Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(ash;* @ 2010 08 19, 19:53)
Tas zalias galiuku tikrai bus. Jei ne 13, tai 14 tikrai. O melynas nepermatomas yra visai kitoks - jis "sulipina" jau issisakojusius galiukus, o zalias juos maitina, saugo nuo sakojimosi biggrin.gif  bigsmile.gif

Pagaliau issiaiskinom viska doh.gif lotuliukas.gif aciu!
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 08 18, 00:53)
Sveikos, gal kas galit ideti apyrankes Alea foto ir tu pakabuciu prie jos?niekaip nerandu  blush2.gif

ar niekas nezinot kaip ta apyranke atrodo? unsure.gif
Atsakyti
quote=Dovė*,2010 08 19, 20:38]
ar niekas nezinot kaip ta apyranke atrodo? unsure.gif
[/quote]

zinom zinom irnesakyk.gif reikejo pavargti,kad ja ideti, nes ji is seno katalogo , kurio internete nebera book.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 19 rugpjūčio 2010 - 21:18
QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 19, 08:24)
bet ten raso drekinantis, o ne maitinamasis g.gif
O kauke naudojot?

Gal ir drekinamasis, bet man toks jausmas, lyg oda butu gerai primaitinta, tas riebumo pojutis greit isnyksta.
Kauke naudojau, patiko, kad neapsunkina plauku. Abu gaminiai tikrai geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 19, 22:17)
zinom zinom  irnesakyk.gif reikejo pavargti,kad ja ideti, nes ji is seno katalogo , kurio internete nebera  book.gif

aciu Pomona33 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar dar yra galimybe isigyti gaminiu su avon zenklu turiu omeny tu senesniu ne dabartiniu zebriniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2010 08 24, 13:21)
Sveikos, ar dar yra galimybe isigyti gaminiu su avon zenklu turiu omeny tu senesniu ne dabartiniu zebriniu?  4u.gif

Kartais būna išpardavime. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 08 19, 17:39)
Vat ir man iškilo klausimas, kuris yra dabar tas plaukų galiukų serumas.

Mačiau diskutavot apie plaukų galiukų serumus, tai 13 kataloge radau tą mėlynam nepermatomam plastmasiniam buteliuke išsišakojusių plaukų galiukų serumą, po to toks kaip buvo seniau stikliniam šv.žalia etikete plaukų galiukų serumas (čia manau tas kur nuo seno gerasis buvo). Tik keista,kodėl 12 kataloge jo nėra g.gif Ir dar kažkoks naujas stikliniam buteliuky bus su tamsesne žalia etikete- glotninamasis serumas visų tipų plaukams. Tik vėl įdomu kuo jis skirsis nuo to morkvinio nenuplaunamo balzamo,nes ir jis kaip glotninamasis, kad lengviau būtų susitvarkyt su plaukais g.gif

p.s. šią savaitę darau užsakymą iš 12 katalogo,gal kas kauniečių norėtų prisijungt? jei ką, laukiu až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraSim: 24 rugpjūčio 2010 - 16:01
http://www.avon.lt/P...ques/index.html Va cia paciziurekit del tu serumu visu wink.gif Bus ir zalias permatomas (galiuku), ir zydras permatomas (glotninamasis), ir orandzinis permatomas (nuo siausimosi), ir melynas nepermatomas (galiuku, bet visai kitoks nei zalias). Bus VISI kokie buvo anksciau. 4u.gif
Atsakyti
Ką galėtumėt pasakyt apie permatoma konpaktinę pudrą Ideal shide? Kokia jos paskirtis užtvirtinti makiažą, nes nelabai suprantu to paaiškinimo permatoma g.gif
Atsakyti
aš pati tokią užsisakiau tai galiu pakomentuot. Ta kita duoda veidui atspalvį ir gan šviesų, tad jei įdegus esi netiks. Fair tuo tarpu nuima blizgesį, oda tampa matinė, bet nenudažo veido. Ji labiau blisgesiui nuimt. Nes mano oda mišri, maskuot nėra ko tai paėmiau ją. Jei nori lengvumo bet su spalva imk makiažo pagrinda magic. Aš turiu medium beige spalvą, tepasi lengvai., nelieka kaukės efekto. Aš ją naudoju ir kaip šešėlių pagrindą. Tiksliau tam ją ir pirkau, bet ir veidą kartais pateplioju.
Atsakyti
gal esate bande Avono Trisel kvauji vandeni,(fioletinis buteliukas)ar gerai laiko
Atsakyti