Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(ash;* @ 2010 07 19, 22:48)
Sveikos smile.gif tai kaip su tuo depiliaciniu kremu? Bandet? Patiko?

ar cia eina kalba is SSSjeigu taip,tai as ji naudoju,jau nezinau kelinta pakuote,jau keitesi ir tubeles dizainas...man patinka,neerzina odos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 07 20, 09:11)
ar cia eina kalba is SSSjeigu taip,tai as ji naudoju,jau nezinau kelinta pakuote,jau keitesi ir tubeles dizainas...man patinka,neerzina odos  thumbup.gif

Taip, apie SSS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 07 20, 09:11)
ar cia eina kalba is SSSjeigu taip,tai as ji naudoju,jau nezinau kelinta pakuote,jau keitesi ir tubeles dizainas...man patinka,neerzina odos  thumbup.gif

Negalėjo taip būt, nes tai naujas gaminys. Žmogus klausia apie depiliacinį kremą, o ne po depiliacijos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 19, 22:28)
Įdegį stiprinantis ir spindesio suteikiantis losjonas tam skirtas. Jis kaip tik ir naudojamas po deginimosi.

bet kataloge tokio nematau g.gif ar yra jam nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 07 20, 16:26)
bet kataloge tokio nematau g.gif ar yra jam nuolaida?

10 k. kataloge 142 psl., taip, nuolaida yra.
Bet 11 k. jis bus dar 2 litais pigiau nei dabar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 20 liepos 2010 - 15:44
QUOTE(ezra @ 2010 07 20, 17:44)
10 k. kataloge 142 psl., taip, nuolaida yra.
Bet 11 k. jis bus dar 2 litais pigiau nei dabar.

gal imestumet 11K nuoroda? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 20, 16:03)
gal imestumet 11K nuoroda? aciu 4u.gif

11 k. dar nera. Bus tik apie 21 d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 20, 12:29)
Negalėjo taip būt, nes tai naujas gaminys. Žmogus klausia apie depiliacinį kremą, o ne po depiliacijos. mirksiukas.gif

as ir atsakau apie depiliacini krema.ir,sakau,kad naudoju jau simtas metu.galiu imesti nuotrauka savo depiliacinio kremo,nes cia gal kazkas kazka susimaise doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2010 07 20, 17:56)
Merginos, gal kuri dar darysite uzsakyma is 10 kampanijos, man reiktu vieno demo ir plauku galiuku serumo. As gyvenu Seskineje. Kas arciau esate parasykite i az.

Parašiau....

Dėl depiliacinio kremo- kažkaip anksčiau nemačiau jo, buvo skutimosi kremas, bet ne depiliacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 07 20, 19:33)
as ir atsakau apie depiliacini krema.ir,sakau,kad naudoju jau simtas metu.galiu imesti nuotrauka savo depiliacinio kremo,nes cia gal kazkas kazka susimaise  doh.gif

Tai gal jūs ne Lietuvoje? Lietuvoje nėra ir daug metų nebuvo depiliacinio kremo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 20, 21:00)
Tai gal jūs ne Lietuvoje? Lietuvoje nėra ir daug metų nebuvo depiliacinio kremo. unsure.gif

aha unsure.gif ir as dabar galvoju...juk tas kur skustis kojom melynas tai superinis, bet depiliacinis tai reiskia kad kremas nuima plaukelius???? g.gif tokio tikrai nebuvo avon blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 20, 20:00)

lithuania.gif aga,as ne lt. doh.gif as net nepagalvojau,kad taip gali buti biggrin.gif nes,sakau,kad naudoju toki.net nuejau paziuret ar tikrai tokis biggrin.gif
Atsakyti