Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(bonza @ 2010 07 09, 09:59)
*gal kas turit atsiliepimu apie siuos :
user posted image

*ir naujaja MAgix pudra  ax.gif user posted image

*Turiu visus tris lb patinka oda svelni skaisti tokia pasidaro thumbup.gif
*Nuo bespalvio man buvo elergija tai as ji neigiamai vertinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 07 09, 17:14)
*Turiu visus tris lb patinka oda svelni skaisti tokia pasidaro thumbup.gif
*Nuo bespalvio man buvo elergija tai as ji neigiamai vertinu biggrin.gif

oda padaro matine? poras sutraukia? blush2.gif man tas svarbiausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 07 09, 18:40)
oda padaro matine? poras sutraukia?  blush2.gif  man tas svarbiausia  blush2.gif

Na jei naudojan reguliarei tai gal ir pasidarytu matine ir poras sutrauktu g.gif as tai kai prisimenu tai viska ir panaudoju,seip prausiklis lb fainai vesina ir sveicia veida,serveteles tai tikrai jei yra koks spuogiukas jauciasi perstejimas,o tas kremas tai man tokia lygia veido oda padaro na man taip atrodo ax.gif seip patinka man jie thumbup.gif
Atsakyti
O kokie asiliepimai apie nauja blakstienu tusa SuperMagnify? Ir kuris geresnis: sitas ar SuperExtend? rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas isbandet naujaji krema toks bespalvis su blizguciais, vadinasi prabangios naktines ANEW emulsijos su sidabro polipeptidais, cia naktinis raudona pakuote, nr16568 kokie atsiliepimai butu?

aciu atsakiusioms, nerandu tik nuorodos nes avone intern, dar truputi senesnis sia naujiena radau jau kur bus nuo 07.30 ,11 kampanija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 10 liepos 2010 - 16:05
QUOTE(ash;* @ 2010 07 10, 16:06)
O kokie asiliepimai apie nauja blakstienu tusa SuperMagnify? Ir kuris geresnis: sitas ar SuperExtend? rolleyes.gif

SuperMagnify bandžiau, patiko. thumbup.gif Tik tikėjausi storesnio šepetėlio. Gal kad esu įpratus prie SuperShock... g.gif . Deja palyginti su SuperExtend negaliu, nes jo nebandžiau..
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 07 10, 21:35)
SuperMagnify bandžiau, patiko. thumbup.gif  Tik tikėjausi storesnio šepetėlio. Gal kad esu įpratus prie SuperShock...  g.gif  . Deja palyginti su SuperExtend negaliu, nes jo nebandžiau..

man irgi patiko, nelipina blakstienu. šepetelis tikrai neįprastas, o superExtend aš taipogi nesu bandžiusi blush2.gif
Atsakyti
O kaip depiliacinis kremas, ar jau isbandet kuri, ar patiko? smile.gif
Atsakyti
norejau klustert, ar avon isima Advance techniques serija?
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 07 11, 15:35)
norejau klustert, ar avon isima Advance techniques serija?

sios linijos neisims, bet atnaujins ja. Nuo 2006m. pakuotes buvo nepakitusios, todel dabar nusprende jas pakeisti thumbup.gif

As jau isbandziau ir nauja gamini thumbup.gif klusnumo plaukams suteikianti balzama thumbup.gif man labai patiko, plaukai tampa tikrai labai svelnus, jie nesivelia, zodziu tikrai tramdo nepaklusnius ir pasisiausiusius plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biliaba @ 2010 07 11, 18:20)
sios linijos neisims, bet atnaujins ja. Nuo 2006m. pakuotes buvo nepakitusios, todel dabar nusprende jas pakeisti  thumbup.gif

As jau isbandziau ir nauja gamini  thumbup.gif klusnumo plaukams suteikianti balzama  thumbup.gif man labai patiko, plaukai tampa tikrai labai svelnus, jie nesivelia,  zodziu tikrai tramdo nepaklusnius ir pasisiausiusius plaukus smile.gif

niekaip nesuprantu to dalyko, kad drėgmė padaro plaukus nepaklusniais, kaip rašoma pristatant šį nenuplaunamą balzamą blush2.gif
Kiek girdėjau, šiai priemonei prognozuojamas plaukų galiukų serumo populiarumas, įdomu, ar pasitvirtins smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ash;* @ 2010 07 11, 12:38)
O kaip depiliacinis kremas, ar jau isbandet kuri, ar patiko? smile.gif

Man irgi įdomu, laukiam komentarų ax.gif
Atsakyti
as irgi uzsisakiau tuos naujus sampunus.pazeistiems plaukams.idomu,kaip bus.nes ankstesnes serijos,tai man nelabai patikdavo,plaukai budavo siurkstoki doh.gif
Atsakyti