Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 06, 14:08)
Tai irgi savotiska reklama g.gif  biggrin.gif

Ką tik tą patį pagalvojau ax.gif
Atsakyti
Šį kartą neskaičiau nei vieno temos komentaro, pačiai įdomumas bus balsuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2010 04 06, 09:53)
čia lygiai taip pat klaida gadina...
"Mama, kas čia?.... Kas toks? Ligakaklis? Ir ką man su juo veikti?..."
biggrin.gif

Niu gi čia tai jau tikrai ne klaida schmoll.gif , gi nerašytų iš didžiosios raidės. g.gif O be to prieš tai jau buvo diskutuota tuo klausimu, kur taip pat kai kurios mamos mano, kad "ilgakaklis' yra pakankamai sunkus žodis. Ne visi vaikai gali nepriekaištingai kalbėti. lotuliukas.gif Manau, kad natūraliai mergaitė galėjo "pašvepluoti", o mamytė tai ir parašė. mirksiukas.gif
P.S. man ta nuotrauka labai patinka, nes tokia labai jau su mintim. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 04 06, 12:44)
Pagalvojau, kai tiek nedaug dalyviu, galetu organizatoriai visus pakviest pietu i restorana, nereiktu ne pasaliniu desimt ieskot  biggrin.gif

drinks_cheers.gif gera ideja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 06, 15:13)
Ką tik tą patį pagalvojau ax.gif
Jai nuotrauka toliau dalyvauja reiskia taip galima reklamoti savo nuotrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 06, 21:06)
Jai nuotrauka toliau dalyvauja reiskia taip galima reklamoti savo nuotrauka smile.gif

Aha, lyg tarpkitko imeti nuorodą "va, žėkit, kokia baiką bigsmile.gif ".... Kaži ar kur kitur ta baika nepareklamuota būtent su ta nuotrauka?? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašelis Liūdnas @ 2010 04 06, 22:18)
Aha, lyg tarpkitko imeti nuorodą "va, žėkit, kokia baiką bigsmile.gif ".... Kaži ar kur kitur ta baika nepareklamuota  būtent su ta nuotrauka?? g.gif  biggrin.gif
g.gif Man atrodo puikai pareklamuota visur,toks tikslas ir buvo doh.gif o idomu ar Ruste galetu susekti kur dar sis klipas reiklamuojasi SM ax.gif
Atsakyti
mačiau aš viską, dabar dar kai kur reikia patikrinti, ir bus aišku kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 04 06, 21:24)
g.gif Man atrodo puikai pareklamuota visur,toks tikslas ir buvo doh.gif o idomu ar Ruste galetu susekti kur dar sis klipas reiklamuojasi SM ax.gif

tai faktas kad pareklamuota,ir nesąžininga jau dalyvės atžvilgiu, tokia foto turi būt pašalinta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 04 06, 23:47)
tai faktas kad pareklamuota,ir nesąžininga jau dalyvės atžvilgiu, tokia foto turi būt pašalinta  schmoll.gif

Bet jei pati dalyvė nieko net nežino? Juk čia su bet kuria nuotrauka taip galėjo padaryt ir gal tikslas konkurentą pašalint buvo?...
Atsakyti
Jei nežino, tai jokios probemos kaip ir nėra, autorystė juk nenurodoma, o foto ir kitų autorių šioje temoje matom, nieko "nelegalaus" tame nėra. Antraip reikia šalint ir visas kitas šioje temoje parodytas biggrin.gif.
Kitas dalykas jei dėl to pats autorius pasistengė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 balandžio 2010 - 08:45
smile.gif+2010 04 07, 08:43-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 04 07, 08:43)
Jei nežino, tai jokios probemos kaip ir nėra, autorystė juk nenurodoma, o foto ir kitų autorių šioje temoje matom, nieko "nelegalaus" tame nėra. Antraip reikia šalint ir visas kitas šioje temoje parodytas biggrin.gif.
Kitas dalykas jei dėl to pats autorius pasistengė.

O jei autoriaus draugas?
Atsakyti