[quote=Placebo.,2010 03 16, 17:59]
kokia ten logonos duškė ir kaip patinka?
cia pirkau su nuolaida is ziemos kolekcijos, orange and sandalwood, man patinka, kvepia, putuoja
kazkas klause apie sante sveitikli, nepasicitavo man. tai atsakau, kads nors mano oda misri, man patinka, svelniai, bet nusveicia gerai
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 16, 17:54)
eglute, nepyk as tai nedemonstruosiu ne kaip ant manes atrodo aha, cia kremas su spalva
nepykstu
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 14:27)
nepamaciau sitos zinutes is pradziu.
tai labai lauksiu atsiliepimu. rutuk lyg ji pirko, kazin, ar bande.
nu ir apie ta zinsenio ekstrakta
Papildyta:
priminkit, koks to silikono pavadinimas?
tai labai lauksiu atsiliepimu. rutuk lyg ji pirko, kazin, ar bande.
nu ir apie ta zinsenio ekstrakta
Papildyta:
priminkit, koks to silikono pavadinimas?
Naudoju iš AZ, Silicone Vegetal. O šilką esu naudojus iš Aromantik skystą, labai jo norėjau , naudoju, plaukams tai nesulaukiau ko tikėjausi , bet dedu į veido priemones, man labai tinka į molio kaukes, gelius.
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 16, 17:15)
Ar jums augalinis silikonas iš dumblių bent šiek tiek prilygsta sintetiniam? Svarstau, ar per daug iš jo tikėjausi, ar per mažai idėjau.
Aš dėjau į purškalą plaukams daug, apie 10%, bandžiau mažiau, bet tada efekto kaip ir nesimatė. Bet mano plaukai labai sausi, kitai gal tokia koncentracija būtų per didelė. Plaukai labai švelnūs, minkšti, blizgantys, bet nesulipinti, neapsunkinti, tikrai kol kas labai patinka tas "silikonas".
nesuprantu kodel mano postai nepasipostina i foruma
norejau paklausti pirkusiu kiek kainuoja nvey lupu blizgiai ir lupdaziai?
D&G muiliukai jau mano lentynoje apuostyti ir apciupineti, ir dar maiseliuose ideta, kurie atitinka mano paskutiniu metu nesiojamiausias spalvas juoda+violetine net nusijuokiau pamacius
norejau paklausti pirkusiu kiek kainuoja nvey lupu blizgiai ir lupdaziai?
D&G muiliukai jau mano lentynoje apuostyti ir apciupineti, ir dar maiseliuose ideta, kurie atitinka mano paskutiniu metu nesiojamiausias spalvas juoda+violetine net nusijuokiau pamacius
QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 20:35)
O jau kvepia... Neapsisprendžiu, kurį pirmą naudoti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 16, 14:19)
gal is cia, jei pirksiu. parasysiu tada Tau, jei sugalvosiu pirkt.
QUOTE(agnuta @ 2010 03 16, 15:09)
papildziau info bloge
QUOTE(Honey @ 2010 03 16, 20:29)
Ačiū Oj, kai jūsų krepšelius pamačiau, įsinorėjau visko O dar AZ viskas taip gražiai atrodo Daddygirl, o Tavo muiliukai tokie gražūs
QUOTE(Lucie @ 2010 03 16, 20:33)
Naudoju iš AZ, Silicone Vegetal. O šilką esu naudojus iš Aromantik skystą, labai jo norėjau , naudoju, plaukams tai nesulaukiau ko tikėjausi , bet dedu į veido priemones, man labai tinka į molio kaukes, gelius.
Aš dėjau į purškalą plaukams daug, apie 10%, bandžiau mažiau, bet tada efekto kaip ir nesimatė. Bet mano plaukai labai sausi, kitai gal tokia koncentracija būtų per didelė. Plaukai labai švelnūs, minkšti, blizgantys, bet nesulipinti, neapsunkinti, tikrai kol kas labai patinka tas "silikonas".
http://www.aromanatu...glicerinas.html sita ,,daikta" dedat?
QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 21:19)
Kad čia lyg ir apie šilką kalbėjo Tiksliau puse posto apie šilką, kita pusė apie silikoną