Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Almost @ 2010 03 23, 22:35)
aš kažkaip pažiūrėjau, kad ten pažeistiems plaukams, tai galvoju, reik pabandyt, gal tiks, gal patiks... nesitikiu, kad padarys stebuklą, nes mamos plaukai jau iš viso vargšai yra, tai bandom bet ką, kas iš tos serijos... o čia ir nebrangu, ir pabandyt negaila...

Na, jei mamos plaukai visai vargšai, vertėtų pamąstyt apie brangesnius šampūnus ir kondicionierius. Taip pat ir kaukių reiktų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 03 24, 00:20)

ne nu tiek tai ir man į galvą atėjo biggrin.gif bet faktas tas, kad jei neišbandysi - nežinosi. patarimų tai neklausiau, klausiau konkrečiai nuomonės ir atsiliepimų apie produktą mirksiukas.gif
p.s. kaina ne visada parodo geriausias produkto savybes. gali kainuot daaaug, o poveikis būt toks pat, kaip ir pigaus produkto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 23, 23:26)
ne nu tiek tai ir man į galvą atėjo  biggrin.gif bet faktas tas, kad jei neišbandysi - nežinosi. patarimų tai neklausiau, klausiau konkrečiai nuomonės ir atsiliepimų apie produktą  mirksiukas.gif
p.s. kaina ne visada parodo geriausias produkto savybes. gali kainuot daaaug, o poveikis būt toks pat, kaip ir pigaus produkto  smile.gif

Na, išbandyt tai tikrai reikia.
Šiaip, aš turėjau omeny ne kainą (ne taip parašiau, ne brangius, o kokybiškus turėjo būt). Sudėtį reikia žiūrėti.
Atsakyti
Kaip odos priežiūros riinkinys iš SOLUTIONS serijos Maximum Moisture? gal kas naudojot tuos kremus, ar tinka jie jaunai odai, yra efektas?
Atsakyti
ar imanoma avon produktu uzsisakyti internetu(i norvegija)?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 03 24, 15:35)
Kaip odos priežiūros riinkinys iš SOLUTIONS serijos Maximum Moisture? gal kas naudojot tuos kremus, ar tinka jie jaunai odai, yra efektas?

Gera ta linija, bent jau man.. thumbup.gif Nepalyginsi su CARE.. cool.gif Tai - pirmas kremas, kuris įtraukė mane į tolimesnį AVON naudojimąsi smile.gif Naudoju drėkinamąją liniją - mėlynąją. Sausai odai labai tinka, gerai susigeria ir gerai drėkina. thumbup.gif Ima ir mano klientės, kurios neįperka ANEW linijos. Ir ne tik sausai odai - įvairius - pagal poreikius ir amžių. bigsmile.gif
Dabar klausimas, kokia ta jauna oda - mano brolio mergaitė 19metė ir jai tas mėlynas netiko, o pusseserė 22 - labai patiko ir perka dabar nuolat. Manyčiau, reiktų pabandyti mini pakuotę pradžiai. Galbūt pati "spalva" tiks ar netiks, o ne sis kremas... Tarkim, yra oranžinė - normaliai odai, žalia - mišriai odai ir t.t. Gal tai mano 19metei irgi reikėjo ne mėlynos, o kad ir oranžinės... g.gif Aš bent jau iš mėginėlio kiekio negaliu spręsti, kiek man tinka tas ar anas produktas... doh.gif perku mini pakuotes ir žiūriu smile.gif
Na, dar turiu paminėti, jog ši linija netiko tik ypatingai jautriai odai - viena klientė yra su super sausa ir jautria oda, tai ji išbandė visas atitinkamas (sausai, normaliai, ir pagal amziu dar eme) spalvas ir netiko nei viena... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bukasacka @ 2010 03 24, 15:40)

Imanoma visur, tik siuntimas ten kainuoja daug... As siunciu i UK tai man kainuoja apie 25 Lt. Su registravimu, zinoma, nes neregistravus kazkaip nedrasu siusti... g.gif Siunciu kas kazkiek laiko - kai jau prisikaupia pakankamai - kliente palaukia ilgiau (2-3 kampanijas) ir paskui apsimoka siustis... smile.gif I Norvegija nzn, kiek kainuotu, bet girdejau, kad gerokai daugiau doh.gif O uzsakymas paprastai vyksta su konsultantu, geriau nuolatiniu - per emeilus, skypus ir pan...
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2010 03 24, 15:40)

Tai jūs pačioje Norvegijoje susiraskit konsultantą, arba pati prisiregistruokit.
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 03 24, 18:19)

dėkoju až ats 4u.gif
o kur rasti tų mini pakuočių pabandymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 24 kovo 2010 - 20:06
QUOTE(Elegant @ 2010 03 24, 20:57)
dėkoju až ats  4u.gif
o kur rasti tų mini pakuočių pabandymui?

jau radau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Iškilo man toks naiviai kvailas klausimas smile.gif . Ar neto papuosalus uz 1 lt galima įsigyti tik, jei perki kvepalus? Gal kas uostėt tuos kvepalus, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitar: 26 kovo 2010 - 19:23
Laukiu atsakymu apie tusus:
is 5 kamp. kuris geresnis tusas ir kokie atsiliepimai:
42 psl. rieciamasis (ruzavu sepeteliu)
43 psl. tankinamasis (zydru sepeteliu)
ar naujiena ant virselio (geltonu sepeteliu) 5psl. ilginamasis ???
Ieskau silikoniniu sepeteliu, tai nezinau kuri is situ 3 issirinkti, kurios gal bandet ir galit parasyti kuris kaip tepasi ir ka daro? nes ka raso dar ne viskas... schmoll.gif ar tepasi gerai, ar ne kose ir nebyra , na viska viska... bigsmile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
O avon ar yra makiazo baze?
Papildyta:
Ir gal galetumete rekomenduoti kokia gerai maskuojancia pudryte. Dekui
Atsakyti