Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

labai labai aciu uz atsakymus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš kelis kartus jau panaudojau drėkinamąją plaukų kaukę iš spa serijos su alyvuogėmis, man laaaabai patiko.. plaukai tampa tokie švelnūs ir slidūs, sudrėkinti, tą pačią dieną susirišus su gumyte, nelieka net žymių nuo jos.. žodžiu rekomenduoju, ypač toms, kurių plaukai sausesni.. thumbup.gif dalykas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestagera @ 2010 08 06, 13:04)
Sveikos, aš kelis kartus jau panaudojau drėkinamąją plaukų kaukę iš spa serijos su alyvuogėmis, man laaaabai patiko.. plaukai tampa tokie švelnūs ir slidūs, sudrėkinti, tą pačią dieną susirišus su gumyte, nelieka net žymių nuo jos.. žodžiu rekomenduoju, ypač toms, kurių plaukai sausesni..  thumbup.gif dalykas!  smile.gif

lygiai taip pat galiu pagirti tą kaukę, taip kaip ji dar jokie balzamai ar purškikliai nepadėjo thumbup.gif nors mano plaukai kadangi labai lankstūs tai nuo gumytės liko banga bet kas susiję su švelnumu tai pasaka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 08 05, 14:43)
Merginos norejau pasiklausti,gal kuri turi/naudojo Incadessence arba Perceive  kvepaliukus, AR GERAI LAIKO???  4u.gif

Mano anyta Incadessence turejo. Kai ateidavo paziureti vaiko, tai grizus namo vaika turedavau perengti kitais drabuziais, nes jis besiglaustydamas prie anytos visas prakvipes tais kvepalais budavo ax.gif . Gal mano uosle labai jautri, bet sie kvepalai mano nosiai per daug kvepia ir laiko tikrai neblogai 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2010 07 24, 22:08)
O kaip naudot ta Lotus shield? Kaip paprasta plauku balzama ar jis nenuplaunamas?

Naudiju ta balzama smile.gif ispradziu kai uzitepiau tai plaukai kaip siaudai buvo, nei lankstus, nei glotnus. Bet uzitepiau kieki gal kaip 6 zirniai doh.gif vel issiploviau galva ir kieki sumazinau iki 2 zirniuku. Na ir ka jus manot - ogi LIUX thumbup.gif tik prie saknu netepu, nes plaukai dar greiciau riebaluojasi.

O gal kas turi atsiliepimus apie naujus sampunus? uzsisakiau ploniems plaukams? Idomu neispucia labai? Ju pakuotes naujos ar ir sudetis? Anksciau nekokios nuomones buvau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2010 08 08, 18:10)
Naudiju ta balzama smile.gif ispradziu kai uzitepiau tai plaukai kaip siaudai buvo, nei lankstus, nei glotnus. Bet uzitepiau kieki gal kaip 6 zirniai  doh.gif  vel issiploviau galva ir kieki sumazinau iki 2 zirniuku. Na ir ka jus manot - ogi LIUX  thumbup.gif tik prie saknu netepu, nes plaukai dar greiciau riebaluojasi.

Man tai netiko visiskai tas balzamas, nors ir nedaug uztepiau, bet plaukai baisiai susivele, toks jausmas kaip su muilu isplauti butu. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas galetu pasakyt, ar "Solutions atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas (11478)" yra tas pats, kur anksciau buvo toks rudinantis? Ar sitas tik spindesi suteikia?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 09 rugpjūčio 2010 - 14:27
QUOTE(Jurgitar @ 2010 08 09, 15:17)
Sveikutes. Gal kas galetu pasakyt, ar "Solutions atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas (11478)" yra tas pats, kur anksciau buvo toks rudinantis? Ar sitas tik spindesi suteikia?
user posted image

Tas pats rudinantis.
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2010 08 09, 12:08)
Man tai netiko visiskai tas balzamas, nors ir nedaug uztepiau, bet plaukai baisiai susivele, toks jausmas kaip su muilu isplauti butu. doh.gif

Man jis geriau kai issidziovinus plaukus istepu, bet tik vos vos jo naudoju mirksiukas.gif
Atsakyti
o man tas rudinantis kremas nebe toks kaip anksciau. jokio rudumo jis man nebedaro.
Atsakyti
QUOTE(mamuuute @ 2010 08 10, 22:58)
o man tas rudinantis kremas nebe toks kaip anksciau. jokio rudumo jis man nebedaro.

kažkurią dieną ir aš taip pagalvojau, kad nebepastebiu jokio rudumo nuo kremuko, bet paskui nusprendžiau, kad vasarą ant įdegusios odos nebepastebiu. O gal šiaip akys įprato ir tokio nežymaus parudinimo tiesiog nebepastebiu. g.gif Žodžiu teplioju vistiek nors nežinau ar rezultatas yra.... blink.gif
Atsakyti
Kadangi rudinimas yra labai subtilus, tai gali būt, kad tiesiog nepastebim vasarą. Nors aš matau, kad paruduoju, nes šią vasarą nelabai įdegiau, tai kremuko poveikis pastebimas.
Atsakyti