Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(Emerencija @ 2010 03 27, 23:33)
nesuprantu, kaip jus nerandat tų kiaušinių  doh.gif  aš į bet kurią parduotuvę neužeičiau, visuose "aha zoo" kiaušinių yra  smile.gif
o ypač dabar, kai artėja Velykos, "aha zoo" ir kitokie kiaušiniai, išdėlioti visur kur tik įmanoma  4u.gif

Aha zoo yra, bet juose ne ilgakakliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 03 27, 23:56)
Taip jau 4 kartus nusipirkau doh.gif viduje visai kitoks zaisliukas verysad.gif

reikia ant dezutes paziureti kas viduje smile.gif nezinau kaip jus nerandat g.gif pas mane mergaite nuejo i maksima ir iskart rado biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusiia: 28 kovo 2010 - 01:31
QUOTE(ingusiia @ 2010 03 28, 01:27)
reikia ant dezutes paziureti kas viduje smile.gif nezinau kaip jus nerandat g.gif pas mane mergaite nuejo i maksima ir iskart rado biggrin.gif

Matyt Kaunas labiau aprūpintas ilgakakliniais kiaušiniais nei Vilnius biggrin.gif
Rimtai, aš Vln tik akropolio maksimoje radau unsure.gif
Atsakyti
Tu ilgakaklių net kioskuose yra laugh.gif būtent ilgakaklių, o ne kitokių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 03 27, 23:48)
drinks_cheers.gif
Ir taip yra 11 nuotrauku verysad.gif dar taip ne buvo SM schmoll.gif
as siandien vel ieskojau ir vel ne radau doh.gif

yra tikrai pilna maxima,mes kiek perkam tiek ilgakakliai papuola...Tai jau sitos firmos kiausinius neima vaikas,nes neidomu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2010 03 28, 18:53)
yra tikrai pilna maxima,mes kiek perkam tiek ilgakakliai papuola...Tai jau sitos firmos kiausinius neima vaikas,nes neidomu... lotuliukas.gif

reiks i kauna vaziuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Gavom dovanų šokoladinių kiaušinių(pirko IKI parduotuvėj), radom tris ilgakaklius. Gražūs man jie ir įdomūs, bet kažkaip neveža konkursas. Pasiūliau mažiau foto pasidaryti, bet jis tik numojo ranka ir sakė nešis tik į darželį. Aišku, detalių bus nerasta.
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 03 28, 22:54)
Gavom dovanų šokoladinių kiaušinių(pirko IKI parduotuvėj), radom tris ilgakaklius. Gražūs man jie ir įdomūs, bet kažkaip neveža konkursas. Pasiūliau mažiau foto pasidaryti, bet jis tik numojo ranka ir sakė nešis tik į darželį. Aišku, detalių bus nerasta.

drinks_cheers.gif Ir as maniau, kad ju nera. Bet kuria diena Iki apziurejau visus kiausinius, nugi radau ilgakakliu bigsmile.gif juk tu kiausiniu prideta visokiuose skyriuose, prie kasu, tai reik apziuret dezutes, gal ir jus visokiu kolekciju rasit mirksiukas.gif
Bet dalyvaut vistiek neteks bent kol kas, vaikas perkando ta istraukiama kakla biggrin.gif nebent su tokia ideja Ïlgakaklis-karo veteranas" lotuliukas.gif
Atsakyti
"Super netto" parduotuvėse ilgakaklių kiaušiniai po 1,49 lt. 4u.gif
Atsakyti
Na va atsirado dar pora nauju nuotrauku thumbup.gif visgi randa kazkas tuos ilgakaklius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusiia: 30 kovo 2010 - 20:19
QUOTE(ingusiia @ 2010 03 30, 21:18)
Na va atsirado dar pora nauju nuotrauku thumbup.gif visgi randa kazkas tuos ilgakaklius biggrin.gif

Radom jau ir mes, bet kaip konkursui pateikt, O minciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 03 30, 21:43)
Radom jau ir mes, bet kaip konkursui pateikt, O minciu doh.gif

Aha ne kokie jie man tokie, neisvaizdus ir dar maziukai doh.gif ir pati bandau ka sumastyt g.gif
Atsakyti