Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(amliv213 @ 2010 07 12, 20:14)
niekaip nesuprantu to dalyko, kad drėgmė padaro plaukus nepaklusniais, kaip rašoma pristatant šį nenuplaunamą balzamą  blush2.gif
Kiek girdėjau, šiai priemonei prognozuojamas plaukų galiukų serumo populiarumas, įdomu, ar pasitvirtins smile.gif

taip padaro mirksiukas.gif dar ir kaip doh.gif kai issitiesini plaukus ir jie gauna dregmes iskart galai uzsilenkia rolleyes.gif Sis balzamas butent ir skirtas apsaugoti nuo tokio nemalonumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 07 10, 16:06)
O kokie asiliepimai apie nauja blakstienu tusa SuperMagnify? Ir kuris geresnis: sitas ar SuperExtend? rolleyes.gif

Man asmeniskai Super extend geresnis.negaliu pasigirti tankiomis ilgomis blakstutemis,o sis tusas daro efekta. super magnify irgi geras.galetu sereliai ilgesni buti-man siek tiek sunkiau issukuoti blakstutes. zodziu as dazniau Super Extend is kosmetines traukiu:)
Atsakyti
Sruogeles isryskinantis balzamas padaro koki nors efekta? Pasvieseja plaukai (mano plaukai pienisko sokolado spalvos)? Dabar nebrangiai, tai gundausi nusipirkt, be kaip sakant nenoriu pirkt kates maise.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 07 16, 00:13)
Sruogeles isryskinantis balzamas padaro koki nors efekta? Pasvieseja plaukai (mano plaukai pienisko sokolado spalvos)? Dabar nebrangiai, tai gundausi nusipirkt, be kaip sakant nenoriu pirkt kates maise.. smile.gif

Tikrai padaro. Naudoju jau seniai, esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 07 16, 08:55)
Tikrai padaro. Naudoju jau seniai, esu patenkinta.

Tai reikes tada pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ash;* @ 2010 07 16, 12:46)
Tai reikes tada pabandyt smile.gif

Tik vasara veikia veikiamas saules spinduliu 4u.gif jau antra vasara mama pagrazinu ir ji lieka patenkinta mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 07 17, 00:42)
Tik vasara veikia veikiamas saules spinduliu 4u.gif jau antra vasara mama pagrazinu ir ji lieka patenkinta mirksiukas.gif  4u.gif

Naudoju ir rudenį ir žiemą smile.gif
Atsakyti
Mergytes, gal kuri turit purskikli ar krema po deginimosi? Labai reikia Kaune ir skubiai, nes mb vargsiukas kaip vezys doh.gif
senai esu naudojus kazkoki is avon, tai taip maloniai vesino wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 07 17, 18:19)
Mergytes, gal kuri turit purskikli ar krema po deginimosi? Labai reikia Kaune ir skubiai, nes mb vargsiukas kaip vezys doh.gif
senai esu naudojus kazkoki is avon, tai taip maloniai vesino wub.gif
user posted image

agnir pardavinejo, gal dar turi 4u.gif

QUOTE(agnir @ 2010 07 14, 11:38)
atrodo štai taip mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
9 kampanija kur buvo paskutiniame psl. blizgalai su nuolaida, tai eilini karta isitikinau,kad Avon su spalvu pateikimu yra tragedija doh.gif sugalvojau ir si karta surizikuoti ir uzsisakyti paviekslelyje tokia grazia vos ne sviesiu avieciu spalva "Luscious Mauve", o atejo ruda kazkoka blink.gif doh.gif aisq ant lupu ji nebuvo ruda, bet tikrai ne tokia kaip paveiksliukyje..ten grynai ruzava, o istikruju kazkokia kako spalvos tongue.gif siaubas! Tai norejau pasakyti, kad nesirinkite nemaciusios spalvu, nes baisu!
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 07 18, 18:24)
9 kampanija kur buvo paskutiniame psl. blizgalai su nuolaida, tai eilini karta isitikinau,kad Avon su spalvu pateikimu yra tragedija  doh.gif  sugalvojau ir si karta surizikuoti ir uzsisakyti paviekslelyje tokia grazia vos ne sviesiu avieciu spalva "Luscious Mauve", o atejo ruda kazkoka  blink.gif  doh.gif aisq ant lupu ji nebuvo ruda, bet tikrai ne tokia kaip paveiksliukyje..ten grynai ruzava, o istikruju kazkokia kako spalvos  tongue.gif siaubas! Tai norejau pasakyti, kad nesirinkite nemaciusios spalvu, nes baisu!

taip tai tikra teisybe tiek kas liecia nagu lakus tiek seselius tiek lupu dazus
Atsakyti
ta galiu pasakyti apie visas platinamas kosmetikas,ne tik apie avona smile.gif as ir nelabai perku nepamacius tikrosios spalvos,nes ne karta esu nusivylus.
Atsakyti