man tai originali...nematau nieko slykstaus,ar negrazaus....Ir dar prierasas labai tinka....kad kirmeliukas islys...ar ne taip vaikus "gasdinam",jeigu nesipraus ar dar kas.... As manau visai itema foto....
man tai originali...nematau nieko slykstaus,ar negrazaus....Ir dar prierasas labai tinka....kad kirmeliukas islys...ar ne taip vaikus "gasdinam",jeigu nesipraus ar dar kas.... As manau visai itema foto....
Nieko, linksma visai, tik pavadinimas kažkaip gal ne į temą Sakyčiau ne dantukų kirmėliukas , o pvz."Bubiukų vadas" ar kažkas panašaus
Atsiprašau, įžeist nenoriu nieko, tik foto sukėlė juoką
Nieko, linksma visai, tik pavadinimas kažkaip gal ne į temą Sakyčiau ne dantukų kirmėliukas , o pvz."Bubiukų vadas" ar kažkas panašaus
Atsiprašau, įžeist nenoriu nieko, tik foto sukėlė juoką
daugeja daugeja nuotrauku super O as siandien vel ieskojau "Aha Zoo" ir vel ne radau net pas pazistama paklausiau gal turi sake net ne girdejo tai va gal iki konkurso pabaigos rasiu
O man nepatinka konkursai kur reikia reklamuot kazka Sitas turbut pats nesamoningiausias po Maximos maisiuku konkurso Jokiu budu tai nera priekaistas Moderatorei, suprantu kad tai ne nuo jos priklauso
Kur dingo tiesiog SuperMamos rengiami konkursai? Buvo tokia grazi ziema- ziemos konkurso nebuvo...rudeninio irgi neturejom...kogero nei pavasarinio konkurso nebus...