siu triju.
Asmeniskai as derinu zydraji ir geltonaji - kai noriu tankesniu, ispudingesniu blakstienu tepu zydra, kai ilgu, atskirtu, geltona, bet nors ir anksciau labai gyriau zydraji db linkstu link geltonojo, nes si karta gavau tikrai prastesni zydraji, nei esu naudojusi - man jis per daug gumuliuoja, o vienu metu buvo mylimiausias mano tusas
vaizdas toks, kad butu truputeli senokas
nes pries ji turetas toks pat buvo tikrai kitoks - skystas, graziai tepesi... o geltonasis man dabar tikrai
tik sunkokai ismokau juo naudotis, nes nesu silikoniniu sepeteliu gerbeja
bet dabar viskas