Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(Taistė @ 2010 04 11, 20:06)
O kur parašyta, kad tik dalyviai komentuot gali?  g.gif Arba tik 'pasižymėję' dalyviai?

O kas jums sakė, kad kažkur parašyta? Man tiesiog įdomu koks būtų jūsų šios temos įgyvendinimas. O kur parašyta, kad negali būti įdomu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 balandžio 2010 - 19:55
smile.gif+2010 04 11, 18:54-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 11, 18:54)
O kas jums sakė, kad kažkur parašyta? Man tiesiog įdomu koks būtų jūsų šios temos įgyvendinimas. O kur parašyta, kad negali būti įdomu?

Neketinu veltis į bergžias diskusijas, tuo labiau su jumis. Mano nuomone laimėjusi nuotraukia puikiai įgyvendina temą ir idėją.
Atsakyti
o as ilgai galvojau ,kuria ideti biggrin.gif

is siu rinkausi:

''hm kas gi tu?''

user posted image

user posted image

''o kas gi cia biggrin.gif

user posted image

''paragaukim''
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 21:13)
Nu cia tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 11, 20:59)
Mano nuomone laimėjusi nuotraukia puikiai įgyvendina temą ir idėją.

aš tai apie ją nesakiau nė žodžio, man tai kas:)
Atsakyti
Katik prisijungiau ir buvau labai maloniai nustebinta ax.gif labai aciu visiems kas balsavo uz musu nuotraukyte.Malonu kad kazkam ji patiko,o taip pat ir nepatiko mirksiukas.gif Vadinas abejingu neliko wub.gif As maniau kad erikiuxxx nuotraukyte laimes nes vaikutis pats kaip ilgakaklis toj nuotraukoj wub.gif Taip pat Laselio liudno ir Temejos foto buvo mano thumbup.gif Taip pat labai pritariu kad siame konkurse tikrai visos nuotraukytes buvo grazios,estetiskos ir idomios thumbup.gif
Labai sveikinu kitas laimejusias nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 11, 16:13)
Nesutinku. Pirmoji tuo ir žavi, kad matosi kaip vaikas žaidžia - 'maitina'. Ne šiaip ilgakaklis patupdytas tarp kokių dirbtinių gėlių  pėvėzė rolleyes.gif

tai taip, ji labai graži, tik sakau, kad vaikų išraiškos man labai pagyvina nuotrauką ir norisi tik už foto sy vaikais balsuoti, tik tiek, o šiaip kaip minėjau visas konkursas superinis, tiek gražių foto, balsavau staigiai, negalvodama, nes neišeina prigalvoti, viena už kitą gražesnės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 19:13)
...
''paragaukim''
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ploja.gif
Taip skaniai prisijuokiau, fotosesija puiki, o paskutinė nuotrauka ypač. thumbup.gif Tik pagalvojau, kad būtum sulaukusi tieeeeeeeeeek komentarų. Pvz. į burną kišti negalima ir šiaip visokių tokių labai jau pamokančių... nono.gif
Vienžo, labai jau smagu matyti visą linksmą fotosesiją, matos ir vaikutis labai fainuoliškas, "prie bajerio". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 11, 20:26)
Nu cia tai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
QUOTE(Ievukis @ 2010 04 11, 21:01)
Katik prisijungiau ir buvau labai maloniai nustebinta ax.gif labai aciu visiems kas balsavo uz musu nuotraukyte.Malonu kad kazkam ji patiko,o taip pat ir nepatiko mirksiukas.gif Vadinas abejingu neliko wub.gif As maniau kad erikiuxxx nuotraukyte laimes nes vaikutis pats kaip ilgakaklis toj nuotraukoj wub.gif Taip pat Laselio liudno ir

sveikinimai laimejus 1-aja vieta 4u.gif wub.gif
QUOTE(Alexso @ 2010 04 11, 21:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ploja.gif
Taip skaniai prisijuokiau, fotosesija puiki, o paskutinė nuotrauka ypač. thumbup.gif Tik pagalvojau, kad būtum sulaukusi tieeeeeeeeeek komentarų. Pvz. į burną kišti negalima ir šiaip visokių tokių labai jau pamokančių...
Vienžo, labai jau smagu matyti visą linksmą fotosesiją, matos ir vaikutis labai fainuoliškas, "prie bajerio".

aciu uz komplimentus wub.gif
biggrin.gif aha,as butent delto nedejau,nes galvojau dar ir vaikas issimazojas po sokolado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 11, 23:17)
aciu uz komplimentus  wub.gif
biggrin.gif aha,as butent delto nedejau,nes galvojau dar ir vaikas issimazojas po sokolado biggrin.gif

Mano manymu tavo pasirinkimas buvo "į dešimtuką" mirksiukas.gif Nei su viena kita tiek balsų nebūtum surinkusi, kiek su ta, kurią įdėjai. Balsavau už tavo žvirbliuką, nes superinė išraiška ir tas kakliukas laibas, toks kaip paukščiuko, labai super wub.gif Už bet kurią iš kitų, jei būtum kažkurią įdėjusi, nebūčiau balso atidavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 12, 08:17)
Mano manymu tavo pasirinkimas buvo "į dešimtuką" mirksiukas.gif Nei su viena kita tiek balsų nebūtum surinkusi, kiek su ta, kurią įdėjai. Balsavau už tavo žvirbliuką, nes superinė išraiška ir tas kakliukas laibas, toks kaip paukščiuko, labai super wub.gif Už bet kurią iš kitų, jei būtum kažkurią įdėjusi, nebūčiau balso atidavus ax.gif

drinks_cheers.gif pasirašau po visa žinute
Atsakyti
SVEIKINAME NUGALĖTOJAS!

I vieta
Ievukis
"Nori paragauti?"

user posted image

II vieta
erikiuxxx
"Garbanotas, susimastęs, išsitiesęs ilgakaklis smile.gif "

user posted image

III vieta