Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

[quote=Placebo.,2010 03 16, 17:59]
kokia ten logonos duškė ir kaip patinka? 4u.gif
cia pirkau su nuolaida is ziemos kolekcijos, orange and sandalwood, man patinka, kvepia, putuoja 4u.gif

kazkas klause apie sante sveitikli, nepasicitavo man. tai atsakau, kads nors mano oda misri, man patinka, svelniai, bet nusveicia gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 16, 17:54)
eglute, nepyk as tai nedemonstruosiu  blush2.gif  ne kaip ant manes atrodo  ax.gif aha, cia kremas su spalva

nepykstu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nežinau, merginos, kaip aš anksčiau gyvenau be Hauschkos rožių kremo veidui wub.gif Jau antra diena naudoju, tai mano sausa oda jį priėmė labai šauniai: iškart susigeria, pamaitina, makiažas ant jo tepasi puikiai, jokių sausų plėmų. Bijau prisišnekėt, tai tuom ir baigsiu biggrin.gif
Atsakyti
O ar arome-zone yra kokosų aliejaus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 03 16, 20:22)
O ar arome-zone yra kokosų aliejaus? blush2.gif

Man atrodo, čia. Coco BIO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 14:27)
nepamaciau sitos zinutes is pradziu.
tai labai lauksiu atsiliepimu. rutuk lyg ji pirko, kazin, ar bande.

nu ir apie ta zinsenio ekstrakta  bigsmile.gif
Papildyta:
priminkit, koks to silikono pavadinimas?  4u.gif

Naudoju iš AZ, Silicone Vegetal. O šilką esu naudojus iš Aromantik skystą, labai jo norėjau smile.gif, naudoju, plaukams tai nesulaukiau ko tikėjausi smile.gif, bet dedu į veido priemones, man labai tinka į molio kaukes, gelius.

QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 16, 17:15)
Ar jums augalinis silikonas iš dumblių bent šiek tiek prilygsta sintetiniam? Svarstau, ar per daug iš jo tikėjausi, ar per mažai idėjau. ax.gif

Aš dėjau į purškalą plaukams daug, apie 10%, bandžiau mažiau, bet tada efekto kaip ir nesimatė. Bet mano plaukai labai sausi, kitai gal tokia koncentracija būtų per didelė. Plaukai labai švelnūs, minkšti, blizgantys, bet nesulipinti, neapsunkinti, tikrai kol kas labai patinka tas "silikonas".
Atsakyti
nesuprantu kodel mano postai nepasipostina i foruma blink.gif

norejau paklausti pirkusiu kiek kainuoja nvey lupu blizgiai ir lupdaziai?

D&G muiliukai jau mano lentynoje apuostyti ir apciupineti, ir dar maiseliuose ideta, kurie atitinka mano paskutiniu metu nesiojamiausias spalvas juoda+violetine net nusijuokiau pamacius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 16, 20:35)
D&G muiliukai jau mano lentynoje apuostyti ir apciupineti, ir dar maiseliuose ideta, kurie atitinka mano paskutiniu metu nesiojamiausias spalvas juoda+violetine net nusijuokiau pamacius thumbup.gif

drinks_cheers.gif
O jau kvepia... wub.gif Neapsisprendžiu, kurį pirmą naudoti g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 16, 14:19)
domina, domina ypac ta dalis apie kudikiu odele drinks_cheers.gif o kur tu ji pirksi

gal is cia, jei pirksiu. parasysiu tada Tau, jei sugalvosiu pirkt.

QUOTE(agnuta @ 2010 03 16, 15:09)
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 16, 17:01)

gal kazkur visu milteliu aprasymai yra? ax.gif

papildziau info bloge
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 16, 20:29)
Man atrodo, čia. Coco BIO smile.gif

Ačiū 4u.gif Oj, kai jūsų krepšelius pamačiau, įsinorėjau visko doh.gif O dar AZ viskas taip gražiai atrodo doh.gif Daddygirl, o Tavo muiliukai tokie gražūs thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 16 kovo 2010 - 20:08
QUOTE(Lucie @ 2010 03 16, 20:33)
Naudoju iš AZ, Silicone Vegetal. O šilką esu naudojus  iš Aromantik skystą, labai jo norėjau smile.gif, naudoju, plaukams tai nesulaukiau ko tikėjausi smile.gif, bet dedu į veido priemones, man labai tinka į molio kaukes, gelius.
Aš dėjau į purškalą plaukams daug, apie 10%, bandžiau mažiau, bet tada efekto kaip ir nesimatė. Bet mano plaukai labai sausi, kitai gal tokia koncentracija būtų per didelė. Plaukai labai švelnūs, minkšti, blizgantys, bet nesulipinti, neapsunkinti, tikrai kol kas labai patinka tas "silikonas".

http://www.aromanatu...glicerinas.html sita ,,daikta" dedat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 16, 21:19)

Kad čia lyg ir apie šilką kalbėjo 4u.gif Tiksliau puse posto apie šilką, kita pusė apie silikoną wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 16 kovo 2010 - 20:26