Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

Nualintiems plaukams gera yra kaukė iš PSA Himalajų kaukė. O pas ką problemos su veido porom tai su lotosu kaukė veidui. Gerai išvalo.
Atsakyti
Gal kas turit iš AVON color trend nagų laką šalčio raštai arba tą kitą? smile.gif Jei turit, gal galėtumėt foto parodyt? Aš visur ieškojau, tačiau neradau kaip atrodo ant nagų. :S
Atsakyti
laba 4u.gif gal yra bandziusiu nauja linija Clearskin nuo poru(na arb kitas)?Butu idomus atsiliepimai,nes noreciau isbandyti.. g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As vakar isbandziau avieciu duso zele ir kuno losjona, kvapas nerealus, o losjono vos zirnio visai galunei uztenka wub.gif
dar turiu prausimosi putas riebiam veidui, man labai patinka, gerai nuprausia ir gaiviai kvepia wub.gif
Atsakyti
klausykit zinoves, kuris pincetas geresnis toks juodas ar metalo spalvos?
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2010 05 04, 12:35)
klausykit zinoves, kuris pincetas geresnis toks juodas ar metalo spalvos?

Turiu metalo spalvos iš CT serijos, tai labai patenkinta esu.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2010 05 04, 12:56)
Turiu metalo spalvos iš CT serijos, tai labai patenkinta esu.

Man taip pat jis labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti

i 
Temos pavadinimas Avon KOSMETIKA, ne Avon kompanija.
Todėl klausimai, kaip tapt konsultante, čia netinka.
Atsakyti
Sveikos.Sakykit kur butu galima pavartyti kitos kompanijos kataloga,gal kokia nuorodele galit ymest ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ridma @ 2010 05 05, 09:40)
Sveikos.Sakykit kur butu galima pavartyti kitos kompanijos kataloga,gal kokia nuorodele galit ymest ax.gif  4u.gif

tai naujausias 7k 4u.gif dar tik galiot prades smile.gif
http://www.avon.lt/P...e-brochure.html
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2010 05 05, 16:01)
tai naujausias 7k 4u.gif dar tik galiot prades smile.gif
http://www.avon.lt/P...e-brochure.html

as namie lyg ir 8 jau turiu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas bandėt iš naujo katalogo akių pieštuką, kur vienam gale pieštukas o kitam kempinėlė ir galima padūmavusių akių įspūdį padaryti. kaina 10,90lt.
Atsakyti