Nualintiems plaukams gera yra kaukė iš PSA Himalajų kaukė. O pas ką problemos su veido porom tai su lotosu kaukė veidui. Gerai išvalo.
laba gal yra bandziusiu nauja linija Clearskin nuo poru(na arb kitas)?Butu idomus atsiliepimai,nes noreciau isbandyti..
As vakar isbandziau avieciu duso zele ir kuno losjona, kvapas nerealus, o losjono vos zirnio visai galunei uztenka
dar turiu prausimosi putas riebiam veidui, man labai patinka, gerai nuprausia ir gaiviai kvepia
dar turiu prausimosi putas riebiam veidui, man labai patinka, gerai nuprausia ir gaiviai kvepia
klausykit zinoves, kuris pincetas geresnis toks juodas ar metalo spalvos?
QUOTE(irutinka @ 2010 05 04, 12:35)
klausykit zinoves, kuris pincetas geresnis toks juodas ar metalo spalvos?
Turiu metalo spalvos iš CT serijos, tai labai patenkinta esu.
QUOTE(ezra @ 2010 05 04, 12:56)
Turiu metalo spalvos iš CT serijos, tai labai patenkinta esu.
Man taip pat jis labai patinka
i | Temos pavadinimas Avon KOSMETIKA, ne Avon kompanija. Todėl klausimai, kaip tapt konsultante, čia netinka. |
Sveikos.Sakykit kur butu galima pavartyti kitos kompanijos kataloga,gal kokia nuorodele galit ymest
QUOTE(Ridma @ 2010 05 05, 09:40)
Sveikos.Sakykit kur butu galima pavartyti kitos kompanijos kataloga,gal kokia nuorodele galit ymest
tai naujausias 7k dar tik galiot prades
http://www.avon.lt/P...e-brochure.html
QUOTE(vesta:6 @ 2010 05 05, 16:01)
as namie lyg ir 8 jau turiu
Sveikos, gal kas bandėt iš naujo katalogo akių pieštuką, kur vienam gale pieštukas o kitam kempinėlė ir galima padūmavusių akių įspūdį padaryti. kaina 10,90lt.