Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 16, 18:18)
taip pat ir as  mirksiukas.gif  kuklus musu norai, ane? bet taip ir nesukuria naturalistai ko mums reikia  blush2.gif

As vis dar nenuleidus ranku- bandau, ieskau biggrin.gif , o be to suo ir kariamas pripranta biggrin.gif - visai nieko su ta Hauschka- jau akys priprato, tik butinu butiniausiai pries tai reikia pasiteplioti kokiu nors kremu ar aliejuku... Cia kuria diena visai kad uzsirudinau, nepagailejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 16 kovo 2010 - 17:24
Kiek krepšelių pasirodė thumbup.gif
imkit pavyzdį ax.gif

Matosi matosi, ievvvvaa, ką labiausiai lepini bigsmile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 16, 16:46)
kaip mane domintu kvapai bigsmile.gif  kaip tik mastau koki miniuka prigriebt pasibandymui, bet man noretus kazko gaivaus, lengvo rolleyes.gif

maniškiai tai sunkūs, intensyvūs, saldoki... bent jau tokius rinkausi pagal aprašymus, tokie paskutiniu metu patinka. Tai niekuo negaliu padėt 4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 16, 16:52)
Placebo, kuris dezikas geriausias ar bent geresnis?
Ir kaip wellments kvepaliukai?ten sun?  lens.gif
Išduok paslaptį, kuriuos dabar įsimylėjusi? bigsmile.gif  4u.gif

geresnis acorelle, tik man kažkaip mažokai tepasi, plonai taip, gal jei daugiau/gausiau teptųsi, geriau ir laikytų unsure.gif
lavera irgi, atrodo, neblogas, kelis kartus bandžiau. Na, pusdienį atlaiko.

Pas mane moon - intensyvūs, aštroki (kardamonas, cinamonas wub.gif ), tai ir laikosi neblogai.
O paskutiniu metu vis nepaleidau iš rankų Tom Ford black orchid voile de fleur
vat dar prie deo ir pudros
Atsakyti
Klausykit, esu skaiciusi, kad nuo nat. dantu pastos atsiranda jautrumas dantu..Nu kas man siandien visa diena- jautrus dantys blink.gif - nesuprantu... Bet taip nebuvo niekad, jau kiek gi tu tuteliu isnaudota ivairiu... Kas man cia yra, ypac apatiniu vidine puse, va rasau ir net siurpas eina g.gif
Atsakyti
o kokios kainos nvey lupu blizgiu ir lupdaziu?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 16, 17:22)
Galit man imest kaip atrodo madaros saules geles smile.gif

http://www.madara-co...ace/sun-flower/
ar kaip ant odos atrodo prasei? mirksiukas.gif jis atseit tamsesnis nei menulio geles, bet man vis tiek lb sviesi...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 16, 18:12)
na man tai per daug blizga...ir dar nepatinka kad per sviesi, na bet cia jau kiekvienai skirtingai  mirksiukas.gif  jau uzsisakei? ismainyt noriu  biggrin.gif

jau pakeliui saules geles smile.gif jetau, tikiuos nesviesiu is tolo smile.gif) anksciau ant pudros dar Guerlain meteoritus tepdavaus, bet tik progai esant unsure.gif na, greit gausiu, pasipasakosiu kaip man tas blizgejimas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pranešu, jog visgi ir toliau prekiausime Feniqia produkcija bigsmile.gif Neužilgo atvažiuos užsakymas, taip pat ir su naujom prekėm smile.gif Tik Noire bader pastos pakolkas negausime verysad.gif Vasarą tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 03 16, 17:45)
Sveikos 4u.gif Pranešu, jog visgi ir toliau prekiausime Feniqia produkcija bigsmile.gif Neužilgo atvažiuos užsakymas, taip pat ir su naujom prekėm smile.gif Tik Noire bader pastos pakolkas negausime verysad.gif Vasarą tikriausiai.

kokių naujienų turėsit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 16, 17:35)
http://www.madara-co...ace/sun-flower/
ar kaip ant odos atrodo prasei?  mirksiukas.gif jis atseit tamsesnis nei menulio geles, bet man vis tiek lb sviesi...

tai cia kremas su spalva, makiazo pagrindas ar ne? jei nesunku, butu smagu pamatyt kaip ant odos atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 16, 17:51)
tai cia kremas su spalva, makiazo pagrindas ar ne? jei nesunku, butu smagu pamatyt kaip ant odos atrodo  4u.gif

eglute, nepyk as tai nedemonstruosiu blush2.gif ne kaip ant manes atrodo ax.gif aha, cia kremas su spalva

Dolphin, nesijaudink, gal tau lb patiks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 16 kovo 2010 - 17:55
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 16, 18:23)
geresnis acorelle, tik man kažkaip mažokai tepasi, plonai taip, gal jei daugiau/gausiau teptųsi, geriau ir laikytų unsure.gif
lavera irgi, atrodo, neblogas, kelis kartus bandžiau. Na, pusdienį atlaiko.

Pas mane moon - intensyvūs, aštroki (kardamonas, cinamonas wub.gif ), tai ir laikosi neblogai.
O paskutiniu metu vis nepaleidau iš rankų Tom Ford black orchid voile de fleur
vat dar prie deo ir pudros

O tu daugiau pabrūžink ir daugiau užtepsi. wink.gif

Aš užsisakiau ir moon ir floriental rolleyes.gif Nesenai pastebėjau wellments kvepaliukus, ar jų anksčiau nebuvo ar aš nemačiau? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 03 16, 18:44)
jau pakeliui saules geles smile.gif jetau, tikiuos nesviesiu is tolo smile.gif) anksciau ant pudros dar Guerlain meteoritus tepdavaus, bet tik progai esant unsure.gif  na, greit gausiu, pasipasakosiu kaip man tas blizgejimas  biggrin.gif

Nelabai matosi tie blizgučiai. mirksiukas.gif Yra, bet viskas tvarkoj su jais. biggrin.gif Aš turėjau ir mėnulio ir saulės gėles. Mėnulio man gražesnė spalva, labai natūrali, čia žinoma kas ko nori, o saulės į geltonumą.
Aha, išbandysi, pasisakyk čia,kaip tau.
Atsakyti
http://www.homosanit...skoje_reklamoje

REKLAMINIS Kablys Nr.2 „Natūrali kosmetika jūsų odos sveikatai“

O šis kablys skirtas jau pirmajai kategorijai – nekenčiančioms mokslo ir naujų technologijų. Besiveržiančios atgal į gamtą šios pilietės lengvai pritraukiamos užrašais „natūralus“, „gamtinis“ . Juk „šilko ekstraktas“ skamba kur kas maloniau, nei izo-propano-butanolas, tiesa ? Natūralumo mėgėjas nelabai jaudina, kad visi tie „gamtiniai junginiai“ užrašomi chemijos nomenklatūroje formulėmis trijų eilučių ilgio. O ir medžiagos saugumą apsprendžia ne jos natūralumas: patologinės bakterijos natūralios, o kokia nauda iš jų?

GAL KAM IDOMU ax.gif
Atsakyti