Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(LoveKitty @ 2010 06 17, 16:32)
Blizgis yra bespalvis su smulkiais blizguciais ant lupu blizguciu beveik nematyti

O mane labai domina spalvytes: pink nectar, spun sugar ir honey delight.. gal kas galit idet foto siu spalvyciu blush2.gif 4u.gif ar bent papasakot kaip atrodo ant lupu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite tą šviesiai žalią nagų laką? Kaip spalvą realybėje, ar atitinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste95 @ 2010 06 22, 21:27)
Gal kas turite tą šviesiai žalią nagų laką? Kaip spalvą realybėje, ar atitinka? smile.gif

Čia iš tų naujų?O man įdomu ar iš tikrųjų kvepia?Kaip ten parašyta ;D
Atsakyti
QUOTE(Kitty__ @ 2010 06 23, 12:11)
Čia iš tų naujų?O man įdomu ar iš tikrųjų kvepia?Kaip ten parašyta ;D

Manau kad lakas kvepia laku mirksiukas.gif bet ne kokiais vaisiais kaip kad ten parasyta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2010 06 23, 15:55)
Manau kad lakas kvepia laku mirksiukas.gif bet ne kokiais vaisiais kaip kad ten parasyta  rolleyes.gif

Kol lakuoji, tai toks sumi63s kvapas, bet paskui nagai tikrai kvepia visai ne laku.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 06 23, 16:12)
Kol lakuoji, tai toks sumi63s kvapas, bet paskui nagai tikrai kvepia visai ne laku.

O kokią spalvą turite? Ar atitinką realybę spalvos?
Atsakyti
Man atrodo šiame forume lyg buvo tema kur galima kalbėt ne tik apie avon gaminius,bet ir platinimą ar pan,jei ta tema vis dar yra,gal nuorodą galit duoti?
Atsakyti
bendraminciuose yra avon temute
Atsakyti
Sveikutės smile.gif norėjau pasiteirauti ax.gif , ar kas naudoja savaiminio įdegio losjoną, ir kokia nuomonė apie jį?
Atsakyti
naudojau,ta purskiama.spalva duoda,bet ziauriai nepatiko kvapas schmoll.gif
Atsakyti
Gavau naujus kvepaliukus 4u.gif
Mano geltonieji
Avon
Atsakyti
Aš turėjau visus,bet dabar tik citrinininiai liko,man skaniausiai kvepia žalios spalvos buteliuke,su kriaušėm ir melionais.
Atsakyti