Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Kitty__ @ 2010 06 28, 23:05)
man skaniausiai kvepia žalios spalvos buteliuke,su kriaušėm ir melionais.

As zaliu ziauriai norejau.. bet pagailejau lt.. ir siandien bazei uz 6lt tokius skanius kiekvienai dienai nusipirkau biggrin.gif tik gaila ne melioniniai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 06 28, 23:05)
Aš turėjau visus,bet dabar tik citrinininiai liko,man skaniausiai kvepia žalios spalvos buteliuke,su kriaušėm ir melionais.

Taip greitai supurškėt? unsure.gif
Aš žaliuosius kada nors vėliau pirksiu, dabar geltoniukus naudosiu, man jie irgi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 29, 10:31)
Taip greitai supurškėt?  unsure.gif
Aš žaliuosius kada nors vėliau pirksiu, dabar geltoniukus naudosiu, man jie irgi  thumbup.gif  wub.gif

Ne,pardaviau.Bet šiame kataloge labiau apsimoka juos pirkt,nes 10 kamp. jie jau kainuos 27,90 LT
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 06 29, 20:35)
Ne,pardaviau.Bet šiame kataloge labiau apsimoka juos pirkt,nes 10 kamp. jie jau kainuos 27,90 LT

Žinau, jau turiu katalogą, tai 3Lt brangiau, tikrai apsimoka šitam pirkt, bet vėliau ir vėl manau jie bus po 24,90Lt, o ir neskubu pirkt tų žaliųjų - sau prisižadėjau, kol nebus namie 3 kvepalų buteliukais mažiau, tol neleisiu sau pirkt žaliųjų, reik apsimažint, pabaigt likučius visokius atomikuose ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinot, kuri patvaraus makiažo pagrindo Perfect wear spalva skaitosi vienu tonu tamsesnė už Ivory? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2010 07 01, 17:34)
Gal kas nors žinot, kuri patvaraus makiažo pagrindo Perfect wear spalva skaitosi vienu tonu tamsesnė už Ivory? ax.gif

Man atrodo Shell arba Natural Beige
Atsakyti
Na ka, siandien is savo brangiosios platintojos gavau 3 prekytes: 2 blizgius ir balzama. Pastebejimai butu tokie:
1) blizgis Plum Pout spalvyte Pink nectar kvapas patiko ne itin, bet ir nieko baisaus biggrin.gif malonus ant lupu, ilgai gan laikosi, smarkokai dilgcioja pradzioj.. spalvytes man reik tept daugokai, kad kas pasimatytu, spalva gaunas pan kaip lupu kazkas.. smile.gif seip patinka
2)blizgis Plum Pout spalvyte Honey delight kvepia medum, irgi dilgcioja, malonus taip pat, spalvyte sviesi, graziai blizga wub.gif gal patiko siek tiek labiau nei pirmojo spalva smile.gif tiksliau tiko labiau
3)Balzamas kriauses-meliono skonio. Labai keista konsistencija biggrin.gif toks minkstas.. skaaaaaaaaaniai kvepia, drekina gerai wub.gif
Atsakyti
gal kuri išbandete Avon nagu lako purškema džiovikli,,ar greičiau nudžiūna lakas
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 02, 14:52)
gal kuri išbandete Avon nagu lako purškema džiovikli,,ar greičiau nudžiūna lakas

Šiek tiek greičiau negu be jo.
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 02, 14:52)

Man jis tikrai thumbup.gif . Visada naudoju nusilakavus cool.gif
Atsakyti
Kokia nuomonė apie šį?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 07 02, 23:26)
Kokia nuomonė apie šį?

kvepia kokosais, nelabai isigeria i oda, pasitepus blizga. Siaip nieko. Kiek deginausi ir juo tepiausi poilsiaudama siltuose krastuose, kur saule zymiai piktesne, nei karto nesilupau, nors esu sviesiaode. Gal del riebalu sluoksnio.
Idegti nezinau kiek padeda (bet degiau graziau lygtais, rudai iskart), nes as jau kai guliu, tai kaip uz tevyne smile.gif
Seniau degindavausi issimozojus vaikiskais johnson&johnson aliejukais, tai sitas patiko geriau.
Atsakyti