Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

gali buti, as ne taip seniai domiuosi visokia kosmetika tai ne viska zinau biggrin.gif
Atsakyti
ateinu nuomones isgirsti apie tuos spindincius pudros rutuliukus..
ar gražu ir ar labai didelį spindesį jie suteikia ? ar kokia spalva turi tie rutuliukai ?
Atsakyti
turiu spindesio suteikiancius rutuliukus smile.gif man jie tikrai grazu svelniai rausva spindesi suteikia, kadangi mano oda yra ganetinai balta, tai juos naudoju tik skruostams truputi parausvinti. pats blizgesys yra labai smulkus (nera dideliu blizgiu daleliu), todel manau tinka ir diena naudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 06 09, 11:58)
jau gavau 9 kompanijos kataloga smile.gif ten gale yra lupu blizgiai plump pout ar bandete? kaip poveikis? noreciau kelis isigyti nes kaina juokinga 7,9lt wub.gif

Čia turbūt kalbat apie tuos šaldančius smile.gif
Atsakyti
taip saldancius smile.gif megstu saldancius turiu viena - labai malonus jausmas, vasara pats tas wub.gif
Atsakyti
gal galit patarti kuri plauku kauke is 9c yra geresne: 2 ar 4, is 118-119psl. Kalbu po 8.9lt
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2010 06 10, 14:07)
gal galit patarti kuri plauku kauke is 9c yra geresne: 2 ar 4, is 118-119psl. Kalbu po 8.9lt

Jei klausiat apie spindesio kaukę ir drėkinamąją atkuriamąją kaukę- tai antroji.
Atsakyti
Noriu paklausti ar prekyboje yra tie skaistalai su gelyte, ar bandet kuri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 11 birželio 2010 - 20:21
o kaip avon kvepalai ar gerai laikosi,
Atsakyti
turiu Far away - manau laikosi neblogai wub.gif taip pat turiu 3 rutuliniuose buteliukuose man regis jie gerokai prasciau laikosi, nei purskiami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 14, 18:57)
o kaip avon kvepalai ar gerai laikosi,

Jei tai kvapusis vanduo, tada tikrai pakankamai gerai laikosi. Tualetinis vanduo gerokai prasčiau, bet taip ir turi būti.
Atsakyti
Pas draugę pauosčiau tokius AVON kvepaliukus- AVON TODAY 4u.gif ir man labai patiko (čia atrodo 2004 leidimo ar kaip g.gif su Selma Hyek 4u.gif
norėčiau jų šiek tiek turėti, nes patiko, bet draugė sakė, kad seniai pirko, tai jie kaži gaminami ar jau nebe? g.gif gal kas turi? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 15 birželio 2010 - 18:14