Įkraunama...
Įkraunama...

Avon kosmetika

QUOTE(Rutius @ 2010 04 22, 12:24)
SVEIKOS 4u.gif
gal kas nepagailes atsiliepimu apie pudros rutuliukus..
kokius renkates- bronzinius ar spindesio suteikiancius?..
kokie atsiliepimai?..  rolleyes.gif

O aš neturiu nei vienos klientės, kuri nusipirkusi būtų nepatenkinta... Arabian ima tamsesnės odos savininkės, o spindesio - šviesesnės. Skoningai pablizgina, parudina - visos džiaugiasi thumbup.gif
Atsakyti
as tuos pudros rutuliukus pirma karta pamaciau ant klasiokes mamos veido,ir nuo to karto pasakiau,kad man ju irgi reikia.ir pati isbandziau,ir sesei isiuliau,ir niekaip atsidziaugti negaliu.labai grazu atspalvi veidui suteikia.jei nori svelniai skruostus pasirausvinti,naudoji rausvus burbuliukus,jei nori idegio efekto,bronzinius.ir manau nera nei vienos moters,kuriai tie burbuliukai nesuteiktu sveiko,gaivaus atspalvio veidui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 04 22, 14:49)
Mama turėjo kažkada tuos rutuliukus, tai man jie veidui oranžinį atspalvį suteikdavo ir oda bjauriai blizgėdavo doh.gif Geriausi rutuliukai yra Guerlain, bet čia ne ta tema biggrin.gif

pritariu nuomonei 100proc. tie rutuliukai nelabai kokie, mano drauge turi tuos rausvus tipo skaistinamus, tai ant veido ziauriai blyzga ir raudona atspalvi duoda, na nelabi kaip ziurisi
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 22, 16:55)
pritariu nuomonei 100proc. tie rutuliukai nelabai kokie, mano drauge turi tuos rausvus tipo skaistinamus, tai ant veido ziauriai blyzga ir raudona atspalvi duoda, na nelabi kaip ziurisi

Arabian Glow praktiskai neblizga. Rutuliuku yra kelios rusys ir todel reikia atsirinkti kam ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 22, 16:55)

Pas mane aukso atspalvio tai gražiai žiūrisi, dailiai atrodo ant veido ax.gif Tik retai aš juos naudoju
Atsakyti
ACIU UZ KOMENTARUS.. 4u.gif
reikes man pasimeginti gal kuria nors...itariu nuo sviesesnes pradesiu..ziuresiu kaip patiks ar nelabai ax.gif
Atsakyti
Pudros rutuliukai - tai būtinas daičiukas klienčių kosmetikos krepšely. Nei viena mano klientė nesiskundė, tik reik atsirinkt kas kam tinka.
Atsakyti
O aš nesuprantu, kaip žmogus negali kultūringai pasakyti, kad jam ši kosmetika tiesiog netiko/nepatiko g.gif
Man asmeniškai šios firmos blizgiai nepakeičiami, ypač Brilliant shine, todėl prašau dar kartą Jūsų pažiūrėti, ar dar yra Neto arba Išpardavime šis blizgis, jis tūbelėj toks smile.gif Ačiū iš anksto
Atsakyti
Kalbant apie rutuliukus turiu rausvuosius. Taip jei ant viso veido daug mozot tai duos rausva atspalvi veidui, todel daugiau braukiu jais skruostus. Jei visam veidui spindesio suteikt tai labai nedaug lengvai perbraukiu ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 22, 21:10)
Man asmeniškai šios firmos blizgiai nepakeičiami, ypač Brilliant shine, todėl prašau dar kartą Jūsų pažiūrėti, ar dar yra Neto arba Išpardavime šis blizgis, jis tūbelėj toks smile.gif Ačiū iš anksto

Nėra tokio Neto pasiūloj, bent jau 7 kampanijoj ax.gif kiek įmačiau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edukas82: 23 balandžio 2010 - 10:08
labas visoms 4u.gif
galiu pagirt nauja vyriska tualetini vandeni "True Force" 4u.gif
Siulykit savo klientem, ar savo vyram_kvapas thumbup.gif ir toks lb tinkantis kasdieniam naudojimui 4u.gif
Atsakyti
Gal jau butu atsiliepimu apie naujus SPA gaminius su lotoso ziedu ekstraktu? bigsmile.gif Labai jau viliojantis kvapas wub.gif
Atsakyti