Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(agnir @ 2010 04 27, 13:06)
Gal jau butu atsiliepimu apie naujus SPA gaminius su lotoso ziedu ekstraktu? bigsmile.gif Labai jau viliojantis kvapas wub.gif

Turiu kuno krema, kvapas tai pasakiskas o seip tai jie man niekuo nesiskiria oda padaro svelnia ir tiek biggrin.gif bet patinka man.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

gal galetumete patarti, koki prausikli veidukui ar sveitikli pirkti, kad oda butu svelnesne, lygesne, buna ir spuogeliu, o jokiu prausikliu,isskyrus paprasta kremuka veidui, nieko nenaudoju blush2.gif tai gal kas naudojate ir galetumet patarti rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Only_: 27 balandžio 2010 - 14:12
QUOTE(_Only_ @ 2010 04 27, 15:11)
Laba diena  4u.gif

gal galetumete patarti, koki prausikli veidukui ar sveitikli pirkti, kad oda butu svelnesne, lygesne, buna ir spuogeliu, o jokiu prausikliu,isskyrus paprasta kremuka veidui, nieko nenaudoju  blush2.gif tai gal kas naudojate ir galetumet patarti  rolleyes.gif  4u.gif

O kiek jums metų?
Atsakyti
Ar 3in1 lip wand pasirodys 7 kataloge jau? Gal kas bandė jau per demo užsisakę? smile.gif Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 27, 17:34)
Ar 3in1 lip wand pasirodys 7 kataloge jau? Gal kas bandė jau per demo užsisakę? smile.gif Dėkui

jau yra 7 kataloge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 04 27, 17:39)
jau yra 7 kataloge  4u.gif

Gal jau bandei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 27, 17:39)
Gal jau bandei?  blush2.gif

ne, nebandziau blush2.gif tik varciau kataloga, tai maciau, kad yra jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 04 27, 17:40)
ne, nebandziau  blush2.gif tik varciau kataloga, tai maciau, kad yra jau  smile.gif

Norėčiau kokią gražią spalvytę išsirinkti, bet kažkaip galvoju, užtenka man ir blizgio, kam bereikalingai pirkaliot visokius šakar makar, tik įdomu išbandžiusiųjų nuomonė, kaip dengias, ar verti dėmesio, kaip kokybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 27, 17:43)
Norėčiau kokią gražią spalvytę išsirinkti, bet kažkaip galvoju, užtenka man ir blizgio, kam bereikalingai pirkaliot visokius šakar makar, tik įdomu išbandžiusiųjų nuomonė, kaip dengias, ar verti dėmesio, kaip kokybė  4u.gif

man tai nereikalingas jis, nenaudoju lupu kontaru piestuko blush2.gif turiu lupdazi, blizgesiuka atskirai ir man uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2010 04 27, 17:46)
man tai nereikalingas jis, nenaudoju lupu kontaru piestuko  blush2.gif turiu lupdazi, blizgesiuka atskirai ir man uztenka  smile.gif

Tai vat aš dėl to irgi jau suabejojau, kam mokėt už visas priemones, jei naudoji tik pvz blizgį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 27, 17:49)
Tai vat aš dėl to irgi jau suabejojau, kam mokėt už visas priemones, jei naudoji tik pvz blizgį biggrin.gif

tai va va biggrin.gif na bet gal kam patogu, kad cia 3in1 smile.gif taip sakant, nepabandes - nezinosi rolleyes.gif
Atsakyti
manes kazkodel neileidzia i bendraminciu Avon tema,reikia skubiai, tad pAklausiu cia... Ar motyvacines programos rinkinukas yra itrauktas i suma nuolaidai gauti, ar ne? unsure.gif
o dabar i tema... blush2.gif Ar bandete Naturals plauku purskikli su migdolais ir avokadais? ka jis gero daro? 4u.gif
Atsakyti