Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

nežinau, aš šito nepirkus pati, turiu tik klusnumo serija spec. rudenio tokiem oram pirkau
Atsakyti
Sveikos,

gal galit rekomenduoti avon akiu tusa? smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

noreciau pasiteirauti apie Avon veido serumus, buvo skaistinantis, drekinantis, dar is Live Botanics berots, gal pakomentuotumete? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

noreciau atsiliepimu apie sia Avon magiX Cashmere Finish Foundation SPF 10
pudra 4u.gif gal kuri naudoja? ar islaiko matiskuma? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2010 09 02, 15:49)
Sveikos,

Bandžiau Spectra lash'a ir Super Shock'a. Man abu patiko. thumbup.gif Superis plonai dengia, reikia kelis kartus dažyti, bet nesulipina, atrodo naturaliai ir gražiai. O spectras iskart pastorina. Bet po sito blakstutės būna tokios stambesnės smile.gif Na, ten 3 lygiai, aš iškart ant 3 patepu, tai būnu RYŠKI biggrin.gif Mano mama visada ima TIK super shock'ą, o pusseserė TIK spectr'ą. O išbandė abi abu smile.gif Rinkis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 09 02, 18:06)
Bandžiau Spectra lash'a ir Super Shock'a. Man abu patiko.  thumbup.gif Superis plonai dengia, reikia kelis kartus dažyti, bet nesulipina, atrodo naturaliai ir gražiai. O spectras iskart pastorina. Bet po sito blakstutės būna tokios stambesnės smile.gif Na, ten 3 lygiai, aš iškart ant 3 patepu, tai būnu RYŠKI biggrin.gif Mano mama visada ima TIK super shock'ą, o pusseserė TIK spectr'ą. O išbandė abi abu smile.gif Rinkis wink.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
kas dėl tušų, tai davė pabandyt visus. Tai man favoritas x12 storinantis. Naujam kataloge su nėriniais 15.60Litų. Bandžiau labai patiko ir užsisakiau.

Magic pagrindą turiu. Man patinka labai lengvas. Jo net nesimato ant veido. Maskavimo funkcijos neatlieka, bet suvienodina veido spalvą. Mano oda mišri, tai T zoną per pietus patvarkau su kompaktine presuota pudra ir viskas.

Serumą kas vakarą tepu solutions oranžinį, kur anam kataloge buvo, o sesė pirko botanicals. Tai botanicals dar jaunina, o man kai 27 metai, tai ėmiau lengviausią. Naudoju jau beveik dvi savaitės. Man patinka. Sesė ir nesiskundžia. Tad reik žiūrėt konkrečiai ko reikia.

Beje bandžiau 4spalvų nėrinių tas šešėlių naujienas, tai labai nerealiai žiūrisi baklažano spalva. Su visom dažiausi pilnai, mat konsultantė davė į namus pabandymui visas naujienas, tai ir tą į krepšelį įsidėjau biggrin.gif

Keista, kaip super man ši linija tinka. Anksčiau pirkau n-kremų, nuo visų išberdavo. Ir nesvarbu ar Loreal, ar Garnier ar Neutragena ar dar eilė kitų kuriuos tekdavo kažkam perleist. Tai ir nenaudojau nieko net kremo. O dabar oda švyti, glotni. Na negaliu atsidžiaugt.

Beje mišrių odų savininkės nepraleiskit pro akis rinkinio už 41.90. Ten prausiklis, tonikas ir kremas dieninis/naktinis. Laukiau visą vasarą šio pasiūlymo ir sulaukiau.

Ai dar galiu rekomenduot Naturals balzamą plaukams su makodamijos riešutais. Dabar naudoju, plaukai kaip po vizito pas stilistą - žėri, minkšti ir glotnūs.

O šiaip klauskit, mano konsultantė jau ką pataria tai viskas tinka.
Papildyta:
QUOTE(Viva7 @ 2010 09 02, 16:49)
Sveikos,

Pamiršau paklaust o ko tu nori kad tušas darytų?

Tas kur 3 lygių tai labai nenatūraliai padažo.
Riečiantis ir ilginantis man nepatiko.
6kartus tankinantis labai natūraliai padažo. Atrodo it chemiškai padažytos. Po antro karto jau paryškėja.
O tas 12 kartų storinantis tai nelipina, bet jau po pirmo dažymo gali eit. O šepetėlis didžiulis. Super.
Atsakyti
Man geriausias Supershokas, pats pačiausias didis.gif
Atsakyti
Man ir Supershock thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau sužinoti atsiliepimų apie SPA serijos veido ampules bigsmile.gif ar greit pamatėt poveikį? kokį? Ar patiko? 4u.gif Nusipirkau pati,jau dvi sunaudojau,be kažkaip didelių pasikeitimų nepastebiu blush2.gif tai norėčiau išgirst ir kitų patirtį 4u.gif

p.s. Gal atsirastų kauniečių norinčių prisijungti sekmadienį prie užsakymo iš 12 kamp? wink.gif laukiu až wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraSim: 03 rugsėjo 2010 - 16:38

Pamiršau paklaust o ko tu nori kad tušas darytų?

cia ne man reikia, bet kliente nori uzsisakyti ir klausia patarimo, jinai nori, kad prailgintu ir nesulipintu blakstienu 4u.gif

Atsakyti
Mane domina naujos ANEW emulsijos.Gal bus atsiliepimu?
Atsakyti