Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(Papugele @ 2010 04 06, 10:58)
Cia kitokia, o be jos ir antra dar smile.gif  Bet antra dar galima ir pateisint, kad spec. taip sugalvota smile.gif

nu nemanau,kad spec sugalvota biggrin.gif
tiek ir reikia cia to teksto po foto,tai manau,kad jau galetu pasistengti ir be klaidu parasyti...
Atsakyti
o man atrodo, kad tyčia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nubalsavau ir aš smile.gif galiu teigti, kad yra keletas smagių, nuotaiką keliančių nuotraukų, ir jau turiu įtarimą kuri laimės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liudziuke @ 2010 04 05, 20:57)
nu tai jo jo, kazhkas taip neturi kur laiko leisti apart "drozht" ish medzio ilgakaklius:)

chia kaip viskas veikia:)

http://ihero2012.com...2-20100405.html

o man super i tema.... thumbup.gif

O tas didziulis ilgakaklis..tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2010 04 06, 11:33)
Sveikos smile.gif

Nubalsavau ir aš smile.gif galiu teigti, kad yra keletas smagių, nuotaiką keliančių nuotraukų, ir jau turiu įtarimą kuri laimės smile.gif

Pasidalink įtarimais biggrin.gif Juk įdomu kas tas nelaimingasis.... pfu... laimingasis, tavo manymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 06 balandžio 2010 - 12:28
QUOTE(multti @ 2010 04 06, 12:33)
Sveikos smile.gif

O as neturiu schmoll.gif Mano manymu laimetojais gali buti mazdaug desimt nuotrauku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 04 06, 12:28)
O as neturiu schmoll.gif  Mano manymu laimetojais gali buti mazdaug desimt nuotrauku thumbup.gif

O man atrodo, kad bet kuri iš pateiktų nuotaukų gali užimt prizinę vietą. Labai jau nenuspėjama šiuo atveju....
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 04 06, 13:24)
Pasidalink įtarimais biggrin.gif Juk įdomu kas tas nelaimingasis.... pfu... laimingasis, tavo manymu mirksiukas.gif

Garbanius berniukas, mano manymu, tikrai turėtų papult į trejetuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 04 06, 12:30)
O man atrodo, kad bet kuri iš pateiktų nuotaukų gali užimt prizinę vietą. Labai jau nenuspėjama šiuo atveju....

na nemanau,kad bet kuri,kelios tikrai nepretenduoja manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kamzelka @ 2010 04 06, 13:39)
na nemanau,kad bet kuri,kelios tikrai nepretenduoja manau  blush2.gif

Pagalvojau, kai tiek nedaug dalyviu, galetu organizatoriai visus pakviest pietu i restorana, nereiktu ne pasaliniu desimt ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantine @ 2010 04 06, 08:37)
Sveikos  4u.gif

visas su praėjusiom šventėm  4u.gif

Norėjau paprašyt, jei dar nebalsavot ilgakaklių konkurse, prabalsuot už mergaitę, valgančią obuolį, iš kurio išlindęs kirminukas  blush2.gif

Ačiū  4u.gif

! 
Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama  atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta.
Atsakyti
QUOTE(liudziuke @ 2010 04 05, 19:57)
chia kaip viskas veikia:)
Tai irgi savotiska reklama g.gif biggrin.gif
Atsakyti