Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

As siek tiek suklydau su rezultatu blush2.gif
Sveikinu laimetojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai laimėtojoms. 4u.gif thumbup.gif
Man labiausiai patiko Erikiuxxx ir Lašelio liūdno nuotraukytės. Tokios šviesios žaismingos, o pavadinimai tai taip į dešimtuką. thumbup.gif
O trečią balsą atidaviau Demettriukei, nes kažkaip mano sūnų kūdikystėje labai jau priminė lotuliukas.gif , o ir nuotrauka gera. wub.gif
Bet šiaip tai tikrai labai nemažai gerų nuotraukų, džiugu, kad neliko nė vienos nuotraukos be balų. thumbup.gif

QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 11, 06:25)
Pavadinimas be klaidų - užrašiau vaiko žodžius, kaip ji pasakė. Neįdomus jai tas žaisliukas buvo, tai ir fotosesija tokia tesigavo... Buvo mintis net vien tą žaislą kaip nors, bet....
Ačiū atidavusiems savo balsus už mano foto ir sveikinu laimėtojus smile.gif

Tavo nuotrauką nuo pat pradžių įsimylėjau, nes mergaitė neapsimetinėjo, kad jai patinka tas ilgakaklis, vaikai gi nemeluoja. tongue.gif O nuotraukoj taip gerai visa tai perteikta. thumbup.gif Na ir dėl teksto tai jau taip aišku buvo, vaikai labai dažnai supainioja raides. Gi būna ir suaugę nusišneka lotuliukas.gif
P.S.gaila, dėl kelių balų negavo prizinės vietos, ech... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 11, 07:41)
As siek tiek suklydau su rezultatu blush2.gif

Tiek to atleidžiu. 4u.gif Žinai ir aš suklydau, ale bala nematė. biggrin.gif
Ale taviškė nuotraukytė irgi vos ne prizininkė. tongue.gif Šauniai sugalvota. thumbup.gif Na dar pasipraktikuosi kituose konkursuose ir aplenksi tuos visus profus. smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mamytes, kas balsavo uz mano foto wub.gif

user posted image

p.s ta mergyte turejo buti pirmoi vietoi wub.gif wub.gif wub.gif
trecios vietos nugaletojo nesitikejau visai blush2.gif
Atsakyti
Pirmai vietai tematiškai labai tinka prizas , bet jei nereikia čia visi turbūt jau žino į ką kreiptis topsecret.gif
Sveikinimai ir ačiū už balsus mūsiškei foto.

Yra ko tikėjaus, yra ko ne, bet ai...kaip tauta (ne šapokliaka biggrin.gif) išrinko taip turim
Atsakyti
smile.gif+2010 04 11, 13:37-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 11, 13:37)
Pirmai vietai tematiškai labai tinka prizas , bet jei nereikia čia visi turbūt jau žino į ką kreiptis  topsecret.gif
Sveikinimai ir ačiū už balsus mūsiškei foto.

drinks_cheers.gif biggrin.gif Vienintele buvo nuotrauka kur ilgakaklis valge, ir laimejo priza i kavine bigsmile.gif
Papildyta:
Sveikinimai visoms laimetojoms first.gif second.gif third.gif
Atsakyti
sveikinimai 4u.gif

aš balsavau u-ž
stebukles, she ir ingusiaa foto 4u.gif labiausiai patiko ax.gif
Atsakyti
Nu va, ir baigėsi... smile.gif
net pati savim stebiuosi, bet šį kartą sveikinu visus thumbup.gif 4u.gif nebuvo žiaurių, negražių, visai nekokybiškų, ne į temą ir kitokių baisuoklių nuotraukų thumbup.gif nu tik liudžiukės foto užkliuvo ax.gif blush2.gif lyginant su nauju neštukių konkursu, šitas su nedaug dalyvių ir puikus thumbup.gif o nėštukėse tiek daug buitinių negražių foto... unsure.gif

labai gražios ir tos foto, kur be vaikų, kur vien ilgakakliai, bet vaikai jas pagyvina, todėl mano nuomonė su pirma vieta visai nesutampa, 'per sausa' man, užtat erikiuxxx foto kokia šauni, verčia iš koto, sakau, man tas vaikiukas irgi toks ilgakaklis, bet gerąją prasme biggrin.gif mirksiukas.gif Lašelis liūdnas irgi nereali šaunuolė, vaikas toks mano charakterio, gera mimika lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 04 11, 12:32)
labai gražios ir tos foto, kur be vaikų, kur vien ilgakakliai, bet vaikai jas pagyvina, todėl mano nuomonė su pirma vieta visai nesutampa, 'per sausa' man,

Nesutinku. Pirmoji tuo ir žavi, kad matosi kaip vaikas žaidžia - 'maitina'. Ne šiaip ilgakaklis patupdytas tarp kokių dirbtinių gėlių pėvėzė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taistė: 11 balandžio 2010 - 15:14
Taiste, o kur jūsų darbelis? Plakt liežuviais dažnas gudrus. Bet man pėvėzė būtų labai įdomu kokio "lygio" būtų jūsiškis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 04 11, 15:13)
Nesutinku. Pirmoji tuo ir žavi, kad matosi kaip vaikas žaidžia - 'maitina'. Ne šiaip ilgakaklis patupdytas tarp kokių dirbtinių gėlių  pėvėzė rolleyes.gif

Su visa pagarba autorei, bet man pirma nepatinka.
Atsakyti
O kur parašyta, kad tik dalyviai komentuot gali? g.gif Arba tik 'pasižymėję' dalyviai?

Man asmeniškai dar įdomiau skaityt nešališkus komentarus, o ne iš serijos - 'išgirk savą, supeik konkurentą' biggrin.gif

Turiu gana siaurią sritį, kurioje sukuosi ir kurią fotografuoju, kai bus toks konkursas tai ir sudalyvausiu smile.gif O apie 'ilgakaklį' išvis pirmą kartą čia išgirdau.
Atsakyti
As irgi sveikinu laimetojus..... thumbup.gif Bet irgi tiesa pasakius nesitikejau kad uzims 1 vieta sita foto... smile.gif Seip nuo 2 vietos iki 4 buvo mano lyderiai....
Bet pirma irgi su mintim..... mirksiukas.gif konkursas buvo geras.....lauksim kitu.... tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti