Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Elija* @ 2010 06 11, 21:20)
Noriu paklausti ar prekyboje yra tie skaistalai su gelyte, ar bandet kuri?

situs?

user posted image

as turiu. Svelniai roziniai, be stambiu blizguciu, spalvos tai sociai, tikrai imanoma persistengt besiskaistinant tongue.gif

Berods buna ispardavimuose (internetiniuose ir ispardavimu zurnaliuke konsultantams)
Atsakyti
Galiu pagirti marimekko for avon šešėlius, tikrai pakankamai pigmentuoti, turiu juos jau seniai, bet tik šiandien normaliai išmėginau, nes šiaip nelabai dažaus šešėliais biggrin.gif

Kaip Jums naujieji kvepaliukai?
Žalieji labai skaniai kvepia, saldūs bet tuo pačiu gaivūs smile.gif
Su dviem draugėm geriausiom pirksim kiekviena po kvapą, aš geltoną, tai pasikaitaliosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 06 15, 22:17)
Kaip Jums naujieji kvepaliukai?
Žalieji labai skaniai kvepia, saldūs bet tuo pačiu gaivūs smile.gif
Su dviem draugėm geriausiom pirksim kiekviena po kvapą, aš geltoną, tai pasikaitaliosim smile.gif

Mane irgi labai atsiliepimai domintų blush2.gif Ar "valgomai" kvepia ir ar verta eit ieškot kur pauostyt smile.gif
Atsakyti
Laabai valgomai thumbup.gif
bent jau žali, tikrai verta eit pauostyt, man tai jie visi niam niam smile.gif
rytoj varysiu į avon centrą apsipurkšt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu keleta klasimuku:) Gal zinote kaip reikia naudoti purumo suteikiant seruma plauku saknims? Ir kokia spalvyte realiai yra plump pout blizgio plumping pearl ant lupu? Bespalvis ar duoda duoda koki atspalvi? Aciu:)
Atsakyti
Turu dar klausimėlį, gal kas padės išsiaiškinti...
Tie kvepalai, urie man patiko pas draugę- vadinasi Avon Today....
o dabar pasiūloje (man irgi siūlo) yra kažkaip įvardinami Today, tomorrow, always g.gif
klausimas- ar kvapas tas pats g.gif
draugės yra va lyg ir tokie g.gif
user posted image
nieko nebesuprantu, nes anie pirkti senokai, gal 2004 lyg ir sakė blush2.gif bet lvapas tikrai superinis man pasirodė, išsilaikė matyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 16 birželio 2010 - 13:30
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 16, 14:29)
Turu dar klausimėlį, gal kas padės išsiaiškinti...
Tie kvepalai, urie man patiko pas draugę- vadinasi Avon Today....
o dabar pasiūloje (man irgi siūlo) yra kažkaip įvardinami Today, tomorrow, always g.gif
klausimas- ar kvapas tas pats g.gif
draugės yra va lyg ir tokie g.gif
user posted image
nieko nebesuprantu, nes anie pirkti senokai, gal 2004 lyg ir sakė blush2.gif bet lvapas tikrai superinis man pasirodė, išsilaikė matyt g.gif

Cia tie patys mirksiukas.gif Ju serija vadinasi "Today Tomorrow Always"
Jusu nurodyti yra Today bigsmile.gif
Dar labai panasus buteliukas tik mazesnis (30ml) yra "Today Tomorrow Always Gold"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 16 birželio 2010 - 15:12
kaip naudoti AVON plaukų kaukę 4u.gif per naktį? ar tik kelias minutes 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2010 06 16, 20:48)
kaip naudoti AVON plaukų kaukę 4u.gif  per naktį? ar tik kelias minutes 4u.gif ?

Aš apie 10min palaikau...
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2010 06 16, 19:48)
kaip naudoti AVON plaukų kaukę 4u.gif  per naktį? ar tik kelias minutes 4u.gif ?

Jokiu budu ne per nakti doh.gif naudoti per ilgai kaukes ir kitas priemones plaukams tai tas pats kas per daug isgerti kokiu vaistu doh.gif merginos daro klaida galvodamos, kad ilgiau palaikiusios tik pagerins plauku bukle..galima labai smarkiai susigadinti plaukus, naudojant netinkama arba per ilgai kauke plaukams 4u.gif 10 minuciu bus kuo puikiausias efektas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif buciau dekinga jei imestumet nuoroda, kur galeciau pazet visas spalvytes blizgesiu PLUMP POUT 4u.gif nes pask kataloge tubeleje tik keli blizgesiai ideti.. noris daugiau pazet 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 birželio 2010 - 09:14
QUOTE(iewy @ 2010 06 16, 13:26)
Ir kokia spalvyte realiai yra plump pout blizgio plumping pearl ant lupu? Bespalvis ar duoda duoda koki atspalvi?  Aciu:)

Blizgis yra bespalvis su smulkiais blizguciais ant lupu blizguciu beveik nematyti
Atsakyti