Įkraunama...
Įkraunama...

Aha Zoo fotokonkursas

QUOTE(*meduota* @ 2010 03 23, 10:04)
[i] jei kam reik sakykit, atsiūsim  lotuliukas.gif

aš irgi galiu siųsti ilgakaklius lotuliukas.gif jau pasifotkinom, tai nereikalingi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 03 23, 10:04)
patiem neverta net dalyvaut,dar laimėsim netyčia  lotuliukas.gif

bijai šlovės? biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 03 23, 10:47-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2010 03 23, 10:47)
bijai šlovės?  biggrin.gif

nea, kitko bijau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 03 23, 08:45)
yra parašyta " daugiau informacijos... arba telefonu 861320226"
Papildyta:
šita foto faina
user posted image

o ir pavadinimas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Prisijuokiau iš to pavadinimo, apie patį konkursą irgi taip galima pasakyti <"Mama, kas čia?.... Kas toks? Ligakaklis? Ir ką man su juo veikti?...">

Manau jei ši nuotrauka laimėtų pirmąją vietą (o tai visai kol kas tikėtina), tai konkurso organizatoriams būtų nekas. pomidorai2.gif
Atsakyti
naujokai gali dalyvaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 23, 11:21)
aš irgi galiu siųsti ilgakaklius  lotuliukas.gif jau pasifotkinom, tai nereikalingi laugh.gif

Na ir sugalvojot jus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninna_Ricci @ 2010 03 23, 10:06)
Ne, ne fantazijos pritrūko. Man regis, papiktino tai, kad tam, kad sudalyvaut konkurse, reikia pirkti, išleist pinigus. Šitas konkursas labiau nei bet kuris kitas totaliai reklaminis. Tas turbūt ir sunervino daugumą...

O mane asmeniškai sunervino tai, kad jie naują produktą reklamuoja, o jį rast oj kaip sunku... Perėjau kelis prekybcentrius, tai į kitus tie nauji net neatvešti dar. Beje, kas norit pirk ir būtent su tais ilgakakliais, nepirkit aklai, nes daug kur vis dar su senais žaisliukais, klauskit pas parduotuvės darbuotojus būtent šitų.

Tas tai nulis, kad reiktu kinderi nusipirkt. Ir taip juos perkam vaikams. Bet pikciausia, kad padaro konkursa is baisaus deficito doh.gif Gal ir noretum dalyvaut, bet ieskot kinderiu po visa miesta, tai jau nesamone doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2010 03 23, 13:06)
drinks_cheers.gif
Prisijuokiau iš to pavadinimo, apie patį konkursą irgi taip galima pasakyti <"Mama, kas čia?.... Kas toks? Ligakaklis? Ir ką man su juo veikti?...">

Manau jei ši nuotrauka laimėtų pirmąją vietą (o tai visai kol kas tikėtina), tai konkurso organizatoriams būtų nekas. pomidorai2.gif

Jau tas kinderis cia toks nupiepęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erge @ 2010 03 23, 13:53)
*naujokai gali dalyvaut? g.gif

dalyvaut gali, bet balsuot negali, reikia surinkti 25 žinutes 4u.gif

QUOTE(Papugele @ 2010 03 23, 14:06)
*Na ir sugalvojot jus lotuliukas.gif

**Jau tas kinderis cia toks nupiepęs biggrin.gif

* tau reikia? galiu siųsti biggrin.gif

**ką vadini kinderiu?
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2010 03 23, 15:09)
dalyvaut gali, bet balsuot negali, reikia surinkti 25 žinutes  4u.gif
* tau reikia? galiu siųsti biggrin.gif

**ką vadini kinderiu?

Ilgakaklis norejau pasakyt biggrin.gif

*Aha,noresiu, jei nerasiu visam mieste bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 03 23, 12:06)
drinks_cheers.gif

Manau, kad mergaitė sirguliuojanti, todėl ir šis žaisliukas pavadintas 'Ligakakliu'. Aš taip supratau perskaičius pavadinimą. O foto graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 03 23, 15:37)
Manau, kad mergaitė sirguliuojanti, todėl ir šis žaisliukas pavadintas 'Ligakakliu'. Aš taip supratau perskaičius pavadinimą. O foto graži  4u.gif

As manau, kad sveika, tik vaikams sunkiai išsitaria toks sudetingas zodis smile.gif
Atsakyti
o gal čia tiesiog rašybos klaida biggrin.gif dažnai būna kad raidės susipina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 03 23, 14:46)
As manau, kad sveika, tik vaikams sunkiai išsitaria toks sudetingas zodis  smile.gif

ir aš taip manau.
Atsakyti