Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Lucie @ 2010 03 16, 18:33)
Naudoju iš AZ, Silicone Vegetal. O šilką esu naudojus  iš Aromantik skystą, labai jo norėjau smile.gif, naudoju, plaukams tai nesulaukiau ko tikėjausi smile.gif, bet dedu į veido priemones, man labai tinka į molio kaukes, gelius.

aciu uz atsiliepima. man reiktu plaukams, tai kolkas is aromantic nepirksim tada

QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 18:35)
D&G muiliukai jau mano lentynoje apuostyti ir apciupineti, ir dar maiseliuose ideta, kurie atitinka mano paskutiniu metu nesiojamiausias spalvas juoda+violetine net nusijuokiau pamacius thumbup.gif

O! bigsmile.gif
thumbup.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 16, 18:43)
drinks_cheers.gif
O jau kvepia...  wub.gif Neapsisprendžiu, kurį pirmą naudoti  g.gif  ax.gif

4u.gif
pirma - apelsino/cinamono smile.gif

QUOTE(Babi* @ 2010 03 16, 19:08)
Ačiū 4u.gif Oj, kai jūsų krepšelius pamačiau, įsinorėjau visko doh.gif O dar AZ viskas taip gražiai atrodo doh.gif Daddygirl, o Tavo muiliukai tokie gražūs thumbup.gif  wub.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 16, 18:12)
GAL KAM IDOMU ax.gif

tiesa, kad viskas turi cheminį pavadinimą, tik skirtumas, kad mes naudojam tik natūralų šilką, tik augalinį silikoną, o ne pagal žinomą formulę susintetintus pigioje laboratorijoje rolleyes.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 16, 18:30)
kazkas klause apie sante sveitikli, nepasicitavo man.

negaliu nepagirt, koks super avataras thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 20:19)

apie ką klausi: gliceriną ar silikoną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 21:29)

pirma - apelsino/cinamono smile.gif
4u.gif

o kodel? as irgi primirsau kokius issirinkau blush2.gif
rodos vienas morku - kvapu man panasus i ta "pyragini" kur su propoliu buvo, o kitas turbut apelsino-cinamono uzuodziu cinamona rolleyes.gif sis is tolo kvepia ir tas morkinis prisigere rodos to kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 16, 16:30)
Siandien buvau pasimatyme su Ugvile  biggrin.gif  , tai jau kaip iskest iki rytdienos ?? Taip reikia isbandyti kad negaliu  doh.gif  biggrin.gif 
Aciu dar karta  4u.gif

aha biggrin.gif tik kad per anksti parasiau sms, nespejo uzbaigt man sutvarkyt, kazkokia ampule dejo, neiciau prie naturaliu, prasyciau ju pirkt, nes plaukai faini po jos biggrin.gif

merginos, nusipirkau dantu pasta Natura house, tipo naturali kiek suprantu, gal pakomentuosit kurios daugiau ismanot:
dicalcium phosphate dihydrate, aqua, glycerin, sorbitol, cellulose gum, xylitol, calendula officinalis extract (marigold extract), pimpinella anisum oil (anise oil), plantago lanceolata extract (plantain extract), hamamelis virginiana extract (withc hazel extract), glycyrrhetinic acid, sodium fluoride, zinc citrate, calcium gluconate, sodium bicarbonate, cocamidopropyl betaina, silica, alcohol, propylene glycol, sodium benzoate, linalool.

Skonis - kaip kazkada valgydavau vaikystej anyzinius saldainius, tai issivalau dantis, toks jausmas, kad tu saldainiu privagiau lotuliukas.gif

Papildyta:
bet jau kokie krepsiai faini bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 19:29)
negaliu nepagirt, koks super avataras  thumbup.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
ir as pastebejau, pasigerejau, bet patingejau pagirt ax.gif

QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 19:37)
o kodel? as irgi primirsau kokius issirinkau blush2.gif
rodos vienas morku - kvapu man panasus i ta "pyragini" kur su propoliu buvo, o kitas turbut apelsino-cinamono uzuodziu cinamona rolleyes.gif  sis is tolo kvepia ir tas morkinis prisigere rodos to kvapo smile.gif

nebutinai, zinoma smile.gif
bet tas su morkom/medum ilgiau pastovejes dar siek tiek pakietes.
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 03 16, 21:42)
merginos, nusipirkau dantu pasta Natura house, tipo naturali kiek suprantu, gal pakomentuosit kurios daugiau ismanot:
dicalcium phosphate dihydrate, aqua, glycerin, sorbitol, cellulose gum, xylitol, calendula officinalis extract (marigold extract), pimpinella anisum oil (anise oil), plantago lanceolata extract (plantain extract), hamamelis virginiana extract (withc hazel extract), glycyrrhetinic acid, sodium fluoride, zinc citrate, calcium gluconate, sodium bicarbonate, cocamidopropyl betaina, silica, alcohol, propylene glycol, sodium benzoate, linalool.

Iškart į akis krenta šitas blogiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 17:33)
o kokios kainos nvey lupu blizgiu ir lupdaziu?

aš pirkau blizgį, bet nepamenu blush2.gif pažiūrėjau dabar rasakilos puslapyje, tai 64Lt blink.gif Rodos, pigesni buvo, apie 50Lt, o pirkau su nuolaida rudenį (gal -25proc.), kitaip, manau, daugoka doh.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 20:29)

prisidedu prie pagyrų drinks_cheers.gif
nuotrauka tikra? jei taip, labai žavi esat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Placebo.: 16 kovo 2010 - 21:07
QUOTE(Honey @ 2010 03 16, 22:00)
Iškart į akis krenta šitas blogiukas smile.gif

ale ot, negali nieko nedet, o man visai patiko ta pasta biggrin.gif
Atsakyti
kazkaip susipainiojau apie kuri ea buvo kalbeta, kad stipriau veikia spuogelius nei arbatmedis, apie manuka ar apie kajeputa?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 16, 21:29)
tiesa, kad viskas turi cheminį pavadinimą, tik skirtumas, kad mes naudojam tik natūralų šilką, tik augalinį silikoną, o ne pagal žinomą formulę susintetintus pigioje laboratorijoje  rolleyes.gif
apie ką klausi: gliceriną ar silikoną?  g.gif

Glicerina. Ta,kur nuorodoje:)
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 21:23)
kazkaip susipainiojau apie kuri ea buvo kalbeta, kad stipriau veikia spuogelius nei arbatmedis, apie manuka ar apie kajeputa?

manukos 4u.gif kaip tik bandau, bet kaip ilgai jo kvapas laikosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 16, 22:49)
manukos 4u.gif  kaip tik bandau, bet kaip ilgai jo kvapas laikosi doh.gif

o koks tas kvapas?
Atsakyti