Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(Erge @ 2010 03 24, 17:26)
bet pati mintis  thumbup.gif  10 balų  thumbup.gif

Pritariu,mintis tikrai superine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glen @ 2010 03 24, 18:56)
Pritariu,mintis tikrai superine  4u.gif

Aga, bet pažeidžiamas taisyklių punktas "9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, pašalinių objektų įtraukimas į kadrą kompiuteryje, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas)."
Atsakyti
user posted image
Sitoj nuotraukoj nepanasu, kad "Ilgakakliai visu draugai". Suniukas per prievarta prispaustas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 03 24, 20:21)
user posted image
Sitoj nuotraukoj nepanasu, kad "Ilgakakliai visu draugai". Suniukas per prievarta prispaustas smile.gif

Jazau blink.gif Kokia žiauri nuotrauka.... Reikėjo palaukt, kol šuo pats nuspręs prigult, o ne per prievartą galvą prie grindų mygt. Juk yra dar to laiko tongue.gif
Papildyta:
Atsiprašau, jei klystu, tačiau man atrodo, kad šis vaizdas iš dviejų nuotraukų "sulipdytas", plius gan smarkiai photoshop'u apdorotas. Pirmiausia, tai kojos pripieštos, o tai padaryta greičiausiai todėl, kad sudėjus du vaizdus į vieną, jaunikis gavosi aukščiau už nuotaką. Kad autorė dvi į vieną sudėjo, tai gal ji tik vieną tokį ilgakaklį turi? Sugalvojo va tokią idėją ir bandė suktis iš padėties? g.gif Aišku, čia tik mano pamąstymai, jei ką - nuoširdiai atsiprašau 4u.gif Mintis išties puiki, tik atlikimas labai jau abejotinas.
Ai, dar matau, kad jaunikio tas baltas lopas ir 'varlytė' taip pat nupiešti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninna_Ricci: 24 kovo 2010 - 20:37
Jo, jaunikis labai jau mistinis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 03 24, 20:21)
Suniukas per prievarta prispaustas smile.gif

"gulk tau pasakyta!!!! žiūrėk tuos kaklius staigiai lotuliukas.gif

gal neprispaustas tik šiaip išėjo , nes aš pvz turiu foto kur atrodo dusinu savo vaiką , o rimti tik veiduką valiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 03 24, 21:54)
"gulk tau pasakyta!!!! žiūrėk tuos kaklius staigiai  lotuliukas.gif

gal neprispaustas tik šiaip išėjo , nes aš pvz turiu foto kur atrodo dusinu savo vaiką , o rimti tik veiduką valiau  biggrin.gif

Na tikrai neatrodu suniukas nukankintas wub.gif Bet, kad nerupi jam tie "draugai' ir nenorejo fotkintis, tai aisku biggrin.gif
Man juokingai atrodo tie dar raganosis su panda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 03 24, 20:58)
Na tikrai neatrodu suniukas nukankintas wub.gif Bet, kad nerupi jam tie "draugai' ir nenorejo fotkintis, tai aisku biggrin.gif
Man juokingai atrodo tie dar raganosis su panda biggrin.gif

Ne, nenukankintas, greičiau "ir vėl pozuot reikia...." biggrin.gif
Atsakyti
Prisijuokiau is jusu pamastymu merginos.... lotuliukas.gif 10 balu jums.... 4u.gif

Kad ten tie jaunikiai su fotosopu padaryti tai simtas procentu,lb matosi....
O su suniuku foto...tai dar karta patvirtina,kad zmones super isradingi... thumbup.gif ir tiek ideju turi...man jau darosi vis idomiau,kas dar bus..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebėr jaunavedžių... Autorei rekomenduoju viską tvrakingai padaryt ir įdėt nuotrauką, nes idėja išties gera mirksiukas.gif
Atsakyti
oo naujas konkursas, foto mažai ,šį kart teks pabūt už balsuotoją tik.
patiko tik ta foto kur iš kaiušinio lenda zoo..
Atsakyti
normaliai tas šuniukas atrodo, jūs turbūt mažai lankotės ten, kur daug deda gyvūnų nuotraukų, tai tikrai būna ant snukelių išraiškų matyti, kad labai nepatinka gyvūnui fotoaparatas, o čia viskas gražu, aišku, būtų dar geriau, kad nesimatytų tos prilaikančios rankos, bet ji tikrai neatrodo spaudžianti bent jau man, o greičiau atvirkščiai, lyg uždėta kaip paglostymui ax.gif
Atsakyti