Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 30, 11:31)
vakar isbandziau is SPA serijos rudojo cukraus kuno sveitikli  thumbup.gif  galiu pasakyti tikrai neblogas,kvapas tokis malonus,siandien kuno oda svelni svelni  thumbup.gif

oi sitas superinis wub.gif as jau ne viena buteliuka sunaudojus, ir kai tik buna gera kaina dar uzsiperku ax.gif vienu metu buvo dinges, dabar vel atsirado mirksiukas.gif

Gal kas bandet sveitikli is Thaiti serijos?
Atsakyti
merginos padėkit išsiaiškint dėl galiojimų 4u.gif ar ant pakuočių rašomos pagaminimo datos ar galiojimo? pvz, ant nagų lako džioviklio randu pagaminimo datą ir rašo, kad galioja 3 metus, o kaip su kitais gaminiais? nerandu kiek galioja blush2.gif pvz apsaugos nuo saulės priemonės, šampūnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 05 31, 17:10)
Sveikos,
konsultanciu temos kaip suprantu nebera, tai klausiu cia kaip paziureti paejusios kompanijos sveikas rytojus? doh.gif

Turiu išsisaugojus PDF failą 7kampanijos mirksiukas.gif ..

QUOTE(vėjai keturi @ 2010 05 31, 17:52)
merginos padėkit išsiaiškint dėl galiojimų 4u.gif ar ant pakuočių rašomos pagaminimo datos ar galiojimo? pvz, ant nagų lako džioviklio randu pagaminimo datą ir rašo, kad galioja 3 metus, o kaip su kitais gaminiais? nerandu kiek galioja blush2.gif  pvz apsaugos nuo saulės priemonės, šampūnai 4u.gif

Žymima pagaminimo data, o galioja- tris metus...
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 05 31, 16:10)
Sveikos,
konsultanciu temos kaip suprantu nebera, tai klausiu cia kaip paziureti paejusios kompanijos sveikas rytojus? doh.gif

Labas smile.gif Kalbi apie 7 kampaniją? Tos tai negalima jau pažiūrėti, bet aš turiu kompe išsisaugojus, jei nori, galiu įmest į meilą - parašyk jį į až wink.gif
Atsakyti
merginos gal galit patart nagams kokia stiprinancia priemone, nezinau kuri geresne jus gal daugiau turite patirties? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 05 31, 20:45)
merginos gal galit patart nagams kokia stiprinancia priemone, nezinau kuri geresne jus gal daugiau turite patirties? blush2.gif

Visada turiu nr 4,5,6 ir nr 8 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 gegužės 2010 - 23:17
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 05 31, 20:53)
Visada turiu nr 4,5,6 ir nr 8  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

man šitiek perdaug biggrin.gif reikia vieno gero ? mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos turbut cia pataikiau...noriu patarimo...noriu kvepaliuku..o issirinkt neina... doh.gif doh.gif gal padesit....man patinka tokie kvapai kaip pur blanka,perceive dar seniau budavo Dreamlife...o noriu kazko kito...gal ka patarsit paiulysit...kitu kvapu mazai zinau...tad ieskau kazko panasaus gaiviai saldaus...gal kas patarsit padesit... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 05 20, 20:06)
o tai tada super riebiai odai manau pats tas gal uzsisakyti, o sakykit jus ja bandet kaip supratau, koks efektas gaunasi ja pasitepus labai blyzgus nes kazkaip neisivaizduoju blush2.gif

Na mano pazystamos oda riebi, net blizga nuo visu kremu ir pudru jai, bet sita tai isvis kazkokia katastrofa padare doh.gif oda ir toliau blizgejo, o vietomis tokiom sausom demem ismete, na taip luptis ir serpetotis kakta ir smakras pradejo, na siaubingai atrode doh.gif kaip toks vaizdas kad kremu nebutu pasitepus...

O man tai ir blizga ji taip man asmeniskai erzinanciai...kaip svelniai visa veida seseliais pasiblizginus butumet...aisq tik pries saule taip matosi, bet man asmeniskai nepatiko. Ismeciau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 05 31, 17:14)
Turiu išsisaugojus PDF failą 7kampanijos mirksiukas.gif ..
Žymima pagaminimo data, o galioja- tris metus...

galioja 3 metus? man sake 4... doh.gif o kazin kaip raso ant pakuociu... g.gif kiek pamenu niekaip blink.gif ne ant visu jie raso kiek galioja nuo pagaminimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 02 birželio 2010 - 22:08
QUOTE(Pomona33 @ 2010 06 02, 23:06)

galioja 3 metus? man sake 4... doh.gif o kazin kaip raso ant pakuociu... g.gif  kiek pamenu niekaip  blink.gif ne ant visu jie raso kiek galioja nuo pagaminimo  doh.gif

Merginos tik neapsigaukit smile.gif Galioja tikrai tris metus nuo pagaminimo datos uzrasytos ant kiekvienos pakuotes, bet cia neatidarytas gaminys mirksiukas.gif Kai tik atidarote iskarto skaciuojat pagal pati gamini..kremai ivairus ar tai 6 men., tusai 3 men ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Labai reikia patarimo ax.gif Paaiškinkit , ar kremas nuo saulės su mineralais jautriai odai SPF 30, tai jis su mineraliniu filtru ar cheminiu? blush2.gif O drėkinamasis kr. jautriai odai SPF50 ? Kuris būtų geresnis?
Gal kas yra nusipirkę, tai pažiūrėtumėt sudėtį ax.gif 4u.gif ar yra titanium dioxyde arba zinc oxide ( čia mineraliniai filtrai) Būčiau laaaaaabai dėkinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltagėlė: 03 birželio 2010 - 13:32
QUOTE(baltagėlė @ 2010 06 03, 14:15)
Labai reikia patarimo  ax.gif  Paaiškinkit , ar kremas nuo saulės su mineralais jautriai odai  SPF 30, tai jis su mineraliniu filtru ar cheminiu? blush2.gif   O drėkinamasis kr. jautriai odai SPF50 ? Kuris būtų geresnis?
Gal kas yra nusipirkę, tai pažiūrėtumėt sudėtį ax.gif  4u.gif ar yra titanium dioxyde arba zinc oxide ( čia mineraliniai filtrai) Būčiau laaaaaabai dėkinga smile.gif  4u.gif

turiu krema nuo saulės su mineralais jautriai odai SPF 30 tai sudetyje yra zinc oxide ir titanium dioxide mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GreenLady @ 2010 06 02, 23:30)
Merginos tik neapsigaukit smile.gif Galioja tikrai tris metus nuo pagaminimo datos uzrasytos ant kiekvienos pakuotes, bet cia neatidarytas gaminys  mirksiukas.gif Kai tik atidarote iskarto skaciuojat pagal pati gamini..kremai ivairus ar tai 6 men., tusai 3 men ir t.t. smile.gif

tusai galioja nuo atidarymo 6men, kremai nuo atidarymo 12men.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 03 birželio 2010 - 15:05