Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(Vicious Vici @ 2010 03 25, 12:01)
bet ji tikrai neatrodo spaudžianti bent jau man, o greičiau atvirkščiai, lyg uždėta kaip paglostymui ax.gif

O man kaip tik ji atrodo kaip laikanti ir smarkiai.rankos krumpliai isoke.o tai buna kaip suspaustas-sulenktas kumstis.Na kas taip glosto suniukus... mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi normaliai ta ranka atrodo smile.gif ir šunelis gerai atrodo, tik va grindys kliūna blush2.gif
bet šiaip foto normali smile.gif
Atsakyti
nepatinka man šita su šunium blush2.gif
šuo gražiausias objektas toje foto, bet taip jau nukirptas ....sad.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip negailestingai jus cia komentuojat apie tas foto..Vienoj nosis uzkliuvo,kitoj rankos purvinos,kitoj suniukas per prievarta laikomas...bet jau kad grindys kliuna... doh.gif skaitau visai neetiska cia buvo sakyt i eteri...
Atsakyti
QUOTE(Euguteee @ 2010 03 25, 14:21)
Man tai kazkaip negailestingai jus cia komentuojat apie tas foto..Vienoj nosis uzkliuvo,kitoj rankos purvinos,kitoj suniukas per prievarta laikomas...bet jau kad grindys kliuna... doh.gif skaitau visai neetiska cia buvo sakyt i eteri...

ne pirmą kartą vyksta toks konkursas, ne pirmą kartą tokie ir komentarai 4u.gif

visa laimė, kad ne visi juos skaito biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emerencija: 25 kovo 2010 - 14:24
nu dėl grindų tai jau tikrai persistengta , gal ne visi gali balinto ąžuolo grindis turet? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 25, 14:28)
nu dėl grindų tai jau tikrai persistengta , gal ne visi gali balinto ąžuolo grindis turet? doh.gif

taip, be abejo ne visi 4u.gif bet......... galima gi kažką padaryti, kad nesimatytų ax.gif

nu viskas, baigiu, sorry, jei ką nors įžeidžiau, tikrai nenorėjau blush2.gif
Atsakyti
O man kaip tik grindys toj nuotraukoj patinka ax.gif
Atsakyti
Mano favoritai grįžo thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 03 26, 09:02)
Mano favoritai grįžo thumbup.gif
user posted image

Va dabar tai liuks thumbup.gif Jaunoji puiki kaip ir anksciau, o ir jaunikis dabar apciuopamas, aiskiai viskas matosi, net megstinis lotuliukas.gif thumbup.gif

Balsuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 03 26, 12:21)
Va dabar tai liuks thumbup.gif  Jaunoji puiki kaip ir anksciau, o ir jaunikis dabar apciuopamas, aiskiai viskas matosi, net megstinis lotuliukas.gif  thumbup.gif
Tiesa sakant man patiko ta kuria fotoshop'inta buvo,o si ne labai smile.gif

Grazi nuotrauka 4u.gif thumbup.gif
user posted image
mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 26 kovo 2010 - 23:14
QUOTE(Rustė @ 2010 03 19, 14:06)
neminima, kad turi būti žmogus, manau vien tik žaisliukai irgi tiktų, nes šiaip konkurso dėmesys ne vaikams, o būtent išradingai padarytiems žaisliukams smile.gif

As tai supratau kad zmogus turi buti g.gif

Konkurse dalyvauti gali visi vaikai į konkursą atsiuntę nuotrauką, kurioje jie žaidžia su:

· Vienu iš mėgstamiausiu ilgakakliu žaisliuku

· visa surinkta ilgakaklių žaisliukų kolekcija

· originaliu gyvūnu, kuris gali susidėti komponuojant skirtingų žaisliukų kūno dalis.

Ar ne taip ka supratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusiia: 27 kovo 2010 - 02:05