Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(bresk5 @ 2010 07 02, 14:52)
gal kuri išbandete Avon nagu lako purškema džiovikli,,ar greičiau nudžiūna lakas

Man jis irgi ''kibo'', dabar nuolat privalau turėti kosmetinėje - "must have" daikčiukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilkverpė: 03 liepos 2010 - 13:24
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 07 02, 23:26)
Kokia nuomonė apie šį?
user posted image

Labai labai patinka. thumbup.gif Pliusai: oda dega iskart rudai, neissauseja, greiciau, graziau, lygiau idegi, oda nesilupa, ilgesni laika idegis issilaiko, bent jau man, tai labai kvapas patinka.. Minusai: sunkiai isigeria ir ilipus i vandeni nusiplauna, nors raso, kad atsparus vandeniui.. biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

gal patartumete, kurios vonios putos skaniai kvepia? wub.gif blush2.gif pati labai norejau pinacolados, bet kaip matau niekas nebeturi verysad.gif tai noreciau kokias kitas isbandyti, tai kokias patartumete? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 07 02, 23:26)
Kokia nuomonė apie šį?
user posted image

O kur tu dar radai ji? kataloge jau nebematau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 07 08, 19:29)
Labas vakaras  4u.gif

gal patartumete, kurios vonios putos skaniai kvepia?  wub.gif  blush2.gif pati labai norejau pinacolados, bet kaip matau niekas nebeturi  verysad.gif tai noreciau kokias kitas isbandyti, tai kokias patartumete?  rolleyes.gif

Man jos visos kvepia, bet pati siūlyčiau braškių kremą, o jei švelnesnio kvapo, tai baltoji lelija.

QUOTE(amber123 @ 2010 07 08, 19:32)
O kur tu dar radai ji? kataloge jau nebematau unsure.gif  4u.gif

Išpardavimuose dar pasitaiko tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 07 08, 20:05)
Man jos visos kvepia, bet pati siūlyčiau braškių kremą, o jei švelnesnio kvapo, tai baltoji lelija.

Gal vasarai tada sita pabandyti rolleyes.gif (braskini), aciukas, bandysiu sakytis cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 08, 19:32)
O kur tu dar radai ji? kataloge jau nebematau unsure.gif  4u.gif

10 kampanijos kataloge 108 psl 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit atsiliepimu apie siuos :
user posted image

ir sita serija user posted image

ir naujaja MAgix pudra ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 07 09, 09:59)
gal kas turit atsiliepimu apie siuos :

ir naujaja MAgix pudra  ax.gif user posted image

Pudra tai pasaka. Aš bespalvį naudojau, neteko dar nieko panašaus turėti. Oda švelni kaip kūdikio patampa. Turiu visus atspalvius, atsirinksiu savo, o kitų gal kam prireiks . Tikrai verta išmėginti, bet jau mėginėlius įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 07 09, 11:47)
Pudra tai pasaka. Aš bespalvį naudojau, neteko dar nieko panašaus turėti. Oda švelni kaip kūdikio patampa. Turiu visus atspalvius, atsirinksiu savo, o kitų gal kam prireiks . Tikrai verta išmėginti, bet jau mėginėlius įsigyti.

bespalvi tai as turiu, tai jis makiazo pagrindas skaitos (galima viena arba galima ant virsaus krempudra dar det). O naujam kataloge yra si nauja krepudra - kaip sakant, spalvota ax.gif Gal kas sia bande?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 07 09, 12:55)
bespalvi tai as turiu, tai jis makiazo pagrindas skaitos (galima viena arba galima ant virsaus krempudra dar det). O naujam kataloge yra si nauja krepudra - kaip sakant, spalvota  ax.gif Gal kas sia bande?

Mėginau jau, efektas toks pats, tik plius spalvą duoda.
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 07 09, 13:03)
Mėginau jau, efektas toks pats, tik plius spalvą duoda.

Ir taip pat gerai matinę odą padaro? ax.gif
Atsakyti