Man atrodo,kad dejo ta nuoroda nepagalvojant,kad cia pareklamuos.Seip parode kokios yra galimybes ir tiek.Beja kita foto istatyt is sito konkurso nelabai ir tinka ten.
Nu nzn nebent as cia tokia naivi ir galvoju kad visi zmones geri...
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 07, 10:00)
O jei autoriaus draugas?
o jei tavo draugas tavo nuotrauką čia pagiria?
QUOTE(Euguteee @ 2010 04 07, 10:03)
Seip parode kokios yra galimybes ir tiek.
Tame kontekste, kokiame tai buvo parodyta ir man iškart pasirodė būtent taip.
+2010 04 07, 09:06-->
Man panašiai ir buvo kažkuriam iš praeitų konkursų, tik ten ne draugas buvo, o kažkoks naują vartotoją sukūręs žmogeliukas. Parašė aptarimų temoje, kad super nuotrauka (mano) ir kad jau balsavo už ją, nors akivaizdu, kad tokios galimybės neturėjo. Sukėlė šaršalą nemenką ir gal būtent per tą "geradarį" nelaimėjau, nes pritrūko ne taip jau ir daug.... Jaučiausi šūdinai...
QUOTE(hi @ 2010 04 07, 09:06)
o jei tavo draugas tavo nuotrauką čia pagiria?
Man panašiai ir buvo kažkuriam iš praeitų konkursų, tik ten ne draugas buvo, o kažkoks naują vartotoją sukūręs žmogeliukas. Parašė aptarimų temoje, kad super nuotrauka (mano) ir kad jau balsavo už ją, nors akivaizdu, kad tokios galimybės neturėjo. Sukėlė šaršalą nemenką ir gal būtent per tą "geradarį" nelaimėjau, nes pritrūko ne taip jau ir daug.... Jaučiausi šūdinai...
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 07, 10:14)
Man panašiai ir buvo
ai nu aš kalbėjau ne apie kažkokį negudrų reklamos darymą, o kai tiesiog pažįstamas žmogus, būdamas forumo nariu ima ir parašo, kad štai man ši patiko ir pan. Ne todėl, kad pažįstamo, o todėl, kad patiko.
Man atrodo, kad sita tema ir yra skirta tam, kad ikelineti ir aptarineti nuotraukas, nesvarbu savo, draugu ar svetimas, juk visos cia keliam nuotraukas ir snekam apie tai, jei salinti ta nuotrauka,tai gal tada reikia salinti visas sitoje temoje parodytas as suprantu jei ta nuotrauka butu patalpinta kitose temose ar kur nors internete, o cia juk daug konkurso nuotrauku matem
QUOTE(ingusiia @ 2010 04 07, 11:55)
Man atrodo, kad sita tema ir yra skirta tam, kad ikelineti ir aptarineti nuotraukas, nesvarbu savo, draugu ar svetimas, juk visos cia keliam nuotraukas ir snekam apie tai, jei salinti ta nuotrauka,tai gal tada reikia salinti visas sitoje temoje parodytas as suprantu jei ta nuotrauka butu patalpinta kitose temose ar kur nors internete, o cia juk daug konkurso nuotrauku matem
Tai tas klausimas ir iškilo, ar nėra kur kitur patalpinta, bet kaip supratau ne
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 07, 12:59)
Tai tas klausimas ir iškilo, ar nėra kur kitur patalpinta, bet kaip supratau ne
Del to as ir paklausiau Rustes ar kur nors kitur si nuotrauka yra reklamuojama SM?!
QUOTE(Emerencija @ 2010 04 07, 15:38)
naujas konkursas atsirado
kad jau baiginejasi
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 04 07, 16:57)
kad jau baiginejasi
Taigi tik šiandien atsirado