Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 20, 11:13)
o as vakar pirma karta pabandziau duso zele,tiksliau kremini prausikli kunui is sss serijos.siaubas kaip nepatiko,o kvapas tai nei sioks nei toks  schmoll.gif

Man ir sss kvapas erzinantis. Čia jau nuo asmens priklauso. Sesuo mano tiesiog leipsta, kaip jai kvepia, o man schmoll.gif
Atsakyti
gal kas esat bande sia priemone, galit parasyt atsiliepimus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 20, 10:13)
o as vakar pirma karta pabandziau duso zele,tiksliau kremini prausikli kunui is sss serijos.siaubas kaip nepatiko,o kvapas tai nei sioks nei toks  schmoll.gif

Man irgi kreminis prausiklis iš sss serijos nepatiko schmoll.gif Siaubingai suerzino, sudirgino odą, niežėjo baisiausiai doh.gif Nors šitaip su kūno prausikliais, dušo želėm man niekad nėra buvę, nėra mano oda nei jautri, nei lepi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 05 20, 12:05)
gal kas esat bande sia priemone, galit parasyt atsiliepimus  4u.gif
user posted image

Na, kasdien gal kiek per blizgi, ir sakė, kad šiek tiek sausoka.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 05 20, 14:22)
Na, kasdien gal kiek per blizgi, ir sakė, kad šiek tiek sausoka.

ta prasme kaip suprasta sausoka, ar kad oda sausina, ar kad pati produkto konsistencija sausa
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 05 20, 15:53)
ta prasme kaip suprasta sausoka, ar  kad oda sausina, ar kad pati produkto konsistencija sausa

Odą sausina.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 05 20, 20:38)
Odą sausina.

o tai tada super riebiai odai manau pats tas gal uzsisakyti, o sakykit jus ja bandet kaip supratau, koks efektas gaunasi ja pasitepus labai blyzgus nes kazkaip neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, noriu atsiliepimų apie kremą rankom su citrusiniais vaisiais ir vitaminu e, kur ant 7 katalogo viršelio yra. gal yra bandžiusių, ar nepalieka jis riebios plėvelės? Aciū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Caras*: 21 gegužės 2010 - 12:12
QUOTE(*Caras* @ 2010 05 21, 13:10)
sveikos mergaites,  noriu atsiliepimų apie kremą rankom su citrusiniais vaisiais ir vitaminu e, kur ant 7 katalogo viršelio yra. gal yra bandžiusių, ar nepalieka jis riebios plėvelės? Aciū 4u.gif

Nepalieka, tikrai gerulis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 05 20, 12:05)
gal kas esat bande sia priemone, galit parasyt atsiliepimus  4u.gif

Pas mane yra pirkus viena mergina ja, tai sake, kad veidas atrodo kaip riebalais isteptas ax.gif
Atsakyti
sveikos, norec atsiliepimu apie siuos gaminius
user posted image
Atsakyti
Noriu pagirti sviestą po deginimosi, aš jį ne pagal paskirtį naudoju, o paprastai po dušo. Geras kvapas, skalsus, sausai odai idealus variantas.
Atsakyti