Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

smile.gifP+2010 03 21, 18:02-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2010 03 21, 18:02)
Sveikos 4u.gif
Norėjau jūsų paklausti merginos, kaip sakote kuris geresnis kūno losjonas, ar aukso spindesio suteikiantis kūno losjonas iš Skin So Soft, ar iš AVON Care su rožėmis tai pat kūnui suteikiantis spindesio (beje, jis ne auskinis taip?) ? mirksiukas.gif

Skin So Soft auksinis, man patiko jo kvapas, bet kazkoks liesokas atrodo g.gif . Bet dar nesitepiau juo, tik ant rankos pabandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2010 03 21, 19:26)
Skin So Soft auksinis, man patiko jo kvapas, bet kazkoks liesokas atrodo g.gif . Bet dar nesitepiau juo, tik ant rankos pabandziau ax.gif

Kaip suprast liesokas? biggrin.gif Nelabai tas spindesys matosi ant kūno? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau jūsų paklausti merginos, kaip sakote kuris geresnis kūno losjonas, ar aukso spindesio suteikiantis kūno losjonas iš Skin So Soft, ar iš AVON Care su rožėmis tai pat kūnui suteikiantis spindesio (beje, jis ne auskinis taip?) ? mirksiukas.gif

Na čia kaip kam, ir ko reik, ar labiau blizgesio ar drėkinimo. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mano nera jautri oda, bet nuo SSS auksinio losjono man alergine reakcija gavos schmoll.gif ir tu auksiniu blizguciu labai daug doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

turiu aukso spindesio suteikianti kūno losjonas iš Skin So Soft (tiksliau net visa rink. turiu alieju lasjona duso zele)
na lasjonas man labai patinka, kvapas neerzinantis, susigeria gerai nelieka lipnumas,o spindesis ant odos lieka ne toks kaip pavieniu blyzguciu o toks svytejimas kuris matosi tik apsvietime arba pries saule, taip sakyciau subtiliai zyba man tas patinka
Atsakyti
smile.gifP+2010 03 21, 19:27-->
QUOTE(juste smile.gifP @ 2010 03 21, 19:27)
Kaip suprast liesokas? biggrin.gif  Nelabai tas spindesys matosi ant kūno? blush2.gif

Neriebus biggrin.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ispudziais ir as apie naujausius pirkinius ax.gif
greit dziuvantis nagu lakas - Balerinos spalva. Spalva kiek kitokia nei kataloge, realybej buteliuke ryskokai ruzava, jau maniau vaiksciosiu ruzavais nagais doh.gif Taciau bigsmile.gif Ant nago dengiasi lygiu plonu sluoksniu ir nerealiai graziai atrodo, taip vos rausvas atspalvis, nagai atrodo sveikai rausvi bigsmile.gif Dziusta labai greit thumbup.gif
dar pagirsiu lupu dazus ir blizgesi is Avon. Nu man Avono priemones dekor lupoms yra No.1 (turejau kelis favortus bet iseme is prekybos, buvo toks lupdaziukas Champagne spalvos, nu nerealus, kelis sunaudojau). Zodziu, turiu Never so nude is Impact tu nauju lupdaziu - spalva ir kiek ryskesne nei kataloge, bet labai naturali, spindinti ir ant lupu labai graziai atrodo ax.gif O blizgis Ticked pink kazkaip vadinas, irgi labai super spalvyte, tokia is naturalesniu, labai liuks laikosi ir spindi thumbup.gif
Atsakyti
nu dabar tai jau pavarysiu klausimų. noriu nuomonės, atsiliepimų, žinių... žodžiu bet ko, jei naudojote tokius produktus:

Patvarūs atsinaujinantys lūpų dažai (Iced Coffee ir Perfect Peach);
Kūno šveitiklis "Lagoon" (senses);
Nagų lakas "Speed Dry" (konkrečiai domina spalvytė Twilight Blue));
Blizgis "Glazewear Sparkle" (Apple Cinamon);
ColorTrend lūpdažis "Žaibiškas bučkis" (Pink Sunrise);
Lūpų blizgis "Twist and glide";
Veido šveitiklis su persikais ir migdolų pienu;
Atkuriamasis šampūnas su ženšeniu ir bambukais dažytiems plaukams.

Lauksiu bet kokių nuomonių, kad padėtų apsispręst 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 23 kovo 2010 - 22:18

Patvarūs atsinaujinantys lūpų dažai-patinka, ir dar kaina bus gera.
Kūno šveitiklis "Lagoon" (senses)-geras, kvapas patiko.
ColorTrend lūpdažis "Žaibiškas bučkis" (Pink Sunrise)- mano nuomone vidutiniškas, bet labai perkamas, reiškia , kad mano nuomonė nieko nereiškia tongue.gif
Lūpų blizgis "Twist and glide"-superiniai thumbup.gif
Veido šveitiklis su persikais ir migdolų pienu- konsistencija, poveikis patiko, kvapas - ne, man per saldus.
Atkuriamasis šampūnas su ženšeniu ir bambukais dažytiems plaukams.---normalus, nieko įpatingo, man labiau AT patinka, bet yra l. patenkintų juo pirkėjų.

Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 03 23, 23:19)

oo, labai ačiū už greitą reakciją 4u.gif
aš mamai dabar nupirkau iš Naturals šampūną su migdolais ir avokadais... gal jį esat bandžius?
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 03 23, 23:26)
oo, labai ačiū už greitą reakciją  4u.gif
aš mamai dabar nupirkau iš Naturals šampūną su migdolais ir avokadais... gal jį esat bandžius?

Man asmeniškai Naturals serija per kvapni, mėgstu švelnesnius , kitokius kvapus. Mano pirkėjų tarpe ji populiari, tad mano nuomonė gana subjektyvi. Mamai pirkau tą patį kur ir jūs, jai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 03 23, 23:32)

aš kažkaip pažiūrėjau, kad ten pažeistiems plaukams, tai galvoju, reik pabandyt, gal tiks, gal patiks... nesitikiu, kad padarys stebuklą, nes mamos plaukai jau iš viso vargšai yra, tai bandom bet ką, kas iš tos serijos... o čia ir nebrangu, ir pabandyt negaila...
Atsakyti