Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(Euguteee @ 2010 03 20, 15:34)
O seip foto visu tai labai originalios..... thumbup.gif Idomu kokiu foto dar sulauksim.... ax.gif  bigsmile.gif

Man su dviem vaikuciais kokia grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 03 20, 14:37)
Man su dviem vaikuciais kokia grazi wub.gif

aha drinks_cheers.gif gražiausia kol kas, tokia su mintim, man tie vaikiukai irgi tokie maži sraigiukai biggrin.gif
o va ta, kur žaislas iš nosies kyšo, tai........... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 20, 14:44)
o va ta, kur žaislas iš nosies kyšo, tai........... unsure.gif

tikrai unsure.gif nekokias emocijas kelia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 03 20, 17:03)
tikrai  unsure.gif  nekokias emocijas kelia  unsure.gif

man tai originali...nematau nieko slykstaus,ar negrazaus....Ir dar prierasas labai tinka....kad kirmeliukas islys...ar ne taip vaikus "gasdinam",jeigu nesipraus ar dar kas.... ax.gif As manau visai itema foto.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2010 03 20, 13:10)
man tai originali...nematau nieko slykstaus,ar negrazaus....Ir dar prierasas labai tinka....kad kirmeliukas islys...ar ne taip vaikus "gasdinam",jeigu nesipraus ar dar kas.... ax.gif As manau visai  itema foto.... thumbup.gif

Gal ir i tema rolleyes.gif ,bet man irgi tokia nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 03 20, 15:03)
tikrai  unsure.gif  nekokias emocijas kelia  unsure.gif

Nieko, linksma visai, tik pavadinimas kažkaip gal ne į temą lotuliukas.gif Sakyčiau ne dantukų kirmėliukas , o pvz."Bubiukų vadas" lotuliukas.gif ar kažkas panašaus tongue.gif
Atsiprašau, įžeist nenoriu nieko, tik foto sukėlė juoką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 03 20, 19:44)
Nieko, linksma visai, tik pavadinimas kažkaip gal ne į temą  lotuliukas.gif  Sakyčiau ne dantukų kirmėliukas , o pvz."Bubiukų vadas" lotuliukas.gif ar kažkas panašaus  tongue.gif
Atsiprašau, įžeist nenoriu nieko, tik foto sukėlė juoką  ax.gif

Man su jokiu pavadinimu nepraeina biggrin.gif Namie nesiprausėli pagasdint tinka, bet konkursui nelabai ax.gif
Atsakyti
daugeja daugeja nuotrauku super thumbup.gif
O as siandien vel ieskojau "Aha Zoo" ir vel ne radau verysad.gif net pas pazistama paklausiau gal turi sake net ne girdejo schmoll.gif tai va gal iki konkurso pabaigos rasiu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 20 kovo 2010 - 21:50
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 18, 21:50)
man patiko pirma foto, bet raudonos akytės tai  doh.gif
ištaisiau ir foto iškart geriau atrodo  smile.gif

user posted image

labai grazi mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2010 03 20, 15:10)
man tai originali...nematau nieko slykstaus,ar negrazaus....Ir dar prierasas labai tinka....kad kirmeliukas islys...ar ne taip vaikus "gasdinam",jeigu nesipraus ar dar kas.... ax.gif As manau visai  itema foto.... thumbup.gif

toks tas ir originalumas, aš saviškiui aiškinu,kad kaip tik negalima kaišiot į nosį nieko
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 03 21, 06:15)
toks tas ir originalumas, aš saviškiui aiškinu,kad kaip tik negalima kaišiot į nosį nieko

as nemanau kad mamyte norejo parodyt,kad leidzia kaisiot i nosi,tiesiog taip nufotkino...negalvodama, manau,kad cia kitaip supras lotuliukas.gif
Atsakyti
O man nepatinka konkursai kur reikia reklamuot kazka schmoll.gif Sitas turbut pats nesamoningiausias po Maximos maisiuku konkurso doh.gif
Jokiu budu tai nera priekaistas Moderatorei, suprantu kad tai ne nuo jos priklauso 4u.gif

Kur dingo tiesiog SuperMamos rengiami konkursai? Buvo tokia grazi ziema- ziemos konkurso nebuvo...rudeninio irgi neturejom...kogero nei pavasarinio konkurso nebus...
Atsakyti