Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

As pritariu,kad su vaikais turi but.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2010 03 27, 02:04)
As tai supratau kad zmogus turi buti g.gif

Konkurse dalyvauti gali visi vaikai į konkursą atsiuntę nuotrauką, kurioje jie žaidžia su:

·        Vienu iš mėgstamiausiu ilgakakliu žaisliuku

·        visa surinkta ilgakaklių žaisliukų  kolekcija

·        originaliu gyvūnu, kuris gali susidėti komponuojant skirtingų žaisliukų kūno dalis.

Ar ne taip  ka supratau g.gif

Tokiu atveju visas esamas nuotraukas reikia išmest, nes garantuotai ne vaikai jas čia siuntė biggrin.gif O jei rimtai, nemanau, kad verta kabinėtis prie tokių dalykų ir taip tų dalyvaujančių beveik nėra...
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 03 27, 13:18)
Tokiu atveju visas esamas nuotraukas reikia išmest, nes garantuotai ne vaikai jas čia siuntė biggrin.gif O jei rimtai, nemanau, kad verta kabinėtis prie tokių dalykų ir taip tų dalyvaujančių beveik nėra...

Nugi tai neparasys, kad gali dalyvauti mamos zaidziancios.... biggrin.gif na o jeigu rimtai, tai man atrodo, kad vis delto nuotraukos turetu buti zaidzianciu vaiku su zaisliukais, o ne vienu zaisliuku, juo labiau, kad bent jau man tie ilgakakliai tai ne kokio grozio schmoll.gif o i vaikus bent grazu paziureti, tas pats kas paskelbti mylimiausio zaisliuko konkursa ir prifotkinti, leliu, barskuciu ir t.t. smile.gif
Nu bet aisku cia nesvarbu, kas su kokiom nuotraukom nori tas ir dalvauja 4u.gif , na bet grozio tuose ilgakakliuose, bent as tai jau tikrai neiziuriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2010 03 27, 14:42)
Nugi tai neparasys, kad gali dalyvauti mamos zaidziancios.... biggrin.gif na o jeigu rimtai, tai man atrodo, kad vis delto nuotraukos turetu buti zaidzianciu vaiku su zaisliukais, o ne vienu zaisliuku, juo labiau, kad bent jau man tie ilgakakliai tai ne kokio grozio schmoll.gif o i vaikus bent grazu paziureti, tas pats kas paskelbti mylimiausio zaisliuko konkursa ir prifotkinti, leliu, barskuciu ir t.t.  smile.gif
Nu bet aisku cia nesvarbu, kas su kokiom nuotraukom nori tas ir dalvauja 4u.gif , na bet grozio tuose ilgakakliuose, bent as tai jau tikrai neiziuriu schmoll.gif

Juk konkursas reklaminis...
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2010 03 27, 10:56)
As pritariu,kad su vaikais turi but.... drinks_cheers.gif

Man pati graziausia konkurso nuotrauka, be vaiku ax.gif
Atsakyti
O as ziuriu irgi pirmiausia i vaikus....Paskui pati nuotraukos ideja.... smile.gif
O jeigu konkurso taisykles parasytos,kad su vaikais...o dalyvauja ir sunys ir vien zaisliukai.Plius ten ryskiai su foto shopu padaryta nuotrauka..o ne is detaliu kitu gyvunu...Nu nzn,tada pati firma tu kinderiu turetu taisykles pataisyt.Gal rimtai reik mamom zaidziancio nusifotkint lotuliukas.gif su ilgakakliais...arba gera butu foto kaip dvi mamos pesasi del ilgakakliu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2010 03 27, 19:32)
O as ziuriu irgi pirmiausia i vaikus....Paskui pati nuotraukos ideja.... smile.gif
O jeigu konkurso taisykles parasytos,kad su vaikais...o dalyvauja ir sunys ir vien zaisliukai.Plius ten ryskiai su foto shopu padaryta nuotrauka..o ne is detaliu kitu gyvunu...Nu nzn,tada pati firma tu kinderiu turetu taisykles pataisyt.Gal rimtai reik mamom zaidziancio nusifotkint  lotuliukas.gif su ilgakakliais...arba gera butu foto kaip dvi mamos pesasi del ilgakakliu.. lotuliukas.gif

prie ko čia tie vaikai doh.gif
Reklaminis konkursas čia, svarbu ilgakakliai, o ne vaikai biggrin.gif

Ir kuri nuotrauka photoshopu padaryta? g.gif prašom nurodyti konkrečiai.
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 03 27, 12:18)
kad verta kabinėtis prie tokių dalykų ir taip tų dalyvaujančių beveik nėra...
drinks_cheers.gif
Ir taip yra 11 nuotrauku verysad.gif dar taip ne buvo SM schmoll.gif
as siandien vel ieskojau ir vel ne radau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 03 27, 22:48)
drinks_cheers.gif
Ir taip yra 11 nuotrauku verysad.gif dar taip ne buvo SM schmoll.gif
as siandien vel ieskojau ir vel ne radau doh.gif

Is kur bus daugiau, jei ner tu kinderiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 03 27, 21:54)
Is kur bus daugiau, jei ner tu kinderiu doh.gif
Gal reiketu konkurso laika pratesti ax.gif kol atsiras tie ilgakaliai prekyboi smile.gif

Ruste, ar galima pratesti konkurso laika ?nes is tiesu nera kur ju nupirkti ax.gif
Atsakyti
nesuprantu, kaip jus nerandat tų kiaušinių doh.gif aš į bet kurią parduotuvę neužeičiau, visuose "aha zoo" kiaušinių yra smile.gif
o ypač dabar, kai artėja Velykos, "aha zoo" ir kitokie kiaušiniai, išdėlioti visur kur tik įmanoma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 27 kovo 2010 - 22:36
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 27, 22:33)
nesuprantu, kaip jus nerandat tų kiaušinių  doh.gif  aš į bet kurią parduotuvę neužeičiau, visuose "aha zoo" kiaušinių yra  smile.gif
o ypač dabar, kai artėja Velykos, "aha zoo" ir kitokie kiaušiniai, išdėlioti visur kur tik įmanoma  4u.gif
Taip jau 4 kartus nusipirkau doh.gif viduje visai kitoks zaisliukas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 27 kovo 2010 - 23:31