+2010 04 05, 15:53-->
as ryt balsuosiu,man daug graziu foto yra
QUOTE(hi @ 2010 04 05, 15:53)
Jei laimėsit pirmą vietą, prizą galit perleist man. Vis tiek jo niekam nereik. O aš kaip nors panaudosiu
as ryt balsuosiu,man daug graziu foto yra
+2010 04 05, 16:35-->
*Na aisku juk kiekvienas turi savo nuomone , man asmeniskai nepatinka vienu zaisliuku nuotraukos, grynos reklamos, tas pats jei butu sakykim konkursas megstamiausias zaisliukas ir foto butu meskuciu, barskuciu, arba megstamiausias patiekalas, ir butu tik maisto foto, kiekvienas aisku balsuos uz tai kas jam patinka ir kiekviena manau liksim prie savo nuomones
**Tai galbut daiktas tokio dydzio, sakykim padarytas paciu o ne is kiausinio
QUOTE(hi @ 2010 04 05, 16:35)
*gal tie vaikai prie vaizdelio be savęs prisidėjo gerokai daugiau (žaidžiant ar ruošiant, fantazuojant) nei tie, kuriem tik įduota ir tėvelių nufotkinta. Negali sakyt čia vienareikšmiškai, šalin diskriminaciją , tuo labiau, kad tikrai žaidžiančių net jei nuotraukoje yra vaikas, skaičius itin ribotas. Kad ir minėtoje foto su šuniuku - na kiek ten to vaiko žaidimo su ilgakakliu matosi?
Bet kas čia
http://www.supermama...p...&phid=19852
**vis tiek nesuprantu. Kuriuose čia kiaušiniuose tokio dydžio ilgakakliai? Nes jei daiktas ne tokio dydžio, tai ar fotografavimo ar tvarkymo metu, jokio skirtumo - tai jau dirbtinis vaizdo iškraipymas.
Bet kas čia
http://www.supermama...p...&phid=19852
**vis tiek nesuprantu. Kuriuose čia kiaušiniuose tokio dydžio ilgakakliai? Nes jei daiktas ne tokio dydžio, tai ar fotografavimo ar tvarkymo metu, jokio skirtumo - tai jau dirbtinis vaizdo iškraipymas.
*Na aisku juk kiekvienas turi savo nuomone , man asmeniskai nepatinka vienu zaisliuku nuotraukos, grynos reklamos, tas pats jei butu sakykim konkursas megstamiausias zaisliukas ir foto butu meskuciu, barskuciu, arba megstamiausias patiekalas, ir butu tik maisto foto, kiekvienas aisku balsuos uz tai kas jam patinka ir kiekviena manau liksim prie savo nuomones
**Tai galbut daiktas tokio dydzio, sakykim padarytas paciu o ne is kiausinio
QUOTE(Papugele @ 2010 04 05, 16:41)
Man net trecios vietos prizas geresnis nei pirmos
QUOTE(ingusiia @ 2010 04 05, 17:01)
man asmeniskai nepatinka vienu zaisliuku nuotraukos, grynos reklamos
kuo gryniausios reklamos juk būna ir su žmonėmis, kartais jie net labiau išduoda "reklamiškumą". Prekė ir vartotojas. Kad yra mažas žmogutis, tai dar ne rodiklis, kad fotoje mažiau komerciškumo kvapo. Čia kūrybos ar įgyvendinimo ir t.t. klausimas. Nieko čia labai nepridiskutuosi, kiekvienas renkamės per savo matymo prizmę. Nesu aš nei už foto su vaikais, nei už foto be vaikų. Šiuo atveju esu už akiai patrauklias ir įdomias foto.
QUOTE(ingusiia @ 2010 04 05, 17:01)
aš to ir klausiu:)
+2010 04 05, 16:35-->
+2010 04 05, 17:13-->
tai tas zaidimas, ruosimas, fantazavimas toks kaip iskarpytos gelytes, ar bet kas dar esantis be ilgakaklio nuotraukoje, gaunasi "dirbtinis vaizdo iskraipymas" ten kiek matau yra ir mazas ilgakaklis, o visa kita fantazijos reikalas
QUOTE(hi @ 2010 04 05, 16:35)
gal tie vaikai prie vaizdelio be savęs prisidėjo gerokai daugiau (žaidžiant ar ruošiant, fantazuojant) Nes jei daiktas ne tokio dydžio, tai ar fotografavimo ar tvarkymo metu, jokio skirtumo - tai jau dirbtinis vaizdo iškraipymas.
+2010 04 05, 17:13-->
QUOTE(hi @ 2010 04 05, 17:13)
aš to ir klausiu:)
tai tas zaidimas, ruosimas, fantazavimas toks kaip iskarpytos gelytes, ar bet kas dar esantis be ilgakaklio nuotraukoje, gaunasi "dirbtinis vaizdo iskraipymas" ten kiek matau yra ir mazas ilgakaklis, o visa kita fantazijos reikalas
QUOTE(ingusiia @ 2010 04 05, 17:25)
tai tas zaidimas, ruosimas, fantazavimas toks kaip iskarpytos gelytes, ar bet kas dar esantis be ilgakaklio nuotraukoje, gaunasi "dirbtinis vaizdo iskraipymas"
Ne, aš apie vaizdą, kuris labai skiriasi nuo to, kuris matomas akim;) Dauguma ką matote šiame konkurse yra tai, ką jums autorius gali parodyti natūroje. Ir jūs matysit tą patį. Tokio dydžio aptariamo ilgakaklio vargu. Na gal klystu, bet todėl ir klausiu kas tai yra, kaip ji padaryta. Čia ne apie fantazavimą ir jo įgyvendinimą kalbėjau, o apie realaus vaizdo iškraipymą pasinaudojant "techninėmis galimybėmis" ar kažkuo, o ne vaizdo kokio noriu sukūrimą nuosavomis rankomis. Nes tarkim galima užsimest objektyvą, kuris vietoj vieno ilgakaklio rodys 8 ir čia jau skaitysis, kad neprasilenkia su taisyklėmis, nors nieko panašaus savo namuose autorius neturės? Nesąmonė.
QUOTE(Papugele @ 2010 03 18, 22:05)
Eikit antros nuotraukos paziuret
Man nelabai Nemegstu ir neleidziu vaikams nieko i nosi kaisiot
Man nelabai Nemegstu ir neleidziu vaikams nieko i nosi kaisiot
o kas sako kad ji isikisho:)? jis gi ishlindo:)
Papildyta:
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 18, 23:04)
su kuria programa taisai?
instrukcijos kaip photoshopu nuimti raudonas akis gal kam pravers:
http://graphicssoft....t/apsredeye.htm
QUOTE(Taistė @ 2010 04 05, 16:35)
Apsižiūrėjau, kad mano atnaujintas statusas neleidžia balsuoti. Tad surašau čia, kurios man labiausiai patiko
Turesi 25 zinutes,galesi balsuoti QUOTE(D3MO @ 2010 04 05, 17:46)
o kas sako kad ji isikisho:)? jis gi ishlindo:)
Tokioj perspektyvoj ta nuotrauka dar nepatraukliau atrodo...
Papildyta:
+2010 04 05, 17:10-->
QUOTE(hi @ 2010 04 05, 17:10)
Ne, aš apie vaizdą, kuris labai skiriasi nuo to, kuris matomas akim;) Dauguma ką matote šiame konkurse yra tai, ką jums autorius gali parodyti natūroje. Ir jūs matysit tą patį. Tokio dydžio aptariamo ilgakaklio vargu. Na gal klystu, bet todėl ir klausiu kas tai yra, kaip ji padaryta. Čia ne apie fantazavimą ir jo įgyvendinimą kalbėjau, o apie realaus vaizdo iškraipymą pasinaudojant "techninėmis galimybėmis" ar kažkuo, o ne vaizdo kokio noriu sukūrimą nuosavomis rankomis. Nes tarkim galima užsimest objektyvą, kuris vietoj vieno ilgakaklio rodys 8 ir čia jau skaitysis, kad neprasilenkia su taisyklėmis, nors nieko panašaus savo namuose autorius neturės? Nesąmonė.
Va ir man įdomu, iš ko tas didelis ilgakaklis?
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 04 05, 19:37)
Tokioj perspektyvoj ta nuotrauka dar nepatraukliau atrodo...
Papildyta:
Papildyta:
taigi paprasta padaryt su photo shopu padarai padidinima, paskui iklijuoji i foto:)