Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

atsakau apie purskikli - kiek sake klientes visi avon plauku purskikliai pariebina plaukus, ir demesio vertas tik zieminis, kad plaukai nesielektrintu.. zvilgesio suteikiantis isvis nuvyle visas mano pazistamas naudojusias, taip pat ir mane blush2.gif nekoks nekoks... plaukus suriebina ir tiek smile.gif su migdolais kiek zn tas pats tik kvepia skaniai, o poveikis abejotinas, gal kazkam patinka, negaliu sakyti uz visas...
Papildyta:
QUOTE(_Only_ @ 2010 04 27, 16:11)
Laba diena  4u.gif

gal galetumete patarti, koki prausikli veidukui ar sveitikli pirkti, kad oda butu svelnesne, lygesne, buna ir spuogeliu, o jokiu prausikliu,isskyrus paprasta kremuka veidui, nieko nenaudoju  blush2.gif tai gal kas naudojate ir galetumet patarti  rolleyes.gif  4u.gif

man visai tiko spindesio suteikiantis vienoj pakuotej dieninis ir naktinis, bet cia tuomet, jei nera daug spuogu, nes spuogu jis nenaikina, drauges giria baltosios arbatos ir planet spa, isbandysiu ir as, nes turetas su rozemis ir moliu is planet spa tiko, patiko, tik jau cia jis buvo riebesnei odai.. tie spuogai toks jau dalykas, kad su kosmetika juos ne visada isnaikinsi.. beje mano sesei padejo raminamasis makiazo pagrindas is avon blink.gif spuogu sumazejo blink.gif ir zenkliai blink.gif tiesiog emus naudoti pradejo nykt, nors anksciau niekaip nenyko..
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2010 04 27, 19:12)
atsakau apie purskikli - kiek sake klientes visi avon plauku purskikliai pariebina plaukus, ir demesio vertas tik zieminis, kad plaukai nesielektrintu.. zvilgesio suteikiantis isvis nuvyle visas mano pazistamas naudojusias, taip pat ir mane blush2.gif nekoks nekoks... plaukus suriebina ir tiek smile.gif su migdolais kiek zn tas pats tik kvepia skaniai, o poveikis abejotinas, gal kazkam patinka, negaliu sakyti uz visas...

Dekui 4u.gif

as irgi esu girdejusi neblogu atsiliepimu apie planet spa serijos produktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolichka @ 2010 04 27, 19:12)

Aisku...aciu uz atsakyma... 4u.gif
Nenoriu, kad riebintu... Ir siaip gana greitai susiriebaluoja...
O taip noriu kazkuo plaukus palepinti... Dabar atsiauginu savo naturalius plaukus, nusprendziau nebedazyti, bet ta naturali spalva tokia "isdvesusi" biggrin.gif plaukai kazkokie nutyse...brrr...o noriu kad butu sodrus, zvilgantys...patarkit kas nors ka nors doh.gif
Beja,tai gal, tada kas isbandete spindesio suteikiancias priemones tamsiems plaukams?
Atsakyti
plauku kauke dazytiems plaukams gana nebloga :)arba bandykit plauku kauke is planet spa irgi labai nebloga, pazeistiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 04 27, 19:17)
Dekui  4u.gif

as irgi esu girdejusi neblogu atsiliepimu apie planet spa serijos produktus  smile.gif

Naudojau beveik visa baltosios arbatos SPA serija: sveitikli, kauke, prausikli ir ampules... Kam skirtos ampules...taip ir nesupratau biggrin.gif o labiausiai patiko sveitiklis ir prausiklis... bet spuogeliu su siais produktais nelabai isnaikinsi...tiesioginio poveikio spuogams jie kaip ir neturi, gal tik tuo,kad sveitiklis neleidzia kauptis riebalams, gyliau isvalo oda, o del to ir spuogeliu sumazeja...be to,patiko,kad nesukelia odos issausejimo thumbup.gif
o va, bandziau Solutions prausimosi putas riebiai odai, kurios turetu spuogelius naikinti... raso, kad jos gyliai isvalo poras...as to nepasakyciau, bet oda issausina tikrai, nors atrodo, kad visai nekaltas daiktas- putos... nebenaudoju, nes nusibodo vaikscioti su atserpiatojusia nosimi biggrin.gif
Siuo metu naudoju ANEW reversalist prausikli, man jis patinka...tik tp skirtas ne spuogeliu naikinimui...
Jei konkreciai reikia tik del spuogeliu naikinimo, gal vertetu isbandyti Clearskin arba Clearskin profesional serijas?
Atsakyti
su migdolais ir avokadais as irgi bandziau.labai nusivyliau.nieko gero. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 04 23, 11:06)
Kalbant apie rutuliukus turiu rausvuosius. Taip jei ant viso veido daug mozot tai duos rausva atspalvi veidui, todel daugiau braukiu jais skruostus. Jei visam veidui spindesio suteikt tai labai nedaug lengvai perbraukiu ir viskas  4u.gif

As rausvuosius dabar imsiu... rolleyes.gif turiu auksinius, manau, kad jie panasus i bronzinius, tad dabar sumasciau rausvus isbandyti...
Atsakyti
Rusvieji rutuliukai visom liux, kiek esu girdejusi ir pati turiu abejus thumbup.gif o ir rausvieji nenusileidzia, pagyvina veiduka ir labiau tinka sviesiaodems, taip pat suteikia tokio selmiskumo, sveiko raudonio angel.gif buna uzsitepi pudros ir veidas ciut ne kaip marmurinis, o su sepeteliu pasipudruoji skruostukus su rausvais rutuliukais, tai good.gif first.gif

As esu is avon nelabai suzaveta kremais vedui. kazkada seniau bandziau, tai perstejo, alergijos nebuvo. Pavadinimo nepamenu blink.gif ir bijau rizikuot uzsisakant koki kita krema.
O va kuno kremais esu patenkinta victory.gif esu isbandziusi beveik visus. ir skaniai kvepia, ir maloniai tepasi thumbup.gif
Mano mama savo rauksles sekmingai naikina jau gal 6metus naudodama ANEW serija angel.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2010 04 27, 22:11)

As esu is avon nelabai suzaveta kremais vedui. kazkada seniau bandziau, tai perstejo, alergijos nebuvo. Pavadinimo nepamenu  blink.gif  ir bijau rizikuot uzsisakant koki kita krema.

Jei tik perstejo, bet nepasireiske jokia alergija,o po kurio laiko perstejimas liovesi, tai cia gali buti visai naturalus dalykas, nes taip buna... Net ant kai kuriu kremu pakuociu rasoma, kad gali persteti... o persti del to, kad kai kuriu kremu sudetyje buna stipriai veikianciu sudedamuju daliu, prie tokiu kremu oda reikia pripratinti ir patartina nusiprausus veida siek tiek palaukti, kremo netepti is karto...
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2010 04 27, 13:06)
Gal jau butu atsiliepimu apie naujus SPA gaminius su lotoso ziedu ekstraktu? bigsmile.gif Labai jau viliojantis kvapas wub.gif

isbandziau kauke veidui, tai likau laaaaabai patenkinta smile.gif poras isvalo, sutraukia ir oda svelni svelni pasidaro, o jau kvapas isvis nenusakomas wub.gif
sveitiklis kunui irgi neblogas, bet nepasakyciau, kad kazkas ypatingo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(PoSiTiVe @ 2010 04 27, 23:27)
isbandziau kauke veidui, tai likau laaaaabai patenkinta smile.gif poras isvalo, sutraukia ir oda svelni svelni pasidaro, o jau kvapas isvis nenusakomas  wub.gif
sveitiklis kunui irgi neblogas, bet nepasakyciau, kad kazkas ypatingo rolleyes.gif

Eeeech...o as sveitikli uzsisakiau.... biggrin.gif
Atsakyti
na kodel jau taip eeeech... biggrin.gif sakau gi, kad neblogas smile.gif stebuklu gal ir nedaro, bet savo darba atlieka pakankamai gerai, o kai dar ir taip skaniai kvepia, tai apie bet kokius trukumus galima pamirsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PoSiTiVe: 28 balandžio 2010 - 12:09