Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Laura81r @ 2010 07 18, 18:58)
ta galiu pasakyti apie visas platinamas kosmetikas,ne tik apie avona  smile.gif  as ir nelabai perku nepamacius tikrosios spalvos,nes ne karta esu nusivylus.

suprantu, bet kitu firmu kosmetikos gaminiai vistiek, nors panasus buna,del atspalvio ryskumo gali skirtis, suprantama, kad nenupiesi tokio pat, bet cia apstulbau vietoj ruzavo gavusi ruda blink.gif tai jau visai ne i tema...
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 18, 22:06)
suprantu, bet kitu firmu kosmetikos gaminiai vistiek, nors panasus buna,del atspalvio ryskumo gali skirtis, suprantama, kad nenupiesi tokio pat, bet cia apstulbau vietoj ruzavo gavusi ruda  blink.gif tai jau visai ne i tema...

Jei gaminio mėginuko nėra, visada be problemų galima grąžinti.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 18, 21:28)
Jei gaminio mėginuko nėra, visada be problemų galima grąžinti.

aha, o kai nueini i ofisa tai pasako, tai kodel neatejot paziuret, kodel cia nepabandet ir t.t. doh.gif prasideda tada ilga ir varginanti istorija g.gif

O juk blizgalu nera megineliu, tiesa? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 19, 13:36)
aha, o kai nueini i ofisa tai pasako, tai kodel neatejot paziuret, kodel cia nepabandet ir t.t.  doh.gif  prasideda tada ilga ir varginanti istorija  g.gif

Blizgių mėginukų nėra.
O tie visi sakymai, tai čia jau išsidirbinėjimas, jos neturi tokios teisės. Pas mus bėdų nekyla dėl tokių dalykų.
Sakyk, kad klientės neturi kada lakstyt į AVON saloną, kad išsirinktų ar patikrintų spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 19, 12:36)
aha, o kai nueini i ofisa tai pasako, tai kodel neatejot paziuret, kodel cia nepabandet ir t.t.  doh.gif  prasideda tada ilga ir varginanti istorija  g.gif

Be to, juk ne visos klientės turi galimybę ateiti į saloną. schmoll.gif Aš turiu klienčių, kurios gyvena ne Vilniuje ir ne Kaune - kaip joms ateiti pasižiūrėt? blink.gif Todėl, jei taip sako - nepagrįstos šnekos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 07 19, 17:45)
Be to, juk ne visos klientės turi galimybę ateiti į saloną.  schmoll.gif  Aš turiu klienčių, kurios gyvena ne Vilniuje ir ne Kaune - kaip joms ateiti pasižiūrėt?  blink.gif Todėl, jei taip sako - nepagrįstos šnekos  smile.gif

Tai aisq kad nepagrystos ir negali taip sneketi, bet manau cia kompanijos politika, jiems nenaudinga kad daiktas butu grazinamas, o kaip zinome, cia Lietuva daug zmoniu naudojasi tuo darydamos uzsakymus , grazindamos ir t.t. tai delto jie turbut ir spyriojasi kai atnesi daikta del spalvos... gera priezastis ( tipo spalva netiko)- man taip sake Kaune, save pateisindamos,kodel burba g.gif

O pas mane perkancios moterys irgi ne visos turi galimybes atvaziuoti i ofisa paziureti g.gif
Atsakyti
Gal galit konsultantės pakonsultuot ax.gif

Nusipirkau įdegį spartinantį drėkinamąjį kūno aliejų (purškiamą) BRONZE tan maximising. Gal galit pasakyt kada jį naudot?prieš deginimąsi ar po?kažkaip įsiwaizdawau,kad jis riebus, skirtas įdegiui išlaikyti,tai maniau naudosiu po deginimosi,bet dabar susimėčiau doh.gif
Laukiu jūsų nuomonės,mielosios smile.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 19, 19:59)
gera priezastis ( tipo spalva netiko)- man taip sake Kaune, save pateisindamos,kodel burba  g.gif

Pala, o prie ko čia spalva netiko? Ji neatitiko pavaizduotos kataloge ir taškas. Parodyk blizgį, katalogą ir daugiau pasiaiškinimų nereiks.
Papildyta:
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 07 19, 21:06)
Gal galit konsultantės pakonsultuot ax.gif

Nusipirkau įdegį spartinantį drėkinamąjį kūno aliejų (purškiamą) BRONZE tan maximising. Gal galit pasakyt kada jį naudot?prieš deginimąsi ar po?kažkaip įsiwaizdawau,kad jis riebus, skirtas įdegiui išlaikyti,tai maniau naudosiu po deginimosi,bet dabar susimėčiau doh.gif
Laukiu jūsų nuomonės,mielosios smile.gif ačiū

Prieš deginimąsi.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 07 19, 21:11)

Prieš deginimąsi.

ačiū
o prieš soliariumą jis irgi tinka?
ir tuo pačiu norėčiau sužinot,ar yra įdegį palaikantis koks losjonas/kremas ir pan?
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 07 19, 20:32)
ačiū
o prieš soliariumą jis irgi tinka?
ir tuo pačiu norėčiau sužinot,ar yra įdegį palaikantis koks losjonas/kremas ir pan?

I soliariuma netinka kremai skirti pries saule, lygiai taip kaip netinka soliariumo kremai vestis prie juros pries saule, nes spindulius gauname kitokius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 07 19, 21:32)

Įdegį stiprinantis ir spindesio suteikiantis losjonas tam skirtas. Jis kaip tik ir naudojamas po deginimosi.
Atsakyti
Sveikos smile.gif tai kaip su tuo depiliaciniu kremu? Bandet? Patiko?
Atsakyti