Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Aelija @ 2010 08 18, 23:37)
Esu naudojusi, man patiko. Ypac gerai pamaitina oda  panaudojus sveitikli. Kasdienai gal kiek per riebus, as naudojau karta savaiteje po sveitimo.Dabar gera kaina, perkant kartu su kauke  thumbup.gif

bet ten raso drekinantis, o ne maitinamasis g.gif
O kauke naudojot?
Atsakyti
QUOTE(vestagera @ 2010 08 06, 13:04)
Sveikos, aš kelis kartus jau panaudojau drėkinamąją plaukų kaukę iš spa serijos su alyvuogėmis, man laaaabai patiko.. plaukai tampa tokie švelnūs ir slidūs, sudrėkinti, tą pačią dieną susirišus su gumyte, nelieka net žymių nuo jos.. žodžiu rekomenduoju, ypač toms, kurių plaukai sausesni..  thumbup.gif dalykas!  smile.gif

Čia mano pats mėgstamiausias Avon gaminys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 13, 14:15)
Turbut viena is geriausiu prekiu Avone ir labiausiai perkama, tikrai geriausias variantas is visu LT platinamu firmu tokiu kaip Faberlikai, avonai ir kt. aisq cia mano nuomone, nesuriebaluoja plauko, isdziovinus nelieka plauku galiukai nei kieti nei sulipe kaip nuo kitu, efektas geras jei pries tai nieko nenaudojot, eile metu ji naudojau, kol nepabandziau keturgubau brangesnio... rolleyes.gif
Bet jeigu ruosiates ji isigyti, tikrai geras, jei plaukas linkes siaustis, sausas, garbanotas tikrai pades  drinks_cheers.gif

laba diena turiu klausimeli aapie jusu diskutuojama seruma is daily results. 12 kampanijos kataloge kur ji galima rasti? nebesuprantu kuris jis yra kai pakuotes pasikeite schmoll.gif kiek suprantu daily results keitesi i daily shine bet prie ju yra tik purskiklis o serumo nera ar teisingai suprantu?
Atsakyti
QUOTE(dalija123 @ 2010 08 19, 13:36)
laba diena turiu klausimeli aapie jusu diskutuojama seruma is daily results. 12 kampanijos kataloge kur ji galima rasti? nebesuprantu kuris jis yra kai pakuotes pasikeite  schmoll.gif kiek suprantu daily results keitesi i daily shine bet prie ju yra tik purskiklis o serumo nera ar teisingai suprantu?

Asmeniškai man tai keistai pakeistos pakuotės g.gif .. Mano supratimu dabar plaukų galiukų serumas yra 132psl nr2. Kaip kitos manot?
Atsakyti
Vat ir man iškilo klausimas, kuris yra dabar tas plaukų galiukų serumas.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 08 19, 17:39)
Vat ir man iškilo klausimas, kuris yra dabar tas plaukų galiukų serumas.

13 kamp. aprašymuose yra tas senasis, naujoje pakuotėje. Tai, matyt, kad tas 12 kampanijoj, šiaip naujas produktas. g.gif Manau, kad 13-oje bus ir senasis gerasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 08 19, 17:51)
13 kamp. aprašymuose yra tas senasis, naujoje pakuotėje. Tai, matyt, kad tas 12 kampanijoj, šiaip naujas produktas.  g.gif Manau, kad 13-oje bus ir senasis gerasis smile.gif

O as taip nemanau g.gif nes:
tas 12 kampanijoj 132psl. nr.2 yra serumas issisakojusiems plauku galiukams,apie ji raso:
issiplove galva patepkite serumu issisakojusiems galiukams-sudrekinsite plaukus ir apsaugosite nuo tolimesnes zalos;
o tas apie kuri Jus kalbate kad dar tik bus, raso, kad:
tai priemone suteikianti glotnumo g.gif naudoti:
issiplove plaukus, istepkite juos (dregnus arba sausus) glotninamuoju serumu ir tik po to modeliuokite, jie bus klusnesni, be to, sukuosena bus apsaugota nuo dregmes poveikio. Tai va ir manau, kad jis bus kazkas panasaus kaip buvo toks oranziniam buteliuki, riebalus plaukus (nes glotnins) ax.gif Nors sitas bus tokiam buteliukyje kaip buvo seniau tas zaliam galiuku serumas, todel manau visas ir klaidina ta naujoji pakuote, bet as manau kad galiukam yra melynas kur jau atsirado 12 kampanijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 19 rugpjūčio 2010 - 19:35
Tas zalias galiuku serumas bus 13c, o 12c yra visai kitas produktas. Jie skirtingi: zalias - maitina galiukus, kad jie neskilinetu, o melynas - padeda atkurti pazeistus plaukus, t.y. jis kaip ir "sulipina" jau issisakojusius galiukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 17, 19:51)
O kaip jums planet spa kuno kremas su alyvuogiu aliejum? 4u.gif
vilioja akcija blush2.gif

Man jisai nerealus! Kaip ir kauke sios serijos. Kremas nepalieka jokio riebalo ant odos nes yra drekinantis, ne sviestinis, labai gerai susigeria i oda, tinka visam kunui netik labai sausom vietom. Kreme yra tokios zalios tamsesnes granulytes, jos patrynus lengvai susitrina i kuna nereikia "volioti" ant odos kaip buvo toks nevykes kremukas is SSS serijos su granulem, kurios nesusigerdavo doh.gif
ir dar pliusas sito kremuko, kad jis tikrai drekina, is vakaro pasitepus kita diena prausiesi ir jauti minksta odele, atrodo kaip tika kremuku pasitepus butum, nors ant odos jo nesijaucia ir jokio riebalo, na man tai jisai superinis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 19 rugpjūčio 2010 - 19:39
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 19, 20:33)
O as taip nemanau  g.gif  nes:
tas 12 kampanijoj 132psl. nr.2 yra serumas issisakojusiems plauku galiukams,apie ji raso:
issiplove galva patepkite serumu issisakojusiems galiukams-sudrekinsite plaukus ir apsaugosite nuo tolimesnes zalos;
o tas apie kuri Jus kalbate kad dar tik bus, raso, kad:
tai priemone suteikianti glotnumo  g.gif  naudoti:
issiplove plaukus, istepkite juos (dregnus arba sausus) glotninamuoju serumu ir tik po to modeliuokite, jie bus klusnesni, be to, sukuosena bus apsaugota nuo dregmes poveikio. Tai va ir manau, kad jis bus kazkas panasaus kaip buvo toks oranziniam buteliuki, riebalus plaukus (nes glotnins) ax.gif  Nors sitas bus tokiam buteliukyje kaip buvo seniau tas zaliam galiuku serumas, todel manau visas ir klaidina ta naujoji pakuote, bet as manau kad galiukam yra melynas kur jau atsirado 12 kampanijoj.

tas glotninamasis serumas tokioj pakuotej su zydru piesineliu, tai tas pats kuris anksciau buvo melynas.. smile.gif O apie anuos jau rasiau.
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 08 19, 19:39)
tas glotninamasis serumas tokioj pakuotej su zydru piesineliu, tai tas pats kuris anksciau buvo melynas.. smile.gif O apie anuos jau rasiau.

nieko nesupratau hihihi.gif galit ikelt su foto? nes jau visai cia nieko nebesuprantu ka paraset ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ash;* @ 2010 08 19, 19:39)

tai gerai... dabar jau supratau doh.gif taip ir yra glotninamasis tai tas kur buvo seniau melynas (tokiom pat pakuotej kaip zalias, permatomam buteliuke tik as parasiau kad ne melynas buvo o susimaisiau ir parasiau morkinis), tai sitas ir liks tokioj pat pakuotej ir dar tik atsiras 13 kamp.
o tas kur dabar jau yra 12 kampanijoj, (melynam ne permatomam buteliukyje) atitiks ta seniau buvusi zalia, plauku galiukams! Na nejaugi ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 19 rugpjūčio 2010 - 19:48
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 19, 20:47)
nieko nesupratau  hihihi.gif galit ikelt su foto? nes jau visai cia nieko nebesuprantu ka paraset  ax.gif
Papildyta:

tai gerai... dabar jau supratau  doh.gif  taip ir yra glotninamasis tai tas kur buvo seniau melynas (tokiom pat pakuotej kaip zalias, permatomam buteliuke tik as parasiau kad ne melynas buvo o susimaisiau ir parasiau morkinis), tai sitas ir liks tokioj pat pakuotej ir dar tik atsiras 13 kamp.
o tas kur dabar jau yra 12 kampanijoj, (melynam ne permatomam buteliukyje) atitiks ta seniau buvusi zalia, plauku galiukams! Na nejaugi ne taip?

Tas zalias galiuku tikrai bus. Jei ne 13, tai 14 tikrai. O melynas nepermatomas yra visai kitoks - jis "sulipina" jau issisakojusius galiukus, o zalias juos maitina, saugo nuo sakojimosi biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti