gali buti, as ne taip seniai domiuosi visokia kosmetika tai ne viska zinau
ateinu nuomones isgirsti apie tuos spindincius pudros rutuliukus..
ar gražu ir ar labai didelį spindesį jie suteikia ? ar kokia spalva turi tie rutuliukai ?
ar gražu ir ar labai didelį spindesį jie suteikia ? ar kokia spalva turi tie rutuliukai ?
turiu spindesio suteikiancius rutuliukus man jie tikrai grazu svelniai rausva spindesi suteikia, kadangi mano oda yra ganetinai balta, tai juos naudoju tik skruostams truputi parausvinti. pats blizgesys yra labai smulkus (nera dideliu blizgiu daleliu), todel manau tinka ir diena naudoti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 06 09, 11:58)
jau gavau 9 kompanijos kataloga ten gale yra lupu blizgiai plump pout ar bandete? kaip poveikis? noreciau kelis isigyti nes kaina juokinga 7,9lt
Čia turbūt kalbat apie tuos šaldančius
taip saldancius megstu saldancius turiu viena - labai malonus jausmas, vasara pats tas
gal galit patarti kuri plauku kauke is 9c yra geresne: 2 ar 4, is 118-119psl. Kalbu po 8.9lt
QUOTE(irutinka @ 2010 06 10, 14:07)
gal galit patarti kuri plauku kauke is 9c yra geresne: 2 ar 4, is 118-119psl. Kalbu po 8.9lt
Jei klausiat apie spindesio kaukę ir drėkinamąją atkuriamąją kaukę- tai antroji.
o kaip avon kvepalai ar gerai laikosi,
turiu Far away - manau laikosi neblogai taip pat turiu 3 rutuliniuose buteliukuose man regis jie gerokai prasciau laikosi, nei purskiami
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 14, 18:57)
o kaip avon kvepalai ar gerai laikosi,
Jei tai kvapusis vanduo, tada tikrai pakankamai gerai laikosi. Tualetinis vanduo gerokai prasčiau, bet taip ir turi būti.