QUOTE(Elegant @ 2010 03 24, 15:35)
Kaip odos priežiūros riinkinys iš SOLUTIONS serijos Maximum Moisture? gal kas naudojot tuos kremus, ar tinka jie jaunai odai, yra efektas?
Gera ta linija, bent jau man..
Nepalyginsi su CARE..
Tai - pirmas kremas, kuris įtraukė mane į tolimesnį AVON naudojimąsi
Naudoju drėkinamąją liniją - mėlynąją. Sausai odai labai tinka, gerai susigeria ir gerai drėkina.
Ima ir mano klientės, kurios neįperka ANEW linijos. Ir ne tik sausai odai - įvairius - pagal poreikius ir amžių.
Dabar klausimas, kokia ta jauna oda - mano brolio mergaitė 19metė ir jai tas mėlynas netiko, o pusseserė 22 - labai patiko ir perka dabar nuolat. Manyčiau, reiktų pabandyti mini pakuotę pradžiai. Galbūt pati "spalva" tiks ar netiks, o ne sis kremas... Tarkim, yra oranžinė - normaliai odai, žalia - mišriai odai ir t.t. Gal tai mano 19metei irgi reikėjo ne mėlynos, o kad ir oranžinės...
Aš bent jau iš mėginėlio kiekio negaliu spręsti, kiek man tinka tas ar anas produktas...
perku mini pakuotes ir žiūriu
Na, dar turiu paminėti, jog ši linija netiko tik ypatingai jautriai odai - viena klientė yra su super sausa ir jautria oda, tai ji išbandė visas atitinkamas (sausai, normaliai, ir pagal amziu dar eme) spalvas ir netiko nei viena...
Papildyta:
QUOTE(bukasacka @ 2010 03 24, 15:40)
ar imanoma avon produktu uzsisakyti internetu(i norvegija)?
Imanoma visur, tik siuntimas ten kainuoja daug... As siunciu i UK tai man kainuoja apie 25 Lt. Su registravimu, zinoma, nes neregistravus kazkaip nedrasu siusti...
Siunciu kas kazkiek laiko - kai jau prisikaupia pakankamai - kliente palaukia ilgiau (2-3 kampanijas) ir paskui apsimoka siustis...
I Norvegija nzn, kiek kainuotu, bet girdejau, kad gerokai daugiau
O uzsakymas paprastai vyksta su konsultantu, geriau nuolatiniu - per emeilus, skypus ir pan...
Darau ne dėl to, kad daryti, o dėl to, kad veža!