Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(hifi @ 2010 05 05, 19:47)
Sveikos, gal kas bandėt iš naujo katalogo akių pieštuką, kur vienam gale pieštukas o kitam kempinėlė ir galima padūmavusių akių įspūdį padaryti. kaina 10,90lt.

Man labai patinka sis piestukas. Linija tiksli, piestukas nera labai labai minkstas
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2010 05 05, 18:47)
Sveikos, gal kas bandėt iš naujo katalogo akių pieštuką, kur vienam gale pieštukas o kitam kempinėlė ir galima padūmavusių akių įspūdį padaryti. kaina 10,90lt.

turejau... Nusivyliau, nes susidroze per vienakart, nors ir saldytuve laikiau kad kietesnis butu doh.gif uztai piestukas su mineralais superinis, liuks droziasi, piesia ir laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2010 05 05, 16:01)
tai naujausias 7k 4u.gif dar tik galiot prades smile.gif
http://www.avon.lt/P...e-brochure.html

Tai 7 turiu ir as,bet noreciau pavartyt 8 kompaniija,anksciau atsimenu duodavo jie konsultantams juk kataloga ateinancios kompanijos,o dabar jau kazkodel nebeduoda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2010 05 06, 17:02)
Tai 7 turiu ir as,bet noreciau pavartyt 8 kompaniija,anksciau atsimenu duodavo jie konsultantams juk kataloga ateinancios kompanijos,o dabar jau kazkodel nebeduoda. rolleyes.gif

pas mus uzsisakyk kiek nori ateinancios kompanijos
Atsakyti
greit dziuvantis nagu lakas, turiu 2 spalvas .kazkas baisaus.pradeda atsilupineti jau po pusdieno.kazkas baisaus schmoll.gif
Atsakyti
O aš labai džiaugiuosi solutions gaminiais. Šiame forume įgyrė veido kremą suteikiantį atspalvį, susigundžiau pabandyti, kitokio nebenoriu thumbup.gif Nuo celiulito ir strijų naudoju jau ne pirmą pakuotę ir ne todėl, kad labai reikalingas jų poveikis tiesiog man jie labai patinka ir profilaktika gera biggrin.gif . Oda pasidarė kaip kūdikio švelnut švelnutėlė, net nemaniau, kad taip galėtų būti. 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandėte linija kūnui su blizgesiu, labiausiai domintu aliejus-žele ir losjonas, kaip blizgėjimas?
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2010 05 07, 23:24)
gal kas bandėte linija kūnui su blizgesiu, labiausiai domintu aliejus-žele ir losjonas, kaip blizgėjimas?

Bandžiau, patiko, geras subtilus blizgesiukas.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 05 07, 11:28)
greit dziuvantis nagu lakas, turiu 2 spalvas .kazkas baisaus.pradeda atsilupineti jau po pusdieno.kazkas baisaus  schmoll.gif

va sita ir as pastebejau - profesionalus nagu lakas visiskai kas kita.. tuo visos dziaugias, kurios turi.. o greitai dziustantis dziusta akimirksniu, bet man irgi apsilaupe, nors viena kliente jau kelinta buteliuka sakos, ir jai kaip teigia laiko ir netrupa g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2010 05 07, 23:20)
va sita ir as pastebejau - profesionalus nagu lakas visiskai kas kita.. tuo visos dziaugias, kurios turi.. o greitai dziustantis dziusta akimirksniu, bet man irgi apsilaupe, nors viena kliente jau kelinta buteliuka sakos, ir jai kaip teigia laiko ir netrupa g.gif

tai turbut ji visai nieko nedirba biggrin.gif , nes as tik pasitvarkau namus ir vsio, galiu is naujo lakuotis nagus.o gal ji ir dar plius kazka naudoja papildomai sutvirtinti laka?
Atsakyti
o man tas greit dziuvantis tai kaip tik labai geras lakas g.gif ir laiko kelias dienas bigsmile.gif Nors ir namus tvarkau ax.gif Tik galetu daugiau spalvu jo buti ax.gif
Atsakyti
na kiek zinau tik nagu stiprikli naudoja, gal tame ir paslaptis g.gif man irgi ne velnio nelaiko biggrin.gif nors man beveik joks lakas nelaiko, nes turiu yda krapstyti laka blink.gif lotuliukas.gif biggrin.gif todel nelabai ka galiu ir pasakyt.. beje kaip bebutu keista visai nieko color trend lakai - normaliai laiko(aisku, kol nesiimu krapstymo blush2.gif lotuliukas.gif )ir dziusta akimirksniu bigsmile.gif tik spalvos tokios.. idomios smile.gif
Atsakyti