Avon.lt puslapyje pakeitė katalogo formą, o man kažkodėl kompas neleidžia peržiūrėti viso. Maždaug ties 16-17 psl. pradeda sunkiai atsidarinėti, paskui išsijungia, ir vėl nuo pirmo reikia pradėti. Neturiu kantrybės žaisti taip. Jau praeito katalogo neperžiūrėjau, šio vėl tas pats Anksčiau patogiau buvo.
QUOTE(Leticija @ 2010 07 24, 22:08)
O kaip naudot ta Lotus shield? Kaip paprasta plauku balzama ar jis nenuplaunamas?
Aš rytoj jį bandysiu
Naudoti yra parašyta kaip ant pakuotės - tepti ant drėgnų plaukų ir įprastai formuoti šukuoseną, nenuplaunamas jis
Gal yra isbandziusiu itin patvaru lupu blizgi (79psl)? Idomu ar lipina lupas
QUOTE(*finy* @ 2010 08 01, 14:10)
Gal yra isbandziusiu itin patvaru lupu blizgi (79psl)? Idomu ar lipina lupas
esu bandžiusi senesnį kur būdavo vienas galas spalvotas kitas baltas itin patvarų - tai gal šiek tiek ir lipino, bet viską atperka patvarumas - tikrai ITIN patvarus
Vitulka - surašykit būdingiausių pageidaujamų atsiliepimų sąrašą - bus lengviau..
Kiek kainuoja Lotus shield kataloge?
QUOTE(Indra666 @ 2010 08 01, 21:42)
Kiek kainuoja Lotus shield kataloge?
Jei gerai pamenu 17,90 )
Merginos norejau pasiklausti,gal kuri turi/naudojo Incadessence arba Perceive kvepaliukus, AR GERAI LAIKO???
QUOTE(pokahonta @ 2010 08 05, 14:43)
Merginos norejau pasiklausti,gal kuri turi/naudojo Incadessence arba Perceive kvepaliukus, AR GERAI LAIKO???
Tiek vieni, tiek kiti gerai laiko.
QUOTE(pokahonta @ 2010 08 05, 15:43)
man incadessence neypatingai ilgai...
QUOTE(pokahonta @ 2010 08 05, 14:43)
pirmieji kvepia kelias valandas normaliai, paskui tik prikisus nosi ir susikaupus uostant
antri - pasipurskus uzkvepia kaip reikalas (net ciaudet norisi), bet laikyt visiskai nelaiko
abejus "pasiseke" uzturet vasaros metu, tai puskiau tik ant drabuziu, ant kuno per tokius karscius nerizikuoju