Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(D3MO @ 2010 04 05, 18:05)
neapsimoka, jei manai kad uzh savaji ishbalsuosi leis balsuot tik karta uzh viena foto del 1 balso det visur syspseneles neapsimoka

O iš ko jūs nusprendėt kad aš dalyvauju? biggrin.gif

O taisykles skaityt moku ir konkursuose visada balsuoju tongue.gif
Atsakyti
atsakymas dėl neaiškios kilmės ingakaklio nuotraukoje.
autorė pati man parašė

Sveiki, pastebejau, kad kilo abejones del mano foto 4u.gif nusprendziau paaiskinti 4u.gif ta dideli ilgakakli nulipdziau is druskos teslos biggrin.gif jeigu reiks galiu daugiau jo foto atsiusti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(D3MO @ 2010 04 05, 20:03)
o tu paziurek:)

geras bajeris:)

nematau čia jokio bajerio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 04 05, 20:16)
Kaip susijusi ta nuoroda ir konkursas?

niekuo. paprasciausiai parodymas kad galima padaryt bet ka:) konkursas susijes su nuoroda tuom kad ten konkursine nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 04 05, 19:18)
autorė pati man parašė

Teneįsižeidžia autorė - netikiu schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 04 05, 20:18)
autorė pati man parašė

As apakus, kad galima is druskos nulipdyt toki 1:1 kaip originala ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(D3MO @ 2010 04 05, 19:20)
niekuo. paprasciausiai parodymas kad galima padaryt bet ka:) konkursas susijes su nuoroda tuom kad ten konkursine nuotrauka

.....visi seniai žino, kad šiuolaikinėmis technologijomis galima iš nieko bet ką padaryt, ta nuoroda nieko neįrodo ir neparodo nieko naujo. Bajeris senas ir žinomas, tad.... Bet kuriuo atveju ji nepaaiškina, kokiu būdu padarytas tas didelis ilgakalis.
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 04 05, 20:23)
.....visi seniai žino, kad šiuolaikinėmis technologijomis galima iš nieko bet ką padaryt, ta nuoroda nieko neįrodo ir neparodo nieko naujo. Bajeris senas ir žinomas, tad.... Bet kuriuo atveju ji nepaaiškina, kokiu būdu padarytas tas didelis ilgakalis.

matau pas pacia mazas supratimas aplamai apie bet ka:)

autore pasake kad tai ishlipde (gal ir ishlipde) o siaip butu labai lengva iklijuot i foto padidinta ilgakakakli. nufotkini ish arti. ishkerpi backgrounda. paskui nukopini ta layer ir klijuoji i tikra foto. ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(D3MO @ 2010 04 05, 19:26)
matau pas pacia mazas supratimas aplamai apie bet ka:)

autore pasake kad tai ishlipde (gal ir ishlipde) o siaip butu labai lengva iklijuot i foto padidinta ilgakakakli. nufotkini ish arti. ishkerpi backgrounda. paskui nukopini ta layer ir klijuoji i tikra foto.  ir viskas.

Pas tamstą pačią (patį?) mažas supratimas, plius su lietuvių kalba prastai. O su photoshop'u dirbu jau daugiau nei penkerius metus, tad jei kilo abejonių, kad nesuprantu, apie ką kalba - atvėsk.

Gali įrodyt, kad tai tikrai ne druskos tešlos lipdinys, o kompiuterinė manipuliacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 05 balandžio 2010 - 19:29
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 04 05, 20:28)
Pas tamstą pačią (patį?) mažas supratimas, plius su lietuvių kalba prastai. O su photoshop'u dirbu jau daugiau nei penkerius metus, tad jei kilo abejonių, kad nesuprantu, apie ką kalba - atvėsk.

Gali įrodyt, kad tai tikrai ne druskos tešlos lipdinys, o kompiuterinė manipuliacija?

galiu pamatyt bent viena pacios darba su photoshopu? smile.gif? idomu butu pamatyt 5 metu lygi.

nes dirbt su prgrama ir turet ja instaliuota didelis skirtumas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D3MO: 05 balandžio 2010 - 19:33
QUOTE(D3MO @ 2010 04 05, 19:32)
galiu pamatyt bent viena pacios darba su photoshopu?  smile.gif?  idomu butu pamatyt 5 metu lygi.

nes dirbt su prgrama ir turet ja instaliuota didelis skirtumas:)

Manipuliacijos nėra mano stiprioji pusė, nes tiesiog tuo neužsiimu, nors žiūrint ką vadint manipuliacija... Pvz. fotografuojant sesers šeimyną nesigavo nei vieno kadro, kad jie visi būtų ryškūs, tad teko iš vienos foto imt vieną asmenį ir įkelt į kitą. Bet tai darau retai, dažniau tiesiog tvarkau spalvas, ryškumą, kontrastą etc. Pala... sudėliosiu tau įrodymą...
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 04 05, 20:38)
Manipuliacijos nėra mano stiprioji pusė, nes tiesiog tuo neužsiimu, nors žiūrint ką vadint manipuliacija... Pvz. fotografuojant sesers šeimyną nesigavo nei vieno kadro, kad jie visi būtų ryškūs, tad teko iš vienos foto imt vieną asmenį ir įkelt į kitą. Bet tai darau retai, dažniau tiesiog tvarkau spalvas, ryškumą, kontrastą etc. Pala... sudėliosiu tau įrodymą...

ok laukiu:) idomiau butu pamatyt ne foto o sukurtu darbu:)
Atsakyti