Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(cipa007 @ 2010 08 11, 08:57)
kažkurią dieną ir aš taip pagalvojau, kad nebepastebiu jokio rudumo nuo kremuko, bet paskui nusprendžiau, kad vasarą ant įdegusios odos nebepastebiu. O gal šiaip akys įprato ir tokio nežymaus parudinimo tiesiog nebepastebiu.  g.gif  Žodžiu teplioju vistiek nors nežinau ar rezultatas yra....  blink.gif

as Jums pasakysiu,kad sitoj naujoj pakuoteje kremukas tapo truputeli kitokios konsistencijos, man asmeniskai daug geresnis thumbup.gif ir jis kaip tepat is pradziu atrodo neberudina, o istikruju rudina dar labiau!
PATARIMAS:
pries naudojant kremuka, papurtyti rankoj reikia siek tiek, tuomet tie rudi burbuliukai esantys kremuke tolygiai pasiskirsto po visa krema, nes jei tepsite seip is eiles, kai liks kremo tik "ant dugno" nebegalesite juo naudotis, bus rudas rudas!!!! Man taip buvo hihihi.gif todel visada paplakite ji rankoj, efektas garantuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 08 11, 22:29)
as Jums pasakysiu,kad sitoj naujoj pakuoteje kremukas tapo truputeli kitokios konsistencijos, man asmeniskai daug geresnis  thumbup.gif  ir jis kaip tepat is pradziu atrodo neberudina, o istikruju rudina dar labiau!
PATARIMAS:
pries naudojant kremuka, papurtyti rankoj reikia siek tiek, tuomet tie rudi burbuliukai esantys kremuke tolygiai pasiskirsto po visa krema, nes jei tepsite seip is eiles, kai liks kremo tik "ant dugno" nebegalesite juo naudotis, bus rudas rudas!!!! Man taip buvo  hihihi.gif todel visada paplakite ji rankoj, efektas garantuotas  thumbup.gif

Tai, kad mano dabar kaip tik į pabaigą ir nepastebiu aš to rudinimo. O plakti naudojant tikrai niekada nesugalvojau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 08 12, 20:25)
Tai, kad mano dabar kaip tik į pabaigą ir nepastebiu aš to rudinimo. O plakti naudojant tikrai niekada nesugalvojau.  g.gif

tai gal pries tai rudesnis buvo ir pabaigoj liko baltas, na nzn, bent jau man ir mano pazystamom tai taip ir buvo.. be manes dar 4 mergaites si kremuka naudoja ir visos pastebejo kad naujas ne taip rudina, tuomet pasakiau kad papurtytu pries tepantis ir efektas garantuotas, dabar visada taip darau g.gif
Atsakyti
Man šiandien kirpėja rekomendavo plaukų galiukam šį aliejiuką Plaukų galiukų serumas (18606)DAILY RESULTS g.gif bigsmile.gif gal kas kokių atsiliepimų?
norėčiau įsigyti, bet neturiu konsultantės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 08 12, 22:46)
Man šiandien kirpėja rekomendavo plaukų galiukam šį aliejiuką Plaukų galiukų serumas (18606)DAILY RESULTS  g.gif  bigsmile.gif  gal kas kokių atsiliepimų?
norėčiau įsigyti, bet neturiu konsultantės unsure.gif

Turbut viena is geriausiu prekiu Avone ir labiausiai perkama, tikrai geriausias variantas is visu LT platinamu firmu tokiu kaip Faberlikai, avonai ir kt. aisq cia mano nuomone, nesuriebaluoja plauko, isdziovinus nelieka plauku galiukai nei kieti nei sulipe kaip nuo kitu, efektas geras jei pries tai nieko nenaudojot, eile metu ji naudojau, kol nepabandziau keturgubau brangesnio... rolleyes.gif
Bet jeigu ruosiates ji isigyti, tikrai geras, jei plaukas linkes siaustis, sausas, garbanotas tikrai pades drinks_cheers.gif
Atsakyti
visiškai sutinku, man šis aliejukas taip pat superinis. Kiek teko bandyti, kiti apsunkindavo plaukus, tokie kaip sulipę buvo, o šis to nedaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti, ar kas naudojote intensyvaus poveikio kojų kremą (12 kampanijoj bus 24,90), ir iš viso -kokia nuomonė apie tokius kremus, taip pat ir anticeliulitinius.
Pasidalinkite nuomone smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Varciau UK kataloga ir radau domininancia preke , gal kas pakomentuos, verta pirkti, ar graziai parudina ?
user posted image

dar yra toks pats Losjonas :
user posted image

koks tarp ju skirtumas, kaip kvapas ?

ir dar klausimelis del vonios putu, ar geri ju kvapai, kaip putoja ?
user posted image

Aciu 4u.gif

Gal atsiras cia platintoju is UK, domina kiek kainuoja Kvepalu megineliai 4u.gif
Atsakyti
Ir dar klausimelis, kokio kvapo yra sie kvepalai. ar jie lengvi ar astresni ?
Avon Liiv botanicals
user posted image
Atsakyti
O kaip jums planet spa kuno kremas su alyvuogiu aliejum? 4u.gif
vilioja akcija blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit ideti apyrankes Alea foto ir tu pakabuciu prie jos?niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 17, 21:51)
O kaip jums planet spa kuno kremas su alyvuogiu aliejum? 4u.gif
vilioja akcija blush2.gif

Esu naudojusi, man patiko. Ypac gerai pamaitina oda panaudojus sveitikli. Kasdienai gal kiek per riebus, as naudojau karta savaiteje po sveitimo.Dabar gera kaina, perkant kartu su kauke thumbup.gif
Atsakyti