Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(Emerencija @ 2010 03 18, 21:50)
man patiko pirma foto, bet raudonos akytės tai  doh.gif
ištaisiau ir foto iškart geriau atrodo  smile.gif

su kuria programa taisai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 18, 22:04)

taigi bet kuri programa nuima tas raudonas akis , man keista kai pas ką nors jas dar pamatau ...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 18, 22:04)

čia su photoshopu, o šiaip, kaip ir Lera sakė daugelis programų ištaiso tas akis.
čia paprasta labai, kaip du kart du smile.gif
Atsakyti
trečioji nelabai ryški sad.gif
Atsakyti
Nuotraukoje būtinai turi būti žmogus? ar gali būti vien tik ilgakakliai?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 19, 12:50)
Nuotraukoje būtinai turi būti žmogus? ar gali būti vien tik ilgakakliai?

neminima, kad turi būti žmogus, manau vien tik žaisliukai irgi tiktų, nes šiaip konkurso dėmesys ne vaikams, o būtent išradingai padarytiems žaisliukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 18, 22:18)
taigi bet kuri programa nuima tas raudonas akis , man keista kai pas ką nors jas dar pamatau ...

oj tikrai ne kiekviena programa taip gražiai nuima schmoll.gif pati bandžiusi kelioliką, tai žinau ką sakau ax.gif

Emerencija, taip ir galvojau, kad photoshopas, ji visgi rimtesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 19, 16:04)
oj tikrai ne kiekviena programa taip gražiai nuima schmoll.gif pati bandžiusi kelioliką, tai žinau ką sakau ax.gif
Emerencija, taip ir galvojau, kad photoshopas, ji visgi rimtesnė ax.gif
Oi nu ka tu sakai mirksiukas.gif Tikrai nesamone,pati naudojasiu kitomis programomis isskirus fotoshopa(kompas ne paveza)ir net paciam windows fotoalbume yra tokia galimybe. mirksiukas.gif
Atsakyti
įdomu, kodėl išėmė tą pirmą foto su mergaite? unsure.gif Foto tikrai gera buvo thumbup.gif pataisykit akytes ir vėl įdėkit 4u.gif mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
As siandien ieskojau "Aha Zoo" ir ne Maximoi nei Rimi ne radau ax.gif idomu kur ju galima rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 03 19, 20:49)
As siandien ieskojau "Aha Zoo" ir ne Maximoi nei Rimi ne radau ax.gif idomu kur ju galima rasti g.gif

Ir man neteko jų rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 03 19, 19:49)

"iki" yra, 4u.gif akcija dabar jiems po 1,79 lt.
Atsakyti