Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

Sveikos. O gal jau isbandet ta nauja 3 viename lupdazi? Kazin vertas demesio?
Atsakyti
Laba diena, gal kas galite išsakyti savo nuomonę apie rankinę " Georgija" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 04 27, 15:11)
Laba diena  4u.gif

gal galetumete patarti, koki prausikli veidukui ar sveitikli pirkti, kad oda butu svelnesne, lygesne, buna ir spuogeliu, o jokiu prausikliu,isskyrus paprasta kremuka veidui, nieko nenaudoju  blush2.gif tai gal kas naudojate ir galetumet patarti  rolleyes.gif  4u.gif

man asmeniskai geriausias prausiklis veidui is spa serijos, marrocan rose lygtai. Daug visokiu firmu prauskiliu isbandziau nuo pigiausiu iki brangiu, tai sitas kolkas mano favoritas thumbup.gif tik del spuogeliu nezinau ar gelbes... bet kai oda svariai nuplauta, tai gal ir galimybe spuogeliams dygti mazesne g.gif
o sveitiklis tai is clear skin serijos neblogas. Kiti man per mazai grudeliu turi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vvioletta55 @ 2010 04 28, 19:23)
man asmeniskai geriausias prausiklis veidui is spa serijos, marrocan rose lygtai. Daug visokiu firmu prauskiliu isbandziau nuo pigiausiu iki brangiu, tai sitas kolkas mano favoritas  thumbup.gif  tik del spuogeliu nezinau ar gelbes... bet kai oda svariai nuplauta, tai gal ir galimybe spuogeliams dygti mazesne  g.gif
o sveitiklis tai is clear skin serijos neblogas. Kiti man per mazai grudeliu turi schmoll.gif

Dekui ir Jums, ir visoms, kurios padeda ir pataria 4u.gif suprantu, kad yra sunku patarti, kai nematai zmogaus, nezinai, kas jam tiktu blush2.gif pas mane kaip kada - kartais isvis nebuna spuogeliu, o kartais atsiranda ir jau taip nervinti pradejo doh.gif pabandysiu tada koki sveitikli, prausikli, tada veidukas bus svaresnis ir gal nebeatsiradines spuogeliu blush2.gif
kol kas gundausi pirma is tos spa serijos pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, as Avon platinu ispanijoj bet gal nesupyksit jei prisijungsiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lolichka @ 2010 04 27, 18:12)
atsakau apie purskikli - kiek sake klientes visi avon plauku purskikliai pariebina plaukus, ir demesio vertas tik zieminis, kad plaukai nesielektrintu.. zvilgesio suteikiantis isvis nuvyle visas mano pazistamas naudojusias, taip pat ir mane blush2.gif nekoks nekoks... plaukus suriebina ir tiek smile.gif su migdolais kiek zn tas pats tik kvepia skaniai, o poveikis abejotinas, gal kazkam patinka, negaliu sakyti uz visas...
Papildyta:
man visai tiko spindesio suteikiantis vienoj pakuotej dieninis ir naktinis, bet cia tuomet, jei nera daug spuogu, nes spuogu jis nenaikina, drauges giria baltosios arbatos ir planet spa, isbandysiu ir as, nes turetas su rozemis ir moliu is planet spa tiko, patiko, tik jau cia jis buvo riebesnei odai.. tie spuogai toks jau dalykas, kad su kosmetika juos ne visada isnaikinsi.. beje mano sesei padejo raminamasis makiazo pagrindas is avon blink.gif spuogu sumazejo blink.gif ir zenkliai blink.gif tiesiog emus naudoti pradejo nykt, nors anksciau niekaip nenyko..

man labai patinka dry rescue purskiklis labai gerai veikia thumbup.gif ir man jis plauku nesuriebalina
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2010 04 28, 13:09)
na kodel jau taip eeeech... biggrin.gif sakau gi, kad neblogas smile.gif stebuklu gal ir nedaro, bet savo darba atlieka pakankamai gerai, o kai dar ir taip skaniai kvepia, tai apie bet kokius trukumus galima pamirsti biggrin.gif

hihihi.gif Ne veltui nickas toks...
isbandysiu, pasakysiu...zinoma, o gal man jis lb thumbup.gif bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausencia @ 2010 04 28, 21:06)
sveikos, as Avon platinu ispanijoj bet gal nesupyksit jei prisijungsiu 4u.gif
Papildyta:

man labai patinka dry rescue purskiklis labai gerai veikia thumbup.gif  ir man jis plauku nesuriebalina

o man idomu vis buvo - kaip labai skiriasi katalogai lt ir uzsieny? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 04 28, 20:24)
o man idomu vis buvo - kaip labai skiriasi katalogai lt ir uzsieny?  ax.gif

negaliu pasakyti,nes lietuvisko nevarcius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(it's not me @ 2010 04 28, 12:17)
Sveikos. O gal jau isbandet ta nauja 3 viename lupdazi? Kazin vertas demesio?

Liuks thumbup.gif , dešimt balų biggrin.gif . Išbandyta biggrin.gif .Labai patogu kai viskas viename.
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 04 28, 21:24)
o man idomu vis buvo - kaip labai skiriasi katalogai lt ir uzsieny?  ax.gif

net neatsimenu, tik zinau kad man cia trodo daug pigeu ns aisku pavertus is euru i litus gaunasi tas pats biggrin.gif bet pvz kur lietuvoj pirgdavai uz tarkim 32 kokius tj cia uz 9 uz 11 euru tj man taip pigu atrodo jeigu no drinks_cheers.gif i pavartyt ispaniska pvz imetu nuorodaavono 13likta kompanija ispanija as jau is 12likto padareu tj dedu 13likta
Papildyta:
o jetau dabar pavarciau lietuviska taigi visai kitoks zurnaliukas nu geras kaip skiriasi
Atsakyti
Sveikos,

kokie būtų atsiliepimai apie želė konsistencijos akių kontūrų pieštuką „SuperShock“? rolleyes.gif Kaip kokybė, konsistencija, jis drožiamas?
Ir apie akių kontūrų pieštuką "Glimerstick"?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausencia @ 2010 04 29, 10:58)
net neatsimenu, tik zinau kad man cia trodo daug pigeu ns aisku pavertus is euru i litus gaunasi tas pats biggrin.gif  bet pvz kur lietuvoj pirgdavai uz tarkim 32 kokius tj cia uz 9 uz 11 euru tj man taip pigu atrodo jeigu no drinks_cheers.gif i pavartyt ispaniska pvz imetu nuorodaavono 13likta kompanija ispanija as jau is 12likto padareu tj dedu 13likta
Papildyta:
o jetau dabar pavarciau lietuviska taigi visai kitoks zurnaliukas nu geras kaip skiriasi

Apie apatinius esu grdejus, kad buna, bet va, servizu ir treniruokliu nesitikejau biggrin.gif Ir papuosalai kitokie... Geras smile.gif Idomu bivo, bent jau man ax.gif
Atsakyti