Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Ausencia @ 2010 04 29, 09:58)
net neatsimenu, tik zinau kad man cia trodo daug pigeu ns aisku pavertus is euru i litus gaunasi tas pats biggrin.gif  bet pvz kur lietuvoj pirgdavai uz tarkim 32 kokius tj cia uz 9 uz 11 euru tj man taip pigu atrodo jeigu no drinks_cheers.gif i pavartyt ispaniska pvz imetu nuorodaavono 13likta kompanija ispanija as jau is 12likto padareu tj dedu 13likta
Papildyta:
o jetau dabar pavarciau lietuviska taigi visai kitoks zurnaliukas nu geras kaip skiriasi

geras,o as galiu palyginti su airisku variantu ax.gif tai galiu pasakyti,pas mus viskas lyg pigiau g.gif
Atsakyti
Sakykit, tas naujas makiazo pagrindas Ideal shade su spf toks lengvas? Ar kaip pudra daugiau? nes as noriu lengvumo tokio, toks kad isitrintu gerai i oda ir nepaliktu spalvos daug.. 4u.gif neapsisprendziu taro naujo sito Avon(patinka kad su spf) ir oriflame to perfect skin g.gif
Atsakyti

i 
Tema skirta dalintis atsiliepimais apie kosmetiką. Skelbimai siūlantys pirkti/užsisakyti kosmetiką, platintojų paieškos čia nepageidaujamos.
Yra Skelbimų lentoj Kosmetikos išparduotuvė, ten skelbkitės, jei norit rast konsultantę.
Platinančios kosmetiką,t.y. konsultantės, turi temą Bendraminčiuose, ten diskutuojam apie darbinius reikalus.
Atsakyti
sitas melynasis tekstas turbut nukreiptas ir man blush2.gif bet as neplatinu ax.gif as tik palyginau kataloga airijos. doh.gif
Atsakyti
visiskai nesupratau kodel cia sitas tekstas buvo parasytas mes jug nieko cia nepardavinejam g.gif
Atsakyti
Buvo,kas pardavinėja, nepriimkit visko asmeniškai 4u.gif
Atsakyti
Zinot paziurejau ta ispaniska avono zurnaliuka tai koks fainas,musu tai nieko gero... Toks skurdus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2010 04 29, 18:37)
Zinot paziurejau ta ispaniska avono zurnaliuka tai koks fainas,musu tai nieko gero... Toks skurdus doh.gif

o man kaip tik lietuviska patiko pavartyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausencia @ 2010 04 29, 23:02)
o man kaip tik lietuviska patiko pavartyti biggrin.gif

As tai sakyciau, ispaniskas katalogas toks oficialus, konkretus ir tvarkingas, lietuviskame didesnis bardakelis, bet jei kalbeti ne apie tai, kad pas mus prekiu kategorija ne tokia plati, lietuviskas katalogas man turbut patinka labiau, nes pvz, visai idomu paziureti i modeliu makiazus, ko pasigedau ispaniskame kataloge...
Bet noreciau, kad ir pas mus butu, pvz apatinuku... Labai neblogu maciau rolleyes.gif jus turbut isbandete? Kaip pvz, liemeneliu kokybe?
Ir dar labai patiko mazo leliuko komplektukas wub.gif
Apskritai... be gausaus kosmetikos ir kuno prieziuros prekiu pasirinkimo, musu katalogas tikrai skurdus... perziurejau kazkada ir kitu saliu katalogus, nu tikrai thumbup.gif
o pas jus nebuna dar kazkokio katalogelio, kuriame buna namu apyvokos prekes?
Papildyta:
QUOTE(Ausencia @ 2010 04 28, 22:06)

man labai patinka dry rescue purskiklis labai gerai veikia thumbup.gif  ir man jis plauku nesuriebalina

o koks cia yra? is kokios serijos? kazkaip neatrenku... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 05 01, 11:15)
As tai sakyciau, ispaniskas katalogas toks oficialus, konkretus ir tvarkingas, lietuviskame didesnis bardakelis, bet jei kalbeti ne apie tai, kad pas mus prekiu kategorija ne tokia plati, lietuviskas katalogas man turbut patinka labiau, nes pvz, visai idomu paziureti i modeliu makiazus, ko pasigedau ispaniskame kataloge...
Bet noreciau, kad ir pas mus butu, pvz apatinuku... Labai neblogu maciau rolleyes.gif jus turbut isbandete? Kaip pvz, liemeneliu kokybe?
Ir dar labai patiko mazo leliuko komplektukas wub.gif
Apskritai... be gausaus kosmetikos ir kuno prieziuros prekiu pasirinkimo, musu katalogas tikrai skurdus... perziurejau kazkada ir kitu saliu katalogus, nu tikrai  thumbup.gif
o pas jus nebuna dar kazkokio katalogelio, kuriame buna namu apyvokos prekes?
Papildyta:

o koks cia yra? is kokios serijos? kazkaip neatrenku... blush2.gif

Dry Rescue
vat sitas sausiems ir pazeistiems plaukas, liemeneliu kokybe man patinka, taip turim dar viena kataloga su prekemis namams
vienu zodziu nuoroda atvercia kataloga is pradziu, as dar nelabai senei prekiausju avonu man atrodo si linija yra nauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausencia: 01 gegužės 2010 - 12:21
QUOTE(Ausencia @ 2010 05 01, 13:19)
Dry Rescue
vat sitas sausiems ir pazeistiems plaukas, liemeneliu kokybe man patinka, taip turim dar viena kataloga su prekemis namams
vienu zodziu nuoroda atvercia kataloga is pradziu, as dar nelabai senei prekiausju avonu man atrodo si linija yra nauja

Ai, va, radau! Tik, kad man atrodo, pas mus siu priemoniu nera... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2010 05 01, 13:04)
Ai, va, radau! Tik, kad man atrodo, pas mus siu priemoniu nera... unsure.gif

man rodos jos naujos nes as uzsisakeu demo versija praita kart o dabar jau kataloge yra, man labai patiko.. nes as esu savo plaukus labai stiprei sugadinusi kai is tamsiaplaukes norejau blondine patapti tai dabar vel tamsei nusidaziusi ir po truputy atsiaugineju pakerpu bet plaukai labai atsigavo po siu priemoniu nes taip tai net suku negalejau ikisti i plaukus kaip liutas vaiksciojau, o jeigu nusikirti kad butu sveiki tureciau visai visai trumpus tai vat man labai tas purskiklis liuksiskas, o serukas isvis... pasaka jis nuplaunamas yra kaip kauke ji naudoji bet plaukai tikrai atsigavo
Atsakyti