Merginos, gal galit patarti kokią plaukų kaukę naudoti, kuri geresnė iš planet spa, plaukučiai ploni ir ganėtinai sausi. Ir kaip yra su nagų lakais, anksčiau čia skaičiau, kad nelabai atitinka spalvos, tai įdomu į kurią pusę, jie šviesesni ar tamsesni nei kataloge parodyti?
QUOTE(Werkona @ 2010 05 24, 16:22)
Merginos, gal galit patarti kokią plaukų kaukę naudoti, kuri geresnė iš planet spa, plaukučiai ploni ir ganėtinai sausi. Ir kaip yra su nagų lakais, anksčiau čia skaičiau, kad nelabai atitinka spalvos, tai įdomu į kurią pusę, jie šviesesni ar tamsesni nei kataloge parodyti?
Man superine alyvuogiu kauke .
QUOTE(Werkona @ 2010 05 24, 16:22)
Na aš lakais patenkinta tikrai ir kiek pirkau, spalvos atitiko. . Dėl kaukių nieko nepatarsiu, bet vat balzamai tai liuks. Patinka nenuplaunamas su bananais.
QUOTE(Werkona @ 2010 05 24, 15:22)
Aš irgi balsuoju už alyvuogių kaukę.
O lakai tai gal šiek tiek tamsesni realiai, nei spaudoje. Na, gal tie tamsesni, kur yra, tai tikrai tamsoki. Kaip pvz, "midnigth plum" arba "twilight blue" - pora sluoksnių užtepus jau atrodo juodi, bet, kai palygini šalia juodą arba prieš saulę, matosi, kad ne juodi Raudoni - gražiai raudoni, o violetinis - superinis iš viso Gražiai tepasi, ilgai laikosi ir gražiai žiūrisi
Sveikos, merginos
Gal galėtumėt man čia užrodyt "AVON" apsauginį purškiklį nuo saulės, kuris kvepia kokosais, bent gavau žinių, kad "AVON'as" turi tai teiraujuos...
Gal galėtumėt man čia užrodyt "AVON" apsauginį purškiklį nuo saulės, kuris kvepia kokosais, bent gavau žinių, kad "AVON'as" turi tai teiraujuos...
QUOTE(Werkona @ 2010 05 24, 14:22)
as irgi kazkada bandziau alyvuogiu kauke is spa serijos.mano plaukai ilgi,sviesinti sruogelemis.kaip uz tokia kainele,tai galiu pasakyti visai nebloga.
Ačiū už nuomones, pati irgi galvojau apie alyvuogių kaukę, išbandysiu ją.
gal kas turit atsiliepimu apie ANEW akiu konturu piestuka?
Gal kuri bandet pusiausvyra atkurianti sampuna ir balzama su mangais ir imbierais visu tipu plaukams? kaip jums jis? galvoju uzsisakyt rinkini: sampunas - kuno losjonas - duso zele..ir nezinau kaip tas sampunas
QUOTE(tiutia_007 @ 2010 05 24, 21:57)
Sveikos, merginos
sveika
as turiu toki idegio skatinimo aliejuka is avon bronze serijos (baltas buteliukas su bronziniu purkstuku), tai jis tikrai kvepia kokosu. Bet jis, kaip jau minejau, ne apsaugai nuo saules... Be to nuo pernai vasaros ir pakuotes pasikeite ... Bet gal kazkas is tos linijos panasaus kvapo bus? Nors purskiamo nieko nera Tai gal ten visi kokosu kvapo??? Nu zodziu visai susipainiojau
vakar isbandziau is SPA serijos rudojo cukraus kuno sveitikli galiu pasakyti tikrai neblogas,kvapas tokis malonus,siandien kuno oda svelni svelni
QUOTE(Rasuteee @ 2010 05 26, 23:35)
Gal kuri bandet pusiausvyra atkurianti sampuna ir balzama su mangais ir imbierais visu tipu plaukams? kaip jums jis? galvoju uzsisakyt rinkini: sampunas - kuno losjonas - duso zele..ir nezinau kaip tas sampunas
Man tai nieko gero tas sampunas-pleiskanu atsirado O gal kuri naudojate rutulinius dezodorantus?Pries pora metu bandziau-pazastys pageltonavo Sakau,gal kokybe pagerejo?