Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(bresk5 @ 2010 08 26, 23:24)
gal esate bande Avono Trisel kvauji vandeni,(fioletinis buteliukas)ar gerai laiko

thumbup.gif bandžiau, labai patiko. ir ilgai laikėsi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 08 25, 23:44)
aš pati tokią užsisakiau tai galiu pakomentuot. Ta kita duoda veidui atspalvį ir gan šviesų, tad jei įdegus esi netiks. Fair tuo tarpu nuima blizgesį, oda tampa matinė, bet nenudažo veido. Ji labiau blisgesiui nuimt. Nes mano oda mišri, maskuot nėra ko tai paėmiau ją. Jei nori lengvumo bet su spalva imk makiažo pagrinda magic. Aš turiu medium beige spalvą, tepasi lengvai., nelieka kaukės efekto. Aš ją naudoju ir kaip šešėlių pagrindą. Tiksliau tam ją ir pirkau, bet ir veidą kartais pateplioju.

Dėkui jums už atsakymą smile.gif

Papildyta:
Gal galite pasidalinti nuomonėm apie šias dvi priemones: Nenuplaunamą klusnumo suteikiantį šampūną ir purumo suteikiančią žėle. Ar neriebina jos plaukų?

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 08 28, 12:42)
Gal galite pasidalinti nuomonėm apie šias dvi priemones: Nenuplaunamą klusnumo suteikiantį šampūną ir purumo suteikiančią žėle. Ar neriebina jos plaukų?

user posted image

Gal turejote omeni balzama nenuplaunama o ne sampuna? ax.gif
man asmeniskai jis nepatiko. Plaukau mano sausoki, bet man jisai labai greit suriebalavo plaukus. Nors iskarto issiplovus ir issidziovinus plaukus efektas patiko, plaukai buvo purus, bet nepirksiu as jo schmoll.gif jau po dienos plaukai kaip sulipe buvo, tokie susiriebalave kaip nzn kiek dienu galva neplauta butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 28, 16:57)
Gal turejote omeni balzama nenuplaunama o ne sampuna?  ax.gif
man asmeniskai jis nepatiko. Plaukau mano sausoki, bet man jisai labai greit suriebalavo plaukus. Nors iskarto issiplovus ir issidziovinus plaukus efektas patiko, plaukai buvo purus, bet nepirksiu as jo  schmoll.gif jau po dienos plaukai kaip sulipe buvo, tokie susiriebalave kaip nzn kiek dienu galva neplauta butu  doh.gif

o man sitas balzamas labai ptiko... pirma karta kai naudojau irgi suriebalavo plaukus kita diena; bet kai pasiskaitinejau apie tai, kaip reikia ji naudoti, tikrai visai kitoks rezultatas....

sita balzama reikia naudoti nedideliu kiekiu... jeigu jus meginuka tarkim ant trumpu plauku per viena karta sunaudojote - todel ir suriebalavo...

as ant ilgu plauku naudoju poros zirniu dydzio balzamo, ji susildau ant ranku ir patepu isplautus ir ranksluosciu nusausintus plaukus (netepu palei saknis) ax.gif kita ryta kai sukuojuosi toki pat kieki balzamo patepu tik jau ant sausu plauku...ir kaip jau minejau, rezultatu esu labai patenkinta... (beje, as naudoju kartu ir tos pacios serijos sampuna bei balzama...)

Atsakyti
QUOTE(wowwow @ 2010 08 28, 15:58)
sita balzama reikia naudoti nedideliu kiekiu... jeigu jus meginuka tarkim ant trumpu plauku per viena karta sunaudojote - todel ir suriebalavo...

as ant ilgu plauku naudoju poros zirniu dydzio balzamo, ji susildau ant ranku ir patepu isplautus  ir ranksluosciu nusausintus plaukus (netepu palei saknis) ax.gif kita ryta kai sukuojuosi toki pat kieki balzamo patepu tik jau ant sausu plauku...ir kaip jau minejau, rezultatu esu labai patenkinta... (beje, as naudoju kartu ir tos pacios serijos sampuna bei balzama...)

Meginuko nesutepiau per karta, o mano plaukai labai ilgi ir tepiau tik ant galu kurie kaip minejau kaip neplauti atrode, o jei dar ir ant saknu buciau tepus kaip Jus tai nzn kas butu buve doh.gif mano plauku galai sausesni uz visus plaukus ir taip sugebejo suriebaluoti, kad net nenoriu pirkti jo ir bandyti eksperimentuoti g.gif
todel manau kiekvieno patirtis kitokia ir viskas priklauso nuo plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 28 rugpjūčio 2010 - 21:56
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 28, 15:57)
Gal turejote omeni balzama nenuplaunama o ne sampuna?  ax.gif
man asmeniskai jis nepatiko. Plaukau mano sausoki, bet man jisai labai greit suriebalavo plaukus. Nors iskarto issiplovus ir issidziovinus plaukus efektas patiko, plaukai buvo purus, bet nepirksiu as jo  schmoll.gif jau po dienos plaukai kaip sulipe buvo, tokie susiriebalave kaip nzn kiek dienu galva neplauta butu  doh.gif

Oi tikrai, atsiprašau, omeny ir turėjau balzamą blush2.gif
Atsakyti
Gal moderatore nesupyks,bet paklausiu cia,nes nerandu kitos temos-mane domintu tapimas konsultante,salygos,nuolaidos.lauksiu i az jusu zinuciu
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2010 08 29, 18:51)
Gal moderatore nesupyks,bet paklausiu cia,nes nerandu kitos temos-mane domintu tapimas konsultante,salygos,nuolaidos.lauksiu i  az jusu zinuciu

Čia šitais klauisimais wink.gif :
http://www.supermama...?...8996&st=360
Atsakyti
gal esate bandžiusios,kokie atsiliepimai,ar gerai drekina oda
user posted image
Atsakyti
ar jau pasirode sampunas advance techniques serijos nuo pleiskanu?
Atsakyti
Naujam kataloge mačiau visą liniją nuo pleiskanų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 09 02, 08:08)
Naujam kataloge mačiau visą liniją nuo pleiskanų 4u.gif

liuks, tikiuos bus tokia pat gera, kaip anas sampunas buvo? blush2.gif
Atsakyti